Adetime 9 gün var!

Baya gecmis ama bebis olmadigina eminmisin bir daha baktirsan kanina gec dollenme olmustur belki cikmamistir
tekrardan olumsuz bir şey duymak istemiyorum bekleyeceğim biraz daha.zaten umudum kalmadı,adet sancısı çekiyorum kaç gündür

Merhaba hamilesn dıımıı hayırlısı olsunn

Dengesiz mi olursun normalde ki... Sen bilirsin tatlim... Sikma canini lutfen Rabbim en hayirli zamani bekliyordur...
normalde 30 günde bir olurum aslında.sadece geçen ay 3 gün gecikmiştim.bugn itibariyle bir hafta bitti.bakalım ya stresten ya oruçtan bence

normalde 30 günde bir olurum aslında.sadece geçen ay 3 gün gecikmiştim.bugn itibariyle bir hafta bitti.bakalım ya stresten ya oruçtan bence

canim kac gun geciktin? benim de BAT 8 temmuzdu, ama hala regli olmadim. her sabah test yapiyorum, tek cizgime bakip cope atiyorum...
ama benim yumurtlamam 3-5 temmuz arasindaydi, o yuzden hala kucuk bir umudum var icimde. ama daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum. artik hamile degilsem de adet olmak istiyorum yaaa..

canım bu sabah test yatım evde sonuç burda.Aİnşallah hamileyimdir.bir hafta önce kanda 0 çıktığına göre belki geç olmuş olabilir.umutlanmalı mıyım?

Eklentiler

• 20150714_094926.jpg
    36,8 KB · Görüntüleme: 655
canım bu sabah test yatım evde sonuç burda.Aİnşallah hamileyimdir.bir hafta önce kanda 0 çıktığına göre belki geç olmuş olabilir.umutlanmalı mıyım?
Canimn bir test daha yapsana bakalim bu sefer nasil cikicak yada erken gebelik testi al. Bat ne kadar var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…