Adetime 9 gün var!

Cok sevindim hayirli olsun... Rabbim isteyen herkese versin canim..

canım bugün veya yarın bekliyorum,ama sanırım adet olacağım sancılarım başladı,rüyamda da adet olduğumu gördüm
Oooo ruyalarla olsaydi ben ucer ucer dogururdum... Bilinc altina girmistir... Ama agrilarin basladiysa olursun maalesef... Artik bizim durumlar bir dahaki aya kaldi...

mrb benmde adetime 9 gn var nlur benide alın aranıza ya kmse konuşmuo mübark burda

bende varım gerçi benim 7 gün kaldı. 1 haftadır adet olcakmışım gibi göğüslerim acıyor. sivilceler çıktı içimden dedim erken olcam galiba diye. dün lekelenme oldu.mide bulantımda var hamilemiyim diye geçirdim içimden ama muhtemelen değilim. prolaktinim yine yukselmiş çünkü zaten eşimden yanada problem var. ama insan yinede acaba mı diyor? bugünde hiç bir leke falan yok...

Benimde 9 gun kaldii gunlerr gecmek bilmiyorr aa dost :) insallah hamilesindir adet olmazsinda anne olursun kotu dusunme iyi dusun iyi seyler olsun :)

Bekleyelim bakalim ama sunu unutma psikolojini gebelige yonlendirdiginde bulgulari yasiyorsun birsey olmadigi halde... Hayirlisi olsun insallah bebis vardir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…