adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

[QUbd="CeydaaaSarrafoglu, post: 47326228, member: 243826"]Kasık ağrın varsa çok büyük ihtimalle hamile olabilirsin. Ben hamileliğimi öyle anladım. Bir hafta kasıklarım ağrıdı bir baktım hamileymişim. Adet sancısı gibi aynı. Ayrıca yine adet olcakmışsın gibi gelir, sivilcen falan çıkar ama olmazsın. İnşallah içinde bir melek vardır şuan[/QUOTE]
Merhaba. Benimde adetime iki hafta varken kasik agrilarim basladi hergun agriyo belimd agriyo ama dun kan testi yaptm negatif cikti zatn bejliyodum cunku adetme 6 gun vardi ve smdi 5 gun kaldi sizce varmidir ? Atrik cok kafama takiyorum umitlenip duruyom

kızlar mrb bi sorum var size 1 haftadan beri kahverengi lekenme ve kahverengi akıntım vardı bugunde beyaz sekilde gelmeye basladı.. adetim 1 gün gecikti.. sizce ne olabilir? gecen hafta lekelenme olunca kan vermiştim gebelik yokmus erken mi sizce simdi yapsam cıkarmı?

Herkese merhaba arkadaslar ilk oncelikle Rabbim herkesin gönlüne göre versin bendensin herseyı yaptırdım değerler normal ama hala bir gebelik olmadı bu ayda yumurtlama dönemlerine denk getirdim ilişkiden sonra 3 ve 4gün kaşınmam oldu vajinal da sabahları uyanır uyanmaz birsey yemem lazım yoksa midem bulanıyor birde karnımda hafıf yanma ve batma gibi birsey oldu kasıklarımda agrı yok adetime 9gün var sizce?

Merhaba... Bende 2 gün evvel adet oldum ama pek adet oldum da sayılmaz... Hayatımda ilk defa çok tuhaf bir regl dönemi geçirdim... Sabah regl oldum akşam bitti... Pek birşeyde olmadım 1 ped bile tam dolmadı yani... Tam dolsa yoğun olsa yine adet oldum diyeceğim ama hem yarım ped hem 1 gün yani.... Peçeteye silince geliyor ama pedime pek gelmiyordu... 2.günü zaten kahverengi olmaya başladı (dün).. Bugünde zaten hiçbirşey yok... Bir garip oldum ben bu ay...

Mrb kızlar bu ay hiç korunmadan ilişki yaptık lakin daha bugün Boğaz röntgeni çektirdim ve adetime 1 hafta var ne olur ne olmaz bilemiyorum bu yüzden endişemde oluştu :110:

Merhaba kızlar aranıza yeni katıldım. Hamile olan arkadaşlara bir soru soracağım. 1 haftadır kasıklarımda belimde ve karnımda aşırı ağrı var adet olacakmışım gibi adetime 2 gün var ama hiç bu kadar ağrım olmazdı vede 1 hafta önceden başlamazdı acaba bebiş tutunuyor olabilirmi ?

Kizlar merhaba, 31 ekimde kese gorduk vajinal muayene olmustum. O gun kanamam basladi ertesi sabah dusuk tehlikesi denildi ve 1 kasim gecesinde parca dusurdum o hafta dusuk oldu. Kurtaja gerek kalmadi. Fakat 18 kasimda sag tarafimda kasikta batma ve agri oldu ara ara. 20 kasimda korunmasiz iliski yasadik. Bebegim 4,5 haftalik civarindaydi dustugunde. Simdi benim tansiyonum bi yukseliyo bi dusuyo ve bugun goguslerimde hassasiyet basladi. Erken dusuklerde genelde 35 gun sonra adet gorulup dusukten 20 gun sonra ovulasyon donemi oluyomus. Yani biz ovulasyon doneminde korunmamisiz. Bi kac saattir siddetli olmasa da sol kasigimda minik agrilar vurup geciyo. Ve gaz sorunum var sizde hamile olabilir miyim cok istiyoruz :KK43:

arkadaşlar ben ve eşim tam yumurtlama döneminde ilişkiye girdik ve adetime bir hafta var... ancak sol kasığımda ağrı hafif mide bulantısı başladı... sizce daha adetime bir hafta varken kan testinde çıkarmı pozitif yada negatif olduğunu.. bu durumu yaşayan arkadaşlarım var mı?
Bende aynı tam yumurtlama gününde eşimle beraber oldum şuan adetime 4 gün var 6gun önce yani adetime 10 gün kala az miktarda çamur gbi kahwerengi bi leke geldi aradan bikac gün geçti daha olmadı kaç gündür de karnmda ağrı war adet sancısı gbi sol kasigimdada ağrı var acaba hamile olablr miyim arkadaşlar ya çok merak ediyorum

arkadaşlar bende hamileliği çok istiyorum dha 3 aylık evliyiz erken olduğu için eşim biraz daha çekingen bu konuda benım bu ay ovulasyonum ayın 1 aralığa denk geliyordu. 29 ve30 kasımda üstüste kazamız oldu. Tahminimce bugun adet olmam gerekıyordu ama olmadım. Bir iki gün gecikebilir tabiki olabiliyor boyle seylerde. fakat ovulasyonumdan bir kac gün sonra bır hafta boyunca kasık ve mıde ağrısı ıle uyanmaya basladım. Yaklaşık 1 saat böyle sürüyordu ve geçiyordu. daha sonra göğüs uçlarımda acı basladı ama adetime 10gün falan varken baslamıstıkı adet belirtisi ıcın bıraz erken gibi geldi bana.adet donemımden once çok akıntım olurdu bu ay hıc olmadı.neyse çok uzun uzun yazdım sız dıyeceksınızkı bu kadar yazacagına gıt test yap :) esim bu konuda cok gerı durduğu için onunla bunu oturup konuamadığım ıcın gece gece içiim sıkıldı ve buraya yazmak ıstedim:KK43: varsada yoksada Allah hakkımızda hayılrısını vermiştir mutlaka. sizce durum nedir?

Meraba yardimci olirmusunuz.Erkek arkadaşımla 1.5 ay once ilişkiye girdim ve adetimin son gunuydu ogun dogum kontrol hapi kulanmaya basladim ve 2 hafta sonra biraktim sonra adet gormeye basladim adet bitince test yaptim negatif cikti ve 1 aydir adet görmüyorum iki gun once 2 tane test yaptim negatif çıktı suan hamilemiyim adet olmuyorum

Slm kızlar benim adetime bir hafta var ama bu gün sağ kasığımda ve karnımda iğne batıyomuş gibi ağrı var bacağımada atıyo hamile olabilirmiyim bilgisi olan var mı

Kızlar bişey sorucam size 1 yılık evliyiz eşimle bebek kararı aldık 3 aydır korunmuyoruz bu ay adetim bittiğinden beri iki günde bir ilişki yaşıyoruz kalçamın altına yastık koyup 10 15 dakika yatıyorum şuan sanki hasta olcakmışım gibi ağrım olutor sağ kasığımda çok hafif batmalar oluyor ve bugün midem açayip kötü bi şekilde yanıyor 2 sabahtırda içten içe küçğk mide bulantım oldu ayın 6 si yumurtlama günümdü 7 si indede kanamam olmuş 3 4 damla şeklinde ama kanamam devam etmedi

Merhabalar kizlar. Aralik. 19 da adet oldum 28 doktora gittim 2 yumurtam olmus saglikli 16 ile 15 mm olmuşlar doktor iliski dedi öğün. Birlikte olduk. Ve bugün. Ocak 9. Cok az bir kanamam oldu adet kanamasi deyidi Emin'im ocak 16 adet olmam gerekiyor Ocak 5 kan testi yaptirdim. Negatif cok erken biliyom ama iste. Yardim

Kızlar adetime 4-5 gün var düzensiz oluyorum ara sıra kasıkta batmalar oluyo ama üşütmelerden de olabilir havalardan.
Test yaptım negatif çıktı kanda çıkar mı gebelik varsa :KK64:

Kızlar bişey sorcam bugün kanamam oldu kahve rengi doktoruma gittim kesede bi sıkıntı yoktu çok şükğr hatta büyümüştü bile etrafındada kanama yoktu bi ilaç verdi günde bi kere kullanmam için şuan kanamam yok ama sağ kasığımda bacağıma kadar belime kadar vuran bi ağrı var korkmalımıyım ?

Kızlar bişey sorcam bugün kanamam oldu kahve rengi doktoruma gittim kesede bi sıkıntı yoktu çok şükğr hatta büyümüştü bile etrafındada kanama yoktu bi ilaç verdi günde bi kere kullanmam için şuan kanamam yok ama sağ kasığımda bacağıma kadar belime kadar vuran bi ağrı var korkmalımıyım ?

Aa o ağrı bende de oluyor. Sağ bacağım ve belim sızlıyor . Oluyormuş sanırım hamilelikte .

X