- 24 Haziran 2014
- 604
- 657
- 103
- Konu Sahibi kurabiye...
BAT 5 temmuz merakla bekliyorum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim...adet oldum şekeriimm....nasip ya allah beterinden korusun hayırlısını tez zamanda nasip etsin isteyen herkese bende içinde
bu kayıt nerede acaba ben bulamadım onuSeni de kayda aldim yazmayi unutma...
Bir yerde degil canim benim hafizamda yani muhabbet ettiklerimizle birbirimizi takip ediyoruz...bu kayıt nerede acaba ben bulamadım onu
Benim de oyle bekleyelim bakalim...BAT 5 temmuz merakla bekliyorum.
Bir yerde degil canim benim hafizamda yani muhabbet ettiklerimizle birbirimizi takip ediyoruz...
Hemen heyecana verme kendini bence... Hemsirenin dedigi gibi bekle... Cunku farkli durumlarla karsilasanlar cok... Amacim sevincini kirsaginda birakmak degil yanlis anlama ama iki gun bekle benden tavsiye... Sen isimmi degistirdin bat 5 ti dimi...Kizlar dun predictor early den yaptim silik bi cizgi cikti. Aciklamada silik de olsa hamilesiniz gibi bisey okudum. Dayanamadim kan testi yaptirdim hcg degeri 7.8 cikti. Hemsire 5 uzeri hamile demek dedi ama 72 saatte 2 katina cikmali dedi. Hayirli olsun dediinansam mi inanmasam mi bilemedim
Yok konuyu acan ben degilim canim. Adetime 5 gun var halaHemen heyecana verme kendini bence... Hemsirenin dedigi gibi bekle... Cunku farkli durumlarla karsilasanlar cok... Amacim sevincini kirsaginda birakmak degil yanlis anlama ama iki gun bekle benden tavsiye... Sen isimmi degistirdin bat 5 ti dimi...
Tamam sekerim hadi bakalim hayirlisi guzel habelerini bekliyorum...Yok konuyu acan ben degilim canim. Adetime 5 gun var hala
canım bebekler gerçekten berektle geliyor,takma kafaya.ben de borçlarımızı sorun ediyordum ama Allah gerçekten yardım ediyor.Aslinda kizlar benim kafam oyle karisikki... Isim yok kocam calisiyor bebek istiyoruz ama bir yandanda is bakiyorum... ne yapacagiz bilmiyorum kafam bir milyon...
Ben de oyle dusunuyorum ama rabbim bir bebek verirse kim hamile birini ise almak isterki... Ama cok istiyoruz... Hayirlisi olsun diyoruz hep...mantigim ve kalbim savas veriyor resmen...canım bebekler gerçekten berektle geliyor,takma kafaya.ben de borçlarımızı sorun ediyordum ama Allah gerçekten yardım ediyor.
özel sektör ne yazık ki hamileye de bebği küçük olana da imkan vermiyor izin almak için 7.aya kadar çalışabilirsin,bilemedim şimdi :SBen de oyle dusunuyorum ama rabbim bir bebek verirse kim hamile birini ise almak isterki... Ama cok istiyoruz... Hayirlisi olsun diyoruz hep...mantigim ve kalbim savas veriyor resmen...
Ben hiic bilemiyorum iste... Durumumu anla...özel sektör ne yazık ki hamileye de bebği küçük olana da imkan vermiyor izin almak için 7.aya kadar çalışabilirsin,bilemedim şimdi :S
Anlıyorum canım,dua et bir çıkar yolu bulunur elbet.Ben hiic bilemiyorum iste... Durumumu anla...
Merveprstige ne yaptin balim kirmizilardan ses varmi...BAT 5 temmuz merakla bekliyorum.
Buyuk gun yarin mi...Benim de 9 günüm kaldı :/
Merwishs durumlar nasilBu basligi gorunce direk actimben de ayni durumdayim. Adetime 9 gun var ve meraktan catlayacagim.adeti bu kadar bekleyecegimi dusunmezdim. Zaman gecmiyor sanki. Okumaktan interneti talan ettim artikinsallah Allah hepimizin gonlune gore verir.
Ben persembe dayanamadim predictor early testinden yaptim silik cizgi ciktim talimatinda da silik bile olsa hamilesiniz yaziyordu. Heyecanlandik tabi. Kan testi yaptirdik 7.8 cikti. Diger gun doktora gittik 26.8 e cikmisti. Ultrasondada duvar kalinlasmis dedi bunlar gebelik belirtileri dedi. Bugune randevu verdi . Bakalim adet gunum bugun yarin iste. Bakalim ne olacakMerwishs durumlar nasil