adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

amin canım benim amin bu arada çok tesekkür ederim kesinlikle vardır Rabbim bi bildiği dedim şükrettim ama içim hala çok acıyor insallah hamilesindir canım ne kadardır evlisin

herkese merhaba bende dün öğrendim hamileyim allah isteyen herkesi anne yapsın inşallah
Hayirlisi olsun canim Allah sag salim kucagina almayi nasip etsin inş. Esimin 28 inde dogum gunu. Belki mayis bizede ugurlu gelir dogum gunu suprimiz gelir:) Dedigin gibi Allah isteyen herkese yasatsin bu guzel duyguyu canim

canım tebrik ederim Rabbim sağsalim kucağına almayı nasip eder insallah bende senin gibi olmustum çok kafaya takıyordum baktım olmuyor aman ne zaman olursa olsun dedim o ay hamile olduğumu öğrendim ne kadarlıkmış gebeliğn

amin canım benim amin bu arada çok tesekkür ederim kesinlikle vardır Rabbim bi bildiği dedim şükrettim ama içim hala çok acıyor insallah hamilesindir canım ne kadardır evlisin
Allahim bidaha yasatmasin sana oyle bir aciyi. Sag salim kucagimiza almak da nasip olsun ins. Hayirlisi canim ya subatta dogum gunumden sonra karar verdik cocuk yapmaya. Agustos 25 te 3 sene olcaz kismetse:) martta nasip olmadi bakalim bu ay ins. kirmizilar gelmez esime dogum gunu suprizi olur

insallah canım Rabbim in verdiği en güzel hediye bu olur sizlere pazartesi tekrar yazışalım test yaptıktan sonra insallah hamilesindir

mevsimsel olabilir bende normalde 22 snde olacakken bugun yavas yavas lekelenmeler basladı .YANİ BU AY DA YALAN OLDUKK
valla ne bilim ya 4unde olmam lazımdı yok yok çok afedersin bol bol beyaz akıntı baska bısey yok test yapıyorum negatifgec dollenme olabılırmı acaba

ooo ne kadar çok geçmiş, hiç test yaptınız mı durum nedir, ben olsam çok merak derim, o kadra bekleyemezdim, hayırlısı olsun inşallah
kizlar meraba persembe gunu doktora gittim ultroson la bakti doktor bisey varda olabilir yokta kan testi yaptik pazartesi belli olacak gec dollemede olabilirmis ben gecen hafta iki uc defa test yaptim hep negatif moralim bozuldu dis gebelik olursa idrarda cikmiyomus tabi ben dayanamadim dun sabah erkenden test yaptimmm veeee cift cizgiii ,sukur dedim kandil hediyesiii insallah pazateside kanda da cikar . bebis haberi alanlarin da gozu aydin

oooo tatlım gözünaydınn allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kaç gün geçmişti adetin?

oooo tatlım gözünaydınn allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin kaç gün geçmişti adetin?
Amin canmm
Amin canim sagol rabbim isteyen herkese saglikli sihatli evlat nasip etsin benim adetim tam 15gun gecti ve ilk bi hafta gecince idrar testi yaptim negatif cikti kantestindede hormonlarda cok az yukseklik cikti bi hafta sonra yenileyelim dediler oda yarin belli olacak ama ikinci hafta sonu idrarda gorndu kuzum

insallah canım Rabbim in verdiği en güzel hediye bu olur sizlere pazartesi tekrar yazışalım test yaptıktan sonra insallah hamilesindir
Pztesiyi beklemeye gerek kalmadi bugun kirmizilar gorundu, sanirim kafama takiyorum gecikmeyen adetimde gecikmeye basladi :S kismet calismalara tam gaz devam umudumuz hazirana kaldi :)

Coook sevindim cnm yaa, hayirlu olsun. Alkah kucaginaalmayi nasip etsin insallah :) cok guzel ama ya bize de duaa et :)

valla benimde 14 gün geçti tam bugün test yaptım ama negatif napıcam bilmiyorum sadece afedersin bol bol akıntım var randevu aldım haftaya persembeye verdıler napcam bılmıom

kızlar test yaptım sımdı cok silik bi ikinci çizgi çıktı bu ne sizce
canım aynı şeyi geçen ay ben de yaşadım. çook silik bir çizgiydi dikkatli bakınca görünüyordu. testi erken yapmış olabilirsin 2-3 gün sonra bir daha yap eğer hamileysen hcg degerlerin yükseleceği için çizgi de netleşecektir İNŞALLAH

inş canım sen hamılemısın sımdı:)

inş canım sen hamılemısın sımdı:)
değilimm canım ya keşke olsam seninki gibi silik çizgi çıkmıştı heveslendim hemen ama 2 gün sonra bidaha test yaptıgımda çizgi mizgi yoktu ( inşallah senin çizgin benimki gibi kaybolmaz daha çok netleşir. hayırlı haberlerini bekliyoruz :)

benm 4ünde olmam lazımdı geç oluorum ztn 8 gun fln gecıyor normalde ama 14 gn gectı smdı bakalım hayırlısı belkı gec dollenme olmustur dıye dusunuyorum nasıl oldu bılıorumusun t noktasında hemn ıdrarı damlatmamla bırlıkte kıpkırmızı ınce bı cızgı belırdı 3 dkda sılgı soluklastı snra dkkatlı bakınca bellı olmaya bailadı sendede ölemiydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…