• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetime 9 gün var!

canım hangi yumurtlama günlerine denk geldi sizin kaza erken dönemdeyken olmuşsa şimdiye çıkardı siz bebiş istiyor musunuz.iyi dileklerin için ayrıca teşekkürler hayırlısı artık o kadar olaydan sonra bazı şeyler de önemini yitiriyor. :16:

kaza dediğim sürekli korunuyoruz bir keresinde bilmiyorum bir anda oldu korunmadık. ama bir kaç gün sonra göğüslerim çok farklı ağrıyınca ben hesap yaptım tam 14. günün bir gün öncesiymiş. tabii ben bunu farkedince içimde tuhaf bir kıpırtı oldu acaba hamilemiyim dedim. belki plansızdı ama o duyguyu yaşamak çok hoşuma gitti. heyecanla adet günümü bekledim bir yandanda İnşallah vardır diyorum çünkü hala adet olmadım.

sevgili kurabiye neden bu kadar erkenken takıyorsun hele bir günün geçsin en az10gün geçsin test yaptır..ne kadar geç öğrenirsen hamile oldugunu o kada rcabuk kavuşursun bebene:52:

Merhaba herkese... Benim adetime9 gun var... Calismalari bir aydir yapiyoruz... Hic ilac kullanmamistim umit ediyorum o yuzden... Ama ne goguslerim sisti nede birseylerden tiksiniyorum... Sadece yumurtaliklarim igne batar gibi agriyor araara... Usutmuste olabilirim diyorum... Baska ne belirtisi vardir bu zamanda bilen varmi... Kafayi yicem galibe her gun test yapmak istiyorum... Adetim hic bu kadar uzakta gozukmemisti bana...:KK55:

Merhaba herkese... Benim adetime9 gun var... Calismalari bir aydir yapiyoruz... Hic ilac kullanmamistim umit ediyorum o yuzden... Ama ne goguslerim sisti nede birseylerden tiksiniyorum... Sadece yumurtaliklarim igne batar gibi agriyor araara... Usutmuste olabilirim diyorum... Baska ne belirtisi vardir bu zamanda bilen varmi... Kafayi yicem galibe her gun test yapmak istiyorum... Adetim hic bu kadar uzakta gozukmemisti bana...:KK55:
slm nasılsın gebelik var mı?adet oldun mu?benim günüme 6gün var

Adet Oldum canim maalesef... Ama bugun bir yazi okudum orkid markasi kisirlik yapiyormus israil mali old icin urememizi istemiyorlar haberiniz olsun... Evime sokmam bir daha...
Aaa bende onu duymuştum inanmamştm hemen yarın çöpe yatıyom bi daha da alman,peki hangisi daha sağlıklı ki?üzme kendini bu ay olur inşallah

Aaa bende onu duymuştum inanmamştm hemen yarın çöpe yatıyom bi daha da alman,peki hangisi daha sağlıklı ki?üzme kendini bu ay olur inşallah
Hayirlisi olsun diyorum artik Rabbim verecegi en hayirli vakti biliyordur... Ben ob tampon kullanmaya basladim valla... Molped kullaniyorum onun disindada... Senin adetinle alakali bilgiyi de verirsin artik heyecanla bekliyorum

Hayirlisi olsun diyorum artik Rabbim verecegi en hayirli vakti biliyordur... Ben ob tampon kullanmaya basladim valla... Molped kullaniyorum onun disindada... Senin adetinle alakali bilgiyi de verirsin artik heyecanla bekliyorum
Son 3 gün çok heyecanlıyım yaa,,,inşallah bu ay olur dualarını eksik etme,bende sana dua ediyom vallah inşaallah bu hayırlı ayda seninde yüzün güler

Son 3 gün çok heyecanlıyım yaa,,,inşallah bu ay olur dualarını eksik etme,bende sana dua ediyom vallah inşaallah bu hayırlı ayda seninde yüzün güler[/QUOTE

Rabbim hayirli yuzu guzel kalbi guzel saglikli bir bebek nasip etsin insallah... Hadi bakalim geri sayim baslasin...

Bu basligi gorunce direk actim:KK58:ben de ayni durumdayim. Adetime 9 gun var ve meraktan catlayacagim.adeti bu kadar bekleyecegimi dusunmezdim. Zaman gecmiyor sanki. Okumaktan interneti talan ettim artik:KK70:insallah Allah hepimizin gonlune gore verir.

Sen zaten kayittasin arkadasim hayirlisi olsun insallahhhhhh...
Benim lekem 2gün önceden geldi niyeyse bu ay aceleci oldu ya...yarın adet olcam artık ya nasip sonraki aya inşallah, çok heves etmiştim bu ay ama hayırlısı bu ay da değilmiş demekki,vardır Rabbimin bi bildiği

Rp
Benim lekem 2gün önceden geldi niyeyse bu ay aceleci oldu ya...yarın adet olcam artık ya nasip sonraki aya inşallah, çok heves etmiştim bu ay ama hayırlısı bu ay da değilmiş demekki,vardır Rabbimin bi bildiği[/QUOTE
kesinlikle oyle zamani gekmemistir daha ... uzme kendini sakin bir daha ki aylara bakicaz artik...Amabelki leke olarak kalir

Bu basligi gorunce direk actim:KK58:ben de ayni durumdayim. Adetime 9 gun var ve meraktan catlayacagim.adeti bu kadar bekleyecegimi dusunmezdim. Zaman gecmiyor sanki. Okumaktan interneti talan ettim artik:KK70:insallah Allah hepimizin gonlune gore verir.
Oyle oluyor maalesef... Gozunu actigi anda susunmwye basliyor insan... Sana tavsiyem baska seylerle oyalajip unutman yoksa gecmiyor o gunler...

Back