• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 6 gn gecikti..ama test hep negatif

Canım çok üzüldüm.Rabbim herşeyin hayırlısını versin eğer olmadıysa vardır bunda da bir hayır.İnş. istediğin zamanda yine bebeğin olur.Benim endişemde hiç böyle geçikmemişti ve bu ay grip olmuştum bi kaç ilaç kullandım eğer hamileysem bebeğe zararı olur mu bilmiyorum :( geçi fazla kullanmadım 3 gün fln içtim antibiotikde yoktu klasik girp ilaçları ama korkuyorum :( :emir_bebek:

merhaba arkadaşlar ;
bende yaklaşık 1 yıldır bebek sahibi olmayı istiyorum ama Allah bugüne kadar nasip etmedi.Daha önce doğum kontrol hapı kullanıyordum. Normalde hapı bıraktıktan sonra da 28.günümde hastalanırdım ama sıkıntıdan sanırım arada bir kaç reglim 3-5 gün gecikmeli olarak oluyordu en son reglim normale döndü 28.günümde hastalandım ve geçen ayki çalışmaları ovulasyon testi kullanarak yaptık. Bu ayın 20sinde hastalanmam gerekiyordu ama hala bişey yok. Ümitlenerek adet olmam gereken gün gebelik testi yaptım ikinci çizgi pembe değil ama gölge gibi çok silik çıktı (hatta eşimle ışığın altında iyice baktık ) ertesi gün acaba akşam yaptığım için net çıkmadımı diye düşünerek başka marka bir test daha yaptım ama negatif bunda gölge bile yok :50: en son bu sabah kalkar kalmaz test yaptım ama onda da negatif . Aylardır bekliyorum okadar çok istiyorum ki herhalde sıkıntıdan geciktiriyorum. Lütfen biri bana akıl versin Doktora gittim regli zamanında 2. yada 3.gününde hormon testi yapalım dedi ama hasta da olmadım aklıma takılan neden ilk gün yaptığımda gölge şeklinde de olsa bişey belirdi ama sonrasında yok ... sabahtan beri ağlamaktan gözlerim şişti artık :14:Allahım isteyen herkese Anne olmayı nasip etsin. Yardımcı olursanız çok sevineceğim...

MERHABA,AYIN 12SİNDE ADET OLMAM GEREKİYORDU,HALA OLAMADIM.ADET BELİRTİSİ DE YOK.İKİ GÜNDÜR GÖĞÜSLERİM ACIMAYA BAŞLADI VE AKINTIM VAR.TEST YAPIYORUM,NEGATİF.BENİM GİBİ OLAN VAR MI,İDRAR TESTİNDE NEGATİF ÇIKAN SONRA HAMİŞ OLDUĞUNU ÖĞRENEN VAR MIIIII:çok üzgünüm:

merhaba arkadaşlar adet günlerim 10 mart-13 nisan ve hala bu ay adet olmadım d.kont hapını bırakalı 3 ay oldu .10 mayıstaki kan testi negatif çıktı dün ecz.alıp test yaptım negatif çıktı .ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum dr mu aradım adet söktürücü iç dedi.ama istemiyorum acayip şekilde bel ağrısı yaşıyorum şaşırdım kaldım.

slm arkdşlr benim 8gün geçti adetten ama adet olamadım ve belirtiside yok adetimşn bende 2 kez tahlil yaptıma ama negatif sabah yapmadım eşimin meragıyla aksam yaptım testleri benim adetim çok düzenli ama bu kez çok günüm geçti ne anlamdım çok istiyorum bebeğim olsun

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum zaten.. birşey sorucam sat 27 haziran ve 6 temmuzda korunmasız ilişkimiz oldu siklusumda 28 gunde bir tamamlanır.. 25 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım bugun test yaptırdım 2.5 cıktı referans değer 5.3 yazıyor ama bundan 4 5 gun once sağ kasık ağrım vardı ve göğüslerimde sertleşti sizce hamile miyim? adetim 6 gün gecikti.

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım uzun süredir takip ediyorum zaten.. birşey sorucam sat 27 haziran ve 6 temmuzda korunmasız ilişkimiz oldu siklusumda 28 gunde bir tamamlanır.. 25 temmuzda adet olmam gerekiyordu ama hala olamadım bugun test yaptırdım 2.5 cıktı referans değer 5.3 yazıyor ama bundan 4 5 gun once sağ kasık ağrım vardı ve göğüslerimde sertleşti sizce hamile miyim? adetim 6 gün gecikti.

merhabalar, ovulasyon dönemi beklenen adet tarihinden 14gün öncedir.ve bu 14 güne artı eksi 2 eklenir. yani sat tan 12 ve 16 gün önce olabilirsin. 25 temmuzdan bu tarihi çıkarttığında denk düşmüyo ovulasyona.. beta HCG yi de idrar da değil kanda baktırmanı taksiye ederim. stres ve hava değişimi siklüsü bozabiliyor, ayrıca eğer ertesi gün hapı kullandıysan bu da siklüsünü bozar,ki umarım korunmasız ilişki sonrası max 72 saat içinde önlemini almışsındır.. sevgiler...

