Adetime 4 gün kaldı fakat çok fazla belirti yaşıyorum. Hamile olabilir miyim? YARDIM RDERMİSİNİZZ

Inşallah güzel haberini aliriz
Saol canm ama benim bir oglum var kardes istiyoruz ama uzulmem olmasada suan rabbim once olmayanlara nasip etsin cnku o bekleme duygusu cok zor uzun uzun beklemis olamama ragmen azda olsa biliyorum o duyguyu benim olanima saglik versn rabbim once olmayan gonuldrn isteyen herkese nasip etsin insAllah nasipte varsa ogluma bir kardeste olr insAllah ben ikilemde kaldgm icin suan huzursuzum adette olsam sevinicem hamilede olsam sevinicem
ama ikiside yok

Kuzum bu mesajını yeni farkettim yarın eşim nöbetçi eczane bulursa aldırcam pazar sanah yaparım sende aynı şekilde canım inşallah güzel haberler alırızz
Ay cnm insAllah buraya mutlu mutlu pozitif diye foto atrsn hee ama unutma yoksada uzulmek yok her nasip vaktine esirdir olmamissa bile rabbim onu en hayrli vakite yazmistr oyle bi anda gelip sizi bulurki nasil mutlu oldgnuzu sasirirsiniz o insanlarn eksik yanlarni bulup suratlarna vurmaya calisan ezik insanlarada asla itibar etme cnku seni cekemiyorlardr baska sekilde senin acigini bulup yuzune vurmaya kalkmazlar bile tabiki bu ne bir kusur ne bir eksiklik sadece mevlam hepimizin meleklerininin dogacagi saate kadar kaderimize yazdi bize kalan sabirla ve isyan etmeden o vakti beklemektir bence ben zamaninda isyan etmeye basliyordumki farkna vardm hatamdan döndüm vakti olan birseyi nekadr didinsemde beklemek zorunda oldgmu kendimi yipratarak elde edmeyecgmi anladm ve sonra beklenmedik bir zamnda geldi ve öyle iyi geldiki cok sukur rabbime insAllah hak eden gönlünün taa derininden isteyen herkse nasip etsn rwbbim dogrup sokaga atanlara degl yuregi guzel insanlara nasip etsn

Ayyy kıyamam yaa olsun seninde olsun gönlünde ki neyse

Ayyy ağzın bal yesin senin valla napayım borcumuz var düşünmüyorum diyorum eşim istiyo ben istemiyorum diyorum olunca sen mi bakcan falan diyorum hatta iki gün önce yengem şey dedi bir şeyi beceremediniz falan bende kaç kere yanımızdaydın yada eşimin performansı nı nerden biliyorsun dedim şok oldu şakaya vererek hallettim delirtti beni ya

Susucaklar hak etmiycekler ozman valla agzndan bal damlams cok iyi demissin seni kirmaya calisan babmda olsa affetme bu soruyu kimse iylikle sormaz ayy hala olmadmi diye aayyy fesat olsa ilk sana soylerdm zaten diycen susup kalcklr banada hep sey derlerdi istyodum olmyodu bende istemiyorz henz yeni evlyz diyodum diyolardki ay yap bitane olsn icin rahat etsn snra daha yapmazsn onu yaptm ayni kisiler arayi yap bence cocuk kardessiz kalmasn kimsi bence buyuymce yap zorlnrsn afedersn insanin beynine sicip akil sagligi ile oynuyorlr yahu

Yok canım işte eşim anca akşam alır tab unutmazsa çok hasta çünkü
Ay cnm gecmis olsn rabbim sifa versin
İkilemde kalmak çok zor
Ah hemde nasl artk adet olsamda kurtlsam kafasndaym hamileligi gectm artk saglk problemimmi var artk hep boyle duzensizmi olcak diye dusunuyorm cnku heo duzenli olan bir insan icin cok zor bir durum

Ay cnm gecmis olsn rabbim sifa versin

Ah hemde nasl artk adet olsamda kurtlsam kafasndaym hamileligi gectm artk saglk problemimmi var artk hep boyle duzensizmi olcak diye dusunuyorm cnku heo duzenli olan bir insan icin cok zor bir durum
Aynı şekilde bende pazartesi işe de başlıyorum çok zor artık

Yaaa olsn cnm onumizdeki maclara bakcaz artk kacinci gunuydu gecikmenin kacinci gunde adet oldun he birde ben nezmn olrsa olsn guzel haberlerni bekliyo olucam burdan ❤
3. Gecikme günüm normalde 29 günde bir oluyorum ama bu sefer 32. Gün döngüsünde oldum geçen ay 35.gün döngüsünde olmuştum

Canim bthcg de butun kan idrar temiz ckti dr kadin doguma randevu al hormon bozuklugu olablr dedi yani korktgm basima geldi keske adet olsaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…