• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

persembede benım adet gunum cok heycanlıyım gogus hassasıyetı var sık wc ye gıtme var aslında bu belırtı ıcın cok erken ama var yanı bıde ınanılmaz agrılarım var ayaga zor kalkıyorummmm bakalım hepımız sonuclarımızı yazarız :))

amanınnnnnnn ilk benim adet günüm. bakalım Yüce Rabbim bana yarın güzel bir gün yaşatır inşaallah

dra gittim bebek istediğimi söyledim o da folic asit yazdı hamile kalmadan içki dedi bebeğin sağlıklı olsun...

ya bende mi içsem zaten doktor başka bir sebepten vermişti içmiyordum. internette bebek olmasını kolaylaştırır yazıyordu

benim hem umudum var hem yokk...mucize olacak yaaaaa benim için olursaaa.jinekolojik muayenede
rahimde iltihap çıktı:(

orası hiç belli olmaz canım. Allahın işi. bir arkadaşım korunurken ilaç içtiği halde hamile kaldı

yarın normalde adet günüm. yerleşme kanamasına benzeyen bir kanama yaşamıştım. adetten 3 gün önce bhcg kanda 0,115 çıkmıştı. bugün okuduklarım bana umut oldu acaba geç döllenme olmuşmudur diye. ama acayip kasık ağğrısı var bilmem adetmi olucam. kızlar manevi desteğe ihtiyacım var hemde çooooooookkkkkkkk

Haydi Hayırlısı..
Allah Gönlüne Göre Versin :38:

benim hem umudum var hem yokk...mucize olacak yaaaaa benim için olursaaa.jinekolojik muayenede
rahimde iltihap çıktı:(

orası hiç belli olmaz canım. Allahın işi. bir arkadaşım korunurken ilaç içtiği halde hamile kaldı

yarın normalde adet günüm. yerleşme kanamasına benzeyen bir kanama yaşamıştım. adetten 3 gün önce bhcg kanda 0,115 çıkmıştı. bugün okuduklarım bana umut oldu acaba geç döllenme olmuşmudur diye. ama acayip kasık ağğrısı var bilmem adetmi olucam. kızlar manevi desteğe ihtiyacım var hemde çooooooookkkkkkkk

Haydi Hayırlısı..
Allah Gönlüne Göre Versin :38:

yaptım ama aksam yapmstm 3 gun once tek cızgı cıktı bu sıtedekılere gore umutlanmam gerekıo umarım olur heyecanla beklyrum

idrara daha düşmez zaten. inşaallah bebiş vardır canım

ne bilim canımcım yaa...drolmaz dedi...hani dedi grip olursun burnun tıkanır nefes aslamazsın yaaa dedi işte buda öle bişi dedi..gebe kalamazsın deyip durdu...zaten bi tarafımıda mıncır mıncırrr yamulttu afederssinnn

ne bilim canımcım yaa...drolmaz dedi...hani dedi grip olursun burnun tıkanır nefes aslamazsın yaaa dedi işte buda öle bişi dedi..gebe kalamazsın deyip durdu...zaten bi tarafımıda mıncır mıncırrr yamulttu afederssinnn

peki iltihap için ilaç verdimi

hepimiz gönlümüze göre sonuçlar alalım inşallah arkadaşlar
mesleğimden dolayı tüm günüm çocuklarla geçiyo ve varlıklarının dünyamızı değiştireceklerden eminim:-))

Back