- 8 Temmuz 2014
- 783
- 336
- 123
- Konu Sahibi kurabiye...
-
canım bugün veya yarın bekliyorum,ama sanırım adet olacağımBuyuk gun yarin mi...
Cok sevindim hayirli olsun... Rabbim isteyen herkese versin canim..Ben persembe dayanamadim predictor early testinden yaptim silik cizgi ciktim talimatinda da silik bile olsa hamilesiniz yaziyordu. Heyecanlandik tabi. Kan testi yaptirdik 7.8 cikti. Diger gun doktora gittik 26.8 e cikmisti. Ultrasondada duvar kalinlasmis dedi bunlar gebelik belirtileri dedi. Bugune randevu verdi . Bakalim adet gunum bugun yarin iste. Bakalim ne olacak
Oooo ruyalarla olsaydi ben ucer ucer dogururdum... Bilinc altina girmistir... Ama agrilarin basladiysa olursun maalesef... Artik bizim durumlar bir dahaki aya kaldi...canım bugün veya yarın bekliyorum,ama sanırım adet olacağımsancılarım başladı,rüyamda da adet olduğumu gördüm
Canım maalesef bu ay erkenden geldi kırmızılar, 3'ünde. Hayal kırıklığı oldu. Bundan sonra kafaya takmamaya akışına bırakmaya karar verdim.Merveprstige ne yaptin balim kirmizilardan ses varmi...
Hayirlisi olsun kuzum hic olmicakmis gibi davran olursa mutlu olursun... Boylece kafanada takmiyorsun ben oyle yapiyorum ise yariyor...Canım maalesef bu ay erkenden geldi kırmızılar, 3'ünde. Hayal kırıklığı oldu. Bundan sonra kafaya takmamaya akışına bırakmaya karar verdim.
bilemiyorum ki canım,ağrı var ama yoğun beyaz akıntım da varOooo ruyalarla olsaydi ben ucer ucer dogururdum... Bilinc altina girmistir... Ama agrilarin basladiysa olursun maalesef... Artik bizim durumlar bir dahaki aya kaldi...
Evet canım ben de öyle yapıcam. Umarım en kısa zamanda güzel haberler alır mutlu oluruz.Hayirlisi olsun kuzum hic olmicakmis gibi davran olursa mutlu olursun... Boylece kafanada takmiyorsun ben oyle yapiyorum ise yariyor...
Kimse konusmasa da biz variz sen merak etme...mrb benmde adetime 9 gn var nlur benide alın aranıza ya kmse konuşmuo mübark burda
Ne yaptin neler oldu...bilemiyorum ki canım,ağrı var ama yoğun beyaz akıntım da var
Benimde 9 gun kaldii gunlerr gecmek bilmiyorr aa dost :) insallah hamilesindir adet olmazsinda anne olursun kotu dusunme iyi dusun iyi seyler olsun :)bende varım gerçi benim 7 gün kaldı. 1 haftadır adet olcakmışım gibi göğüslerim acıyor. sivilceler çıktı içimden dedim erken olcam galiba diye. dün lekelenme oldu.mide bulantımda var hamilemiyim diye geçirdim içimden ama muhtemelen değilim. prolaktinim yine yukselmiş çünkü zaten eşimden yanada problem var. ama insan yinede acaba mı diyor? bugünde hiç bir leke falan yok...
Bekleyelim bakalim ama sunu unutma psikolojini gebelige yonlendirdiginde bulgulari yasiyorsun birsey olmadigi halde... Hayirlisi olsun insallah bebis vardir...bende varım gerçi benim 7 gün kaldı. 1 haftadır adet olcakmışım gibi göğüslerim acıyor. sivilceler çıktı içimden dedim erken olcam galiba diye. dün lekelenme oldu.mide bulantımda var hamilemiyim diye geçirdim içimden ama muhtemelen değilim. prolaktinim yine yukselmiş çünkü zaten eşimden yanada problem var. ama insan yinede acaba mı diyor? bugünde hiç bir leke falan yok...
Gercejtnde herkes huraya icini dokmeye geliyo ama cogu topkte cevap bile vermiyolr tesekkrler bende heyeecanla bi umut adet tarhmi bekliyrm yoksa asilama olcak bu ayKimse konusmasa da biz variz sen merak etme...
kan testi yaptırdım,hamile değilim canımNe yaptin neler oldu...
Hayirlisi hayatim uzme sakin kwndinikan testi yaptırdım,hamile değilim canım
Ne zamandn beri calisiyorsunuz kiGercejtnde herkes huraya icini dokmeye geliyo ama cogu topkte cevap bile vermiyolr tesekkrler bende heyeecanla bi umut adet tarhmi bekliyrm yoksa asilama olcak bu ay
19 ay oldu 5 ay klomen tedavisi gördm olmadı doktorumz tp bebek dedi ama başka bi doktor aşılama dedi eğer bu ayda olmadysa bu adetmde aşımaya başlıcazNe zamandn beri calisiyorsunuz ki
Rabbim insallah hayirli saglikli bir bebek verir tez vakitte...19 ay oldu 5 ay klomen tedavisi gördm olmadı doktorumz tp bebek dedi ama başka bi doktor aşılama dedi eğer bu ayda olmadysa bu adetmde aşımaya başlıcaz
5-6 gün geçti daha olmadımHayirlisi hayatim uzme sakin kwndini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?