slm arkdşlr benim 8gün geçti adetten ama adet olamadım ve belirtiside yok adetimşn bende 2 kez tahlil yaptıma ama negatif sabah yapmadım eşimin meragıyla aksam yaptım testleri benim adetim çok düzenli ama bu kez çok günüm geçti ne anlamdım çok istiyorum bebeğim olsun

bu evde gebelik testi kiti alınıp yapılan tahlil çok güven verici değil, ama illa yapılıcaksa sabah ilk idrarla yapmak daha doğru..

intestin, referans değerinin altında sonucun. o-5 mIU arası değerler gebe olmayan bir kadında olan normal değerler. üç hafta sonra bu değerler artmaya başlar eğer gebeysen, normal giden bir gebelikte 2 günde değerler 1 kat artar. bence gebe değilsin. istersen bir hafta sonra hala regli olmamışsan tekrar bir kan testi yada usg ile içini rahatlat ama bence olucaksın:)

intestin, referans değerinin altında sonucun. o-5 mIU arası değerler gebe olmayan bir kadında olan normal değerler. üç hafta sonra bu değerler artmaya başlar eğer gebeysen, normal giden bir gebelikte 2 günde değerler 1 kat artar. bence gebe değilsin. istersen bir hafta sonra hala regli olmamışsan tekrar bir kan testi yada usg ile içini rahatlat ama bence olucaksın:)

canım aynen dediğin gibi oldu bugun regl oldum maalesef

arkadaşlar benim de adetim 6 gün geçikti vee test yaptım bugün negatif çıktı 2 senelik evliyim 1 senedir bebek istiyoruz aceba biraz dahamı beklemem gerek test için daha erkenmi çook istiyoruz bebek hep düzenliydi adetim ne olur cevap yazın tşkler.

ya kızlar peki benimde hep göğüslerim acıyo midem bulanıyo ve adetim her ay gecikiyo o duyguyu çok bilirim bugün benim adet günüm olmam lazım bakalım olucakmıyım çok heycanlıyım adetim gecikipte sonradan bianda hastalandımı görünce bende çok üzülüyorum :(

arkadaşlar ben ekimin 8inde hsg çektirdim.sonra ayın 30 nda adet günümdü,ogün ve diğer gün birer damla kan geldi.başka bişe yok acaba üstüne görmemi dedim doktora gittim doktor kan tahlili istedi.negatif çıktı.sonra bana dupaston diye bir ilaç verdi.bun iç 10 gün dedi.sabah akşam bir içtim.sonra adet olcan dedi.ialç bitti.3 gün oluyor ama ben hala adet olmadım.acaba diyorum o iki gün gelen kan aslında adetmiydi.doktor anlamadı belki.yada merak ettiğim benim adetlerim hep düzenlidir neden böyle oldu acaba.başına böyle bişe gelen varmı?

arkadaşlar ben ekimin 8inde hsg çektirdim.sonra ayın 30 nda adet günümdü,ogün ve diğer gün birer damla kan geldi.başka bişe yok acaba üstüne görmemi dedim doktora gittim doktor kan tahlili istedi.negatif çıktı.sonra bana dupaston diye bir ilaç verdi.bun iç 10 gün dedi.sabah akşam bir içtim.sonra adet olcan dedi.ialç bitti.3 gün oluyor ama ben hala adet olmadım.acaba diyorum o iki gün gelen kan aslında adetmiydi.doktor anlamadı belki.yada merak ettiğim benim adetlerim hep düzenlidir neden böyle oldu acaba.başına böyle bişe gelen varmı?

Galiba en garip olanını ben yaşadım kızlarrr.

Son adet tarihim 12 Eylül. 14 Ekimde adet olmalı idim ama olmadım. Ekim ayının sonuna kadar idrar testlerim bazen negatif bazende çoook silik ikinci çizgi gösteriyordu. ama tüm kan testlerim negatifdi. Bu arada ultrasonda folikul kisti çıktı 2 cm. Doktorum bu ay yumurtlamamışsın o yüzden adetin gecikiyor dedi ve kist kayboluncaya kadar hamile kalmanı engelleyecek dedi ve bende artık hamile olmadığıma inanmaya başladım. Doktorum progesteron iğnesi yazdi adeti hızlandırmak için ve 4 gün ara ile progesteron iğnesi vuruldu bana. ama hala tık yok adetten.

Kasım ayının ilk başlarında tekrar idrar testi yaptım ama bu sefer daha çok umutsuzlandım çünki tamamen negatif çıkmıştı. Silik çizgi bile yoktu. Bu arada bir sürü ilaç antibiyotik falan kulandım. Dün yanı 14 kasımda tekrar ultrasona gittim acaba kist kaybolmuş mu diye bakmaya ama doktorum ultrasonda bakar bakmaz aaa sen hamilesin dedi hemde 2-3 haftalik hamile. Düşünebiliyormusunuz eve koşturdum tekrar idrar testi aldım ve bu sefer koyu rengte çift çizgiyi gördüm. İnanabiliyormusunuz ben hala inanamıyorum şoktayım resmen. Bu arada sık sık idrara çkma dışında hiçbir hamilelik belirtim de yox

Sonuç olarak ben hamile olduğumu idrar testinde tam olarak adetimden 32 gün geçtikten sonra öğrendim inanılması güç ama doğru kızlar. Başkası bana böyle birşey anlatsa inanmazdım ehrhalde ama benim başıma geldi :3:

Galiba en garip olanını ben yaşadım kızlarrr.

