adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

Bugün bi yapayım bakalım test ne olacak ama teldeki programa göre perşembe yumurtlama bi yandan da incir kaynatıyorumGaZa geldim bu ay iyice

Jasminay bugün ovülasyon testi yaptım ama sanki cumartesi günü yaptığım testte bundan daha belirgindi çizgi geçmiş olabilir mi acaba yumurtlama ama daha hesabıma göre perşembe günü olması gerekir ayy nasıl yakalıycaz hiç anlamadım ne zormuş arkadaş

Sanmıyorum geçtiğini 12. Günün değilmi bugün ? Aynı saattemi yaptın bide şimdi yap yani günde 2 kere yap gündüz 12 gibi birde akşam 6 da yap artık yaklaştı çünkü

Ewt geçtiğini bende sanmıyorum da yapalı bi iki saat oldu önce baya silik çıkıyo sonra belirginleşiyo güvenilir mi bu testler acaba canım emin misin sen ne yapıyorsun reglin bitmedimi

İncir kürü mü etki ediyor sana acaba direkt yumurtalıklara etkiliymişya? Benim daha var canım 7. Günümdeyim 10.gün başlıcam teste testler güvenilir bence canım daha senin yumurtlamana var yarın daha koyu olması gerek foto eklesene bakayım sakıncası yoksa

Bilmiyorum ki canım etki etse dahabelirgin çıkması gerekmez mi biraz bekletip hemen çöpe attım canım ama dediğin gibi yumurtlama günüme daha olması lazım sanırım yarın yapıcam tekrar onun resmini koyarım canım panik oldum şu anda ya yakalayamazsam koyu çizgileri diye

Panik yapma hiç dur bakalım daha erken koyuları görmen için ok 14. Gün göreceksin nasıl koyu çıkacak

Yaa ben teldeki programa göre yüksek gebelik şansı olan günleri değerlendirip sonra önemsemiyorduk acaba ordamı hata yaptık hep o kafama takıldı şimdi

Olabilir canım benim teldeki hep yanlış çıkıyor ona çok takılma bugün test yaptınmı nasıl çıktı?

Ayy takılma ne demek ben Mayıs'tan beri ona güveniyorum doktorda o programlar iyi tespit ediyor gerçekten kullanabilirsin demişti neyse artık zamanı varsa...yapayım birazdan çekip koyarım resmini canım

Ekledim jasminay baya silik yine gördüğün gibi canım ama Cumartesi'den beri böyle o arada yumyumlama gerçekleşmiş olabilir mi hiç bi günü atlamadık aslında olmuş olsa bile

Eklentiler

• IMG_0405.JPG
    29,4 KB · Görüntüleme: 106
Yok canım yumurtlama gerçekleşmiş olamaz koyuyu görmedin daha 8 yada 9. . Gün yumurtlamadıysan henüz yumurtlaman olmadı diye tahmin ediyorum ..birde akıntı ve kafif kasık ağrısı oluyo onuda takip et derim .. bende kasık ağrısı olmuştu 23. Gün olduğu için yumurtlama çoktan olmuştur diye düşünmüştüm ki koyu çizgiyi bulamamıştım 20. gün test yapmayı bırakmıştım artık meraktan işte ağrı olunca test yapayımmdedim t c den daha koyu çıkmıştı atmıştım ya burayada zaten yani yumurtlama oluyodu ertesi günü değerlendirdik ama tutmadı tabi testler çok doğru o yüzden eminim artık

Bende bugünden sonra devam edeyim artık test yapmaya peki sen koyu çizgiyi görünce hemen mi değerlendirdin yazılanlara göre koyu çizgiyi gördükten sonra silikleşmeye başlayınca değerlendirmek gerekiyormuş ya 24-36 saat içinde yumurtlama olacağı anlamına geliyormuş

Ben işte 23. Gün gece saat 12 de koyuyu gördüm eşim uyumuştu ee sabahta işe gitti ertesi akşamı değerlendirdik mecburen geç kalmışız ki tutmadı o yüzden anlamıyorum nasıl yapsak peş peşe 3 gün üstüste mi olsa bilmiyorumki kimi ertesi gün diyor kimi bigün öncesi bi gün sonrası diyor

Bence değerlendirme zamanı ideal çünkü koyu çizgiyi gördükten sonraki 24-36 saat içinde yazıyor hep koyu çizgi yumurtlamış olmak değil yumurtlama olacağı anlamına geliyormuş bakalım yarın koyulaşır heralde çünkü tam yumurtlama günüm sözde

Yarın başlayayım bari testi yapmaya sen yinede gün aşırı birlikteliğe başla ben de bu ay öyle denicem adet başlayana kadar devam geç yumurtlama oluyor yaşadım çünkü yoruluyor bünye ama napalım

Ben başladım canım pazardan beri nolur nolmaz diye bi yandan testler bi yandan birliktelik aynen yorucu ve bi zaman sonra istek kalmıyor insanda ve olmamasında çok etkili bence sürekli ona odaklanarak birliktelik ama başka bi seçenek yok kaybedecek vakit yok kendi haline bırakayım desen o da olmaz böyle uğraşalım bakalım

aynen öyle canım eşim ilk zamanlar yadırgıyodu şimdi alıştı doğalına bırakamıyosun ya bugün yum. Olursa diye hadi birliktelik olsun diye söylemek o kadar komik geliyorki ama napalım anne baba olmak kolay değilmiş sen kızında nasıl olmuştu hemen oldumu yoksa şu aralar imrendiğim olay kazara dedikleri mi oldu kızında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…