• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetime 1 gün kala heyecanlı bekleyiş...

Aynen öyle canım evliliğimin 6.ayında kaldım ama tahmin üzerine birlikte oluyoduk böle hesaplama falan yapmadık istiyorduk tabi kazara değildi ama ne böyle stres oldum ne değer yükselmemesi gibi bişey aklımıZdan geçti herşey gayet yolunda gitti ben yine öyle olur sanmıştım iki ay önce kasımda kimyasal gebeliktede böle bişey olacağı hiç aklıma gelmemişti ilk gebeliğim sağlıklı geçtiği için

Anladım canım.. ne kadar çok şey bilirsek o kadar zorlaşıyor ve stres artıyor ama elde değil bilgilenmek istiyorum fayda sağlar açısından kim ne yapıyor diye oku oku kafa kalmadı akışına bırakıcam bu ay da olmazsa

inşallah olur canım bu ay yüzümüz güler incir suyu içmeye devam ediyorum bi yandan eşimde incirin kendisini tüketiyo bakalım artık hayırlısı

İnşallah canım ya artık olsun yüzümüz gülsün dediğin gibi kuru incirim de var he öyle duruyor yiyen yok yapsam mı ki bende geç mi kaldım

Yap canım iç bence hiç bi Zararı yok olsa olsa faydası olur olursa da daha ne isteyelimki değil mi az önce bi daha yaptım ovülasyon canım biraz daha belirginleşmiş gibi geldi bana demek yaklaştıkça tam belirginleşecek bak ekliycem resmini

Eklentiler

• IMG_0410.JPG
    IMG_0410.JPG
    20,9 KB · Görüntüleme: 105
Aaa evet sabahkinden daha belirgin hadi inş. E yapayım bari yarın incir kürünü doğru diyorsun ne zararı olacakki ;)

Yap yap benimde döngü 14.gün yarın içerim bende.Hayırlısı olsun hepimiz için canım

Benimde bugün döngü 14 gün nasıl yumurtlama belirtileri var bilemezsin sabah kasık ve bel ağrısıyla uyandım akıntıda var kaç gündür yoktu birazdan test yapıcam yine

Jasminay ne diyorsun tam belirginleşti değilmii

Eklentiler

• IMG_0419.JPG
    IMG_0419.JPG
    30,4 KB · Görüntüleme: 117
Biraz daha durunca baya koyulaştı canım şimdi bugünü ve önümüzdeki günleri değerlendirmek gerekiyo sanırım adet sancısı gibi sancımda var

Kesinlikle evet bugünü yarını hatta öbürgünü değerlendir sancında var yumurtlamak üzeresin ama testi yapmaya devam et ay hadi inş. Bu ay olucak

Canım nickim biraz uzundu onu değiştirdim gündüz üç gibi test yaptım şimdi bi daha yapsammı ve bundan sonrasını değerlendirmek gerekiyor ha hep erken davranıp bırakmışız biz yaaa

Yeni nickin uğurlu olsun :) evet dimi bak normalde teldeki bugünü gösteriyodu yum.gününü senin

Canım az önce yine yaptım yine çok belirgin çıkmadı şimdi yumurtladım düşüşemi geçti yoksa daha yumurtlamadım mı hiiiççç anlamadım canım neyse bugünü de boş geçmedik önümüzdeki bi kaç günüde değerlendirirsek belki Ufukta hamişlik gözükür mü ha ne dersin

Silikleşmeye başladıysa yumurtlama gerçekleşti canım aynen boş geçmeyin bu ay olucak inş. Bak bnm de test böyle kaç günüm kaldı sence

Eklentiler

• IMG_7316.JPG
    IMG_7316.JPG
    58 KB · Görüntüleme: 104
Silikleşmeye başladımı bitti mi ben tam emin olamadım belimde hala biraz ağrı var seninde yaklaşmış gibi görünüyor canım ama ben ilk defa kullandığım için çok emin olamadım off bide bu ayda olmayacakmış gibi bi hisse kapıldım

En koyuyu gördün ama değil mi? Ağrımda var diyordun tamam işte dün gece yumurtladın sen e birliktelik de oldu diyosun hatta bugün ve yarın da olsun derim ümitsizliğe kapılma lütfen

Bende tam sana yazıyordum canım sanırım en koyu bugün baksana yapar yapmaz böle çıktı bu defa baya koyu gördüm demek tam gerçekleşmemiş yumurtlama ekliycem şimdi

Eklentiler

• IMG_0429.JPG
    IMG_0429.JPG
    45 KB · Görüntüleme: 110
Back