Son adet tarihim 12 Eylül. 14 Ekimde adet olmalı idim ama olmadım. Ekim ayının sonuna kadar idrar testlerim bazen negatif bazende çoook silik ikinci çizgi gösteriyordu. ama tüm kan testlerim negatifdi. Bu arada ultrasonda folikul kisti çıktı 2 cm. Doktorum bu ay yumurtlamamışsın o yüzden adetin gecikiyor dedi ve kist kayboluncaya kadar hamile kalmanı engelleyecek dedi ve bende artık hamile olmadığıma inanmaya başladım. Doktorum progesteron iğnesi yazdi adeti hızlandırmak için ve 4 gün ara ile progesteron iğnesi vuruldu bana. ama hala tık yok adetten.

Kasım ayının ilk başlarında tekrar idrar testi yaptım ama bu sefer daha çok umutsuzlandım çünki tamamen negatif çıkmıştı. Silik çizgi bile yoktu. Bu arada bir sürü ilaç antibiyotik falan kulandım. Dün yanı 14 kasımda tekrar ultrasona gittim acaba kist kaybolmuş mu diye bakmaya ama doktorum ultrasonda bakar bakmaz aaa sen hamilesin dedi hemde 2-3 haftalik hamile. Düşünebiliyormusunuz eve koşturdum tekrar idrar testi aldım ve bu sefer koyu rengte çift çizgiyi gördüm. İnanabiliyormusunuz ben hala inanamıyorum şoktayım resmen. Bu arada sık sık idrara çkma dışında hiçbir hamilelik belirtim de yox

Sonuç olarak ben hamile olduğumu idrar testinde tam olarak adetimden 32 gün geçtikten sonra öğrendim inanılması güç ama doğru kızlar. Başkası bana böyle birşey anlatsa inanmazdım ehrhalde ama benim başıma geldi :3:

ne kadar güzel yaaa hayırlısı olsun canım. bende bu haberi duymayı öyle çok istiyorum ki. allah hayırlı evalt versin sağlıkla geçsin hamileliğin...

bende son adet tarihim 22 eylül kan testim on gün öncesi negatifti. acaba benimde böle bişey olabilrmi hala adet olmadım bende bi kontrole gideyim doktora..bak umutladım şimdi.. on gün önce doktor bana fitil verdi idrar yolu enfeksiyonu var dedi onu kulladım. hem onu kontrol ettirmiş olurum..

ne kadar güzel yaaa hayırlısı olsun canım. bende bu haberi duymayı öyle çok istiyorum ki. allah hayırlı evalt versin sağlıkla geçsin hamileliğin...

bende son adet tarihim 22 eylül kan testim on gün öncesi negatifti. acaba benimde böle bişey olabilrmi hala adet olmadım bende bi kontrole gideyim doktora..bak umutladım şimdi.. on gün önce doktor bana fitil verdi idrar yolu enfeksiyonu var dedi onu kulladım. hem onu kontrol ettirmiş olurum..

Teşekkür ediyorum canım. Tabiiki mutlaka git doktor kontrolunde ol her zaman ve en önemlisi benim gibi yapıb ta gereksiz yere antibiyotik kullanma. Adet olmadığın sürece kesinlikle doktorun söylemedikce antibiyotik ilaç falan kullanma.

İnşallah senin de mutlu haberini alırız en kısa zamanda. Bizi habersiz bırakma lütfen. arada sırada idrar testi al yap bakalım ne göstericek. Sabah ilk idrarı ile yap bu arada ve ilk 10 dak çıkan çızgıyi bekle.:1:

Teşekkür ediyorum canım. Tabiiki mutlaka git doktor kontrolunde ol her zaman ve en önemlisi benim gibi yapıb ta gereksiz yere antibiyotik kullanma. Adet olmadığın sürece kesinlikle doktorun söylemedikce antibiyotik ilaç falan kullanma.

İnşallah senin de mutlu haberini alırız en kısa zamanda. Bizi habersiz bırakma lütfen. arada sırada idrar testi al yap bakalım ne göstericek. Sabah ilk idrarı ile yap bu arada ve ilk 10 dak çıkan çızgıyi bekle.:1:

teşekkürler canım önerilerin için.. mutlaka haber vericem :D

benimde son adet günüm 22 eylül daha öncesinde adet düzensizlikiğim hep vardı. doktor cyclo-pronovia verdi onu kullandım ilaç bitti 2 gün oldu sanırım 3-4 gün sonra adet olunuyormuş.benim 2 günüm kaldı beklemedeyim şimdi. ama bunun yanında kasıklarımda ağrılar çok fazlalaştı, birkaç gündür bulantım da var, idrar koyulaşmam çok fazla... psikolