- 8 Eylül 2008
- 133
- 10
Silik ciktiysa hamilesin gozun aydinSlm yeni uyeyim bende adetim 3 gün geçti evde test yaptım 2 ci çizgi silik çıktı hamilemiyim acaba
Adet gunu 2 gun gecince hamilelik testte silikte olsa cikiyo benim oyle oldu 2 gun sonra tekrar test yapinarkadaşlar merhaba ben 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim ama daha 6 aydır falan biraradayızbebek sahibi olmak istiyoruz. bu ay günüm 2 gün geçti.. aşırı kasık ağrım var. ve afedersiniz sürekli bir beyaz akıntı var.. iki ay önce dögü atladım doktora gittim doktor küçük bir myom gördüğünü söyledi. hamileliğe engel değil dedi. acaba şuan ondan bi düzensizlik mi var yoksa hamile miyim??? dün test yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu myom ile hamile kalan var mı.. bi de kan testine kaç gün daha bekliyim.. lütfen yardım ediiiinnn..
çok teşekkür ederim psikolojim çok bozuldu.. negatifi görünce bi daha bakmak istemiyorumA
Adet gunu 2 gun gecince hamilelik testte silikte olsa cikiyo benim oyle oldu 2 gun sonra tekrar test yapin
Ins hayirlisi olsunçok teşekkür ederim psikolojim çok bozuldu.. negatifi görünce bi daha bakmak istemiyorum( inşallah bebiş vardır bakalım hayırlısı..
arkadaşlar merhaba ben 30 yaşındayım 2 yıllık evliyim ama daha 6 aydır falan biraradayızbebek sahibi olmak istiyoruz. bu ay günüm 2 gün geçti.. aşırı kasık ağrım var. ve afedersiniz sürekli bir beyaz akıntı var.. iki ay önce dögü atladım doktora gittim doktor küçük bir myom gördüğünü söyledi. hamileliğe engel değil dedi. acaba şuan ondan bi düzensizlik mi var yoksa hamile miyim??? dün test yaptım negatif çıktı çok moralim bozuldu myom ile hamile kalan var mı.. bi de kan testine kaç gün daha bekliyim.. lütfen yardım ediiiinnn..
Evet hamilesiniz yeni olduğu için silik çıkmış benimde öyle olmuştu hayırlı olsun[/QUOTE]EvetTE="sultan2626, post: 43512108, member: 716381"]Hamile olabilirmiyim
Ins hamilenizdir allah gönlüne göre versin[/QUOTE]Inş OTE="gulcinyaman, post: 43512274, member: 701317"]Bence de hamilesin cnm. Bende test yaptırdım kan. Yarım saate belli olacak dualarinizi bekliyorum
Bence de hamilesin cnm. Bende test yaptırdım kan. Yarım saate belli olacak dualarinizi bekliyorum
Test yapdinmi gebelik testimerhaba canım. benımde bugun 11.gunum. 2-3 gundur agrım oluyo ama adet agrısı degıl. cok merak edıyorum tuttu mu dıye. kan sonucunu paylasırsan sevınırım. ınsallah poztıf sonuc cıkar :)
yaptım varla yok arası bsey cıktı ama bn gormek ıstedıgım ıcınde gormus olabılırmTest yapdinmi gebelik testi
Duruyomu atsana bi benimki gibimiyaptım varla yok arası bsey cıktı ama bn gormek ıstedıgım ıcınde gormus olabılırm
keske senın gıbı bellı cıksaaDuruyomu atsana bi benimki gibimi