adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

İnşallah hamisimdir :KK43: şuan şehir disindayim perşembeye kadar bekleyip kan testi yaptiricam :KK43: dua edin kızlar lütfen
İns hamilesindir canim Allah isteyen herkese saglikli evlatlar nasip etsin ama adet gecikmesi zaten basli basina bi belirti ins hayirli haberler verirsin

Kızlar şimdi test yaptım hamilemiyim sizce ?? Akşam acile gitcem test yaptirmaya

Eklentiler

• Screenshot_20160403-183302.png
    Screenshot_20160403-183302.png
    137,8 KB · Görüntüleme: 251
Kızlar şimdi test yaptım hamilemiyim sizce ?? Akşam acile gitcem test yaptirmaya
Ama acile gitme yarına randevu al hem kan testi yaparlar hemde muayene öğrenirsin gelişmeleri bekliyorum bende düşük yaptm 2.5 ay önce ilk adetimi oldum 3.gecikti bekliyorum senin adetin ne kadar geçti:) kaza ile oldu galiba

Ama acile gitme yarına randevu al hem kan testi yaparlar hemde muayene öğrenirsin gelişmeleri bekliyorum bende düşük yaptm 2.5 ay önce ilk adetimi oldum 3.gecikti bekliyorum senin adetin ne kadar geçti:) kaza ile oldu galiba
9 gün geçmişti bugunle beraber dayanamadım gittik 1 saat sonra sonuç çıkacak sonrada randevu alicam canlarim :) çok heyecanliyim kaza ile olmadı :) bekliyordum ama umutsuzdum sukurler olsun rabbime

Yok canım ben eger hamileysem benimki kaza oldu demek istedim :) sonucu bize söyle çok sevindim çok güzel bi duygu bende yarın olmazsam test alicam:) eşim diyarbakirda görevde eğer varsa supriz olucak

Hamilesin rabhim senin duani kabul eder ilk bebegimi 2 aylıkken kaybettim kaza ile de olsa benimde vardır inşallah:)

Kızlar hamileyimmmm :) HCG 112.61 ciktiiii :))))))))) allahım olmayanlara da nasip etsin :)

Eklentiler

• Screenshot_20160403-210142.png
    Screenshot_20160403-210142.png
    39,6 KB · Görüntüleme: 192
Ya benim adet günüme 2 gün kaldı merak ediyorum göğsüm acıyor ve bazen karın içimde batma var acaba var mı ki bişey merak ediyorum bide benim som adet tarihim 7 mart biz sadece 24 ve 26 snda beraberdik 23 de yumurtlamam gözüküyor hesaplamalara göre sizce döllenme olmuşmudur kafam çok karıştı kızlar bilgisi olan cevap atsın lütfen ağlıyorum stres yaşıyorum valla umutlanıyorum inşallah hayırlısı olur hepimiz için ama cvap atın kızlar

Son düzenleme:
Ya benim adet günüme 2 gün kaldı merak ediyorum göğsüm acıyor ve bazen karın içimde batma var acaba var mı ki bişey merak ediyorum bide benim som adet tarihim 7 mart biz sadece 24 ve 26 snda beraberdik 23 de yumurtlamam gözüküyor hesaplamalara göre sizce döllenme olmuşmudur kafam çok karıştı kızlar bilgisi olan cevap atsın lütfen ağlıyorum stres yaşıyorum valla umutlanıyorum inşallah hayırlısı olur hepimiz için ama cvap atın kızlar
Canim ağlama 2 gün sabret inşallah gelmez adetin.Ben bi gebelik geçirdim düştü ama onda adetim geçtikten sonra goguslerim sizlamisti felaket ama.Tabi herkeste farkli olur lakin batma evet gebelik belirtisi yerlesirken batma yaşanır ama stres yapma etkilenmesin vücudun haberlerinib bekliyorum 2 gün daha kalbini ferahlat

X