- 21 Mayıs 2015
- 46
- 24
- 3
- 38
- Konu Sahibi kurabiye...
Baya gecmis ama bebis olmadigina eminmisin bir daha baktirsan kanina gec dollenme olmustur belki cikmamistir5-6 gün geçti daha olmadım olsam da temmuz çalışmalarına başlasak bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baya gecmis ama bebis olmadigina eminmisin bir daha baktirsan kanina gec dollenme olmustur belki cikmamistir5-6 gün geçti daha olmadım olsam da temmuz çalışmalarına başlasak bari
tekrardan olumsuz bir şey duymak istemiyorum bekleyeceğim biraz daha.zaten umudum kalmadı,adet sancısı çekiyorum kaç gündürBaya gecmis ama bebis olmadigina eminmisin bir daha baktirsan kanina gec dollenme olmustur belki cikmamistir
Merhaba hamilesn dıımıı hayırlısı olsunnBen persembe dayanamadim predictor early testinden yaptim silik cizgi ciktim talimatinda da silik bile olsa hamilesiniz yaziyordu. Heyecanlandik tabi. Kan testi yaptirdik 7.8 cikti. Diger gun doktora gittik 26.8 e cikmisti. Ultrasondada duvar kalinlasmis dedi bunlar gebelik belirtileri dedi. Bugune randevu verdi . Bakalim adet gunum bugun yarin iste. Bakalim ne olacak
Dengesiz mi olursun normalde ki... Sen bilirsin tatlim... Sikma canini lutfen Rabbim en hayirli zamani bekliyordur...tekrardan olumsuz bir şey duymak istemiyorum bekleyeceğim biraz daha.zaten umudum kalmadı,adet sancısı çekiyorum kaç gündür
normalde 30 günde bir olurum aslında.sadece geçen ay 3 gün gecikmiştim.bugn itibariyle bir hafta bitti.bakalım ya stresten ya oruçtan benceDengesiz mi olursun normalde ki... Sen bilirsin tatlim... Sikma canini lutfen Rabbim en hayirli zamani bekliyordur...
Benim olmadi ama ve hic duymadim orucla gecikeni... Beraber bekleyelim bakalim...normalde 30 günde bir olurum aslında.sadece geçen ay 3 gün gecikmiştim.bugn itibariyle bir hafta bitti.bakalım ya stresten ya oruçtan bence
normalde 30 günde bir olurum aslında.sadece geçen ay 3 gün gecikmiştim.bugn itibariyle bir hafta bitti.bakalım ya stresten ya oruçtan bence
Evett☺bugun doktora gittim keseyi de gorduk hayirlisiyla. Bu mubarek gunde guzel bi haber aldik. Sukur olsun.Allahim isteyen herkese nasip etsinMerhaba hamilesn dıımıı hayırlısı olsunn
Cok sevındım raabım kucagına almayı nasit etsinnEvett☺bugun doktora gittim keseyi de gorduk hayirlisiyla. Bu mubarek gunde guzel bi haber aldik. Sukur olsun.Allahim isteyen herkese nasip etsin
canim kac gun geciktin? benim de BAT 8 temmuzdu, ama hala regli olmadim. her sabah test yapiyorum, tek cizgime bakip cope atiyorum...
ama benim yumurtlamam 3-5 temmuz arasindaydi, o yuzden hala kucuk bir umudum var icimde. ama daha ne kadar sabredebilirim bilmiyorum. artik hamile degilsem de adet olmak istiyorum yaaa..
destina naz test yaptım bak sence hamile miyim.nolurr öyle olsun.hepimiz hamile olalım nolur yaBenim olmadi ama ve hic duymadim orucla gecikeni... Beraber bekleyelim bakalim...
Canimn bir test daha yapsana bakalim bu sefer nasil cikicak yada erken gebelik testi al. Bat ne kadar varcanım bu sabah test yatım evde sonuç burda.Aİnşallah hamileyimdir.bir hafta önce kanda 0 çıktığına göre belki geç olmuş olabilir.umutlanmalı mıyım?
Ben görüyorum çizgiyi :)) ama fotoğraf net değil çok bulanık tekrar çekip gönderirsen daha iyi olur. İnşallah hamilesindir hayırlısı olsun inşallahdestina naz test yaptım bak sence hamile miyim.nolurr öyle olsun.hepimiz hamile olalım nolur ya
malesef elimdeki son testtiCanimn bir test daha yapsana bakalim bu sefer nasil cikicak yada erken gebelik testi al. Bat ne kadar var
Ben görüyorum çizgiyi :)) ama fotoğraf net değil çok bulanık tekrar çekip gönderirsen daha iyi olur. İnşallah hamilesindir hayırlısı olsun inşallah
böyle canım,inşallah ya :)
Ayyyy evet çok net ikinci çizgi. İnşallah inşallah hayırlı haberler alırsın. Senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.böyle canım,inşallah ya :)
Ayyyy evet çok net ikinci çizgi. İnşallah inşallah hayırlı haberler alırsın. Senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.[/QUO
Ayyyy evet çok net ikinci çizgi. İnşallah inşallah hayırlı haberler alırsın. Senin adına çok sevindim. Allah tamamına erdirsin.
inşallah canım,amin.Allah cümlemize nasip etsin.bizim burda pazartesiye kadar doktor yokmuş.
Baya belirgin cıkmıs Çizgiler hamilesin canimm :) tebriklerrr
bu arada canım son adet tarihim 6 haziran.8 temmuzda bir şey çıkmamıştı.Canimn bir test daha yapsana bakalim bu sefer nasil cikicak yada erken gebelik testi al. Bat ne kadar var