Ay gecen sene ne.heyecanla kinusmusuz ya suan sukurler olsun bebisler kucakta :)bak canim benimkiler böyle üstteki ovulasyon testi alttaki ikisi hamilelik en alttaki ama erken gebelik testi
Canım batmalar gebelik habercisi ne yaptn inşallah vardır bebisinkizlar bu batma nasil oluyor? benim yumurtlama gunlerinden bi kac gun sonra 5- 6 gun suren alt karinda dilgunluk ozellikle sag tarafta ani agri ve dolgunluk oldu. ozellikle idrar oldugunda dahada bi agri hissettim baskidan. snra gecti. 21 nisan bat. bgnde adet sancilari basladi. akinti fln yok ama. goguslerim hafif aciyor. o 5 - 6 gunluk dolgunluk batma kafami karistiriyor.
Canım batmalar gebelik habercisi ne yaptn inşallah vardır bebisin
hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına al inşallah kahverengi akıntın oldu mu hiç canımArkadaşlar bende hamile olduğumu bugün öğrendim. Adetime 10 gün varken bende belirtiler başladı. Sürekli mide bulantısı vardı. Bi de kasıklarımda batma vardı. Soldan soldan batmalar oluyordu. Adet sancısından hiç farkı yokmuş gerçekten. Test edildi onaylandı :) Dedim ki bu böyle olmayacak. Midemde de zaten rahatsızlık vardı. Nüksetti diye düşündüm. Sağlık Ocağına gittim dün ve 5 gün vardı adetime. Bugün de hocamı aradım. Müjdeyi verdi. öyle mutluyum ki. İnş sonuda iyi olur. Sağlıcakla kucağıma alırım, alırız. Burayı takip etmeye başladım işte 10 gündür. Sonucu da bildirmek boynumun borcuymuş gibi hissettim. Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inş.
yok kuzum olmadı. Daha 4 gün var adetime beta hcg de 690. kesin olması lazım mı kahverengi leke ?hayırlı olsun tatlım sağlıkla kucağına al inşallah kahverengi akıntın oldu mu hiç canım
yok canım benim adet tarihimde 29 nisan bende oldu acaba hamile miyim diye sana sordumyok kuzum olmadı. Daha 4 gün var adetime beta hcg de 690. kesin olması lazım mı kahverengi leke ?
Canım dert etme bir kere benim başıma da geldi tutunamama sorunu sen kafana takma olur inşallah ya batmalar tutunmada olur bebeğin tutunmuş olabilir ama sonradan düşmüştür sen bu bitkisel şeylerden önce bi doktora git ilk işin bu olsun belki başka bir sorun vardır yada hiç sorun yoktur zamanı değildir için rahatlarcanim adet oldum maalesef ama sanirim bende tutunamamayla ilgili bi problem var daha oncede boyle bisey olmustu hatta adetimdrn 5 gun once kanamam basladi. incir kurune basladim bgn yumurtlama doneminde baslayip adet zamanina kadar dut kurusu, kabak cekirdegi, ananas, portakal suyu yuklemesi yapicam. esimde bgn keciboynuzu kurube basliycak bide dun e vitamini aldik ona onu alixak gunde bir tane. valla skldm hicbisey yok ama cocukta yok. hsg cektirmem lazim belki horunmeyen bisi vardir bakalim
Sen ilk önce bi doktora git istersen canm belki başka bir sorun vardır veya hiçbir sorun yoktur zamani değildir en azından bunlarn cevabını alırsıncanim adet oldum maalesef ama sanirim bende tutunamamayla ilgili bi problem var daha oncede boyle bisey olmustu hatta adetimdrn 5 gun once kanamam basladi. incir kurune basladim bgn yumurtlama doneminde baslayip adet zamanina kadar dut kurusu, kabak cekirdegi, ananas, portakal suyu yuklemesi yapicam. esimde bgn keciboynuzu kurube basliycak bide dun e vitamini aldik ona onu alixak gunde bir tane. valla skldm hicbisey yok ama cocukta yok. hsg cektirmem lazim belki horunmeyen bisi vardir bakalim
Sen ilk önce bi doktora git istersen canm belki başka bir sorun vardır veya hiçbir sorun yoktur zamani değildir en azından bunlarn cevabını alırsın
Emek olmadan bebek olmuyo zanninca:) hayırlısı olsun canm ya olur inşallah yani bir sorun yoksa olması gerekiyor haberlerini bekliyorum en yakın zamanda :)canim yazin bi yumurtalik kistim olmustu snra gecti snra tekrar kontrole gittim bi problem yoktu. esimde spermiyogram yaptirdi iki kere degerler iyi. calisin diyo doktorlar. hep ayni doktorada gitmedim. ne olur ne olmaz diye cok kez vajinal muayene oldum. hsg kaldi bi aklimda olan onuda insallah gelecek ay yaptiricam reglmden snra. insallah olmam tabi. incir ve havuc kurune basladim bu ay adetimle beraber. esim icinde e vitamini arti ari sutu, polen , bal, propolis karisimi aldim. keciboynuzu pekmezi yiyor bide. burdan bi arkadadtanda preesed aldim umarim tum bunlar ise yarar. adetim bittikten 1 gun snra hmn basladik calismlara. bu sefer ihtimle birkmk istmiyrm. 2 gunde bir bakalim. ugrasmadan olmiycak gibi
insallah bu ay guzel haberler veririmEmek olmadan bebek olmuyo zanninca:) hayırlısı olsun canm ya olur inşallah yani bir sorun yoksa olması gerekiyor haberlerini bekliyorum en yakın zamanda :)