adetime bir hafta var ama belirtiler hamişim gibi....hamilemiyim sizce:))))

Kizlar meraba bugun tam 44gun oldu hala adet olmadim yarin kadin doguma randevu aldim cok heycenliyim bakalim ne diyecek dualarinzi bekliyorumm

Kizlar meraba bugun tam 44gun oldu hala adet olmadim yarin kadin doguma randevu aldim cok heycenliyim bakalim ne diyecek dualarinzi bekliyorumm
ooo ne kadar çok geçmiş, hiç test yaptınız mı durum nedir, ben olsam çok merak derim, o kadra bekleyemezdim, hayırlısı olsun inşallah

Arkadaslar merhaba, oncelikle bebislerinizi saglicakla kucaginiza almak nasip olsun ben gibi isteyen herkesede bu guzel duygulari tattirsin rabbim. Benimde bat 16 mayis gecen ay calismalara basladik ama olmadi bakalim bu ay beklemedeyim. Uzerinden bi kac gun daha gecsin o zaman test yapacagim. hayirlisi hakkimizda. Ama sol kasik kismimda agrim var acaba adet mi gelecek bilemedim. Sivilcemde cikti cenemde. Bakalim bi kac gun daha bekleyip gorecegim:)

Hayirlisi olsun canim ya. Benimde 1 2 3 mayisi iyi degerlendirmem lazimdi. Yatili misafirim geldimi sehir disindan Allahtan 30u gecesi yapabilmistik bide misafirler gidince 3u gecesi oldu. Bakalim beklemedeyim hala canin. Biraz daha gecsin oyle test yapicam yoksa moralim daha cok bozulacak. Ins sende hamissindir. Guzel haberleri veririz birbirimize

Senin bat ne kadar geçti

Kızlar hepinize selamlar insallah bekleyen herkesin gönlüne göre verir Rabbim ve sağsalim kucağımıza almayı nasip eder. 5 gün sonra 4 ay olucak bende kürtaj olalı 6+3 te kalp atışları başlamıstı yavrumun ama 8+2 de artık yoktu :'( 3 ay bekledik son adet tarihim 8 nisan daha adet olmadım çok düzensiz diye umutlanmak istemiyorum ama sağ kasığımda hep batmalar ve aşırı yorgunluk,uyku hali var ilk gebeliğimde de böyle olmustu ister istemez umutlanıyorum ama diyorum da psikoljik mi acaba diye düzensiz diye çok umutlanmıyım diyorum ama yapamıyorum Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın insallah

Senin bat ne kadar geçti
Canim benim adet dongum duzenlidir 29 gunde bir. Geciksede en fazla 1 gun atar.
Normalde bat 15 ama gecikmeyide hesaba katarsam bugun gelmesi lazim ne gelen var ne giden hic adet olacakmisim gibi bir durumda yok gorunurde. sadece gögüslerim hassas. Ama benim adet doneminde de hassas oldugu icin umitlenmiyorum pek. Gecen ay forumdan okuduklarimdan etkilendim o yuzden bu ay pek bakinmiyorum pazar gununude geciricem pztesi test yapicam canim bakalim.

Selam canim. Oncelikle gecmis olsun vardir demekki bundadnda da bir hayir. Ama sukur en azindan rabbim bu kadarini gostermis hic olmayacak korkusu olmaz. Benimde bat tarihim dundu ama bazen 1 gun gecikebiliyor o yuzden bugunude atlatirsak ins. belki umitlenebilirim:) pztesi tes yapicam bende. Bi kac gun oncesinden benimde sol kasigimda batma vardi ama ben adete yormustum. Dunle bugun hic bisey yok ama feci gazim var usutuyorum sanirim kendimi. O yuzden bi kac gun daha bekleyip oyle test yapacagim. Allah hayirlisiyla bizlere de o melekleri gormeyi nasip etsin anneligi tattirsin ins

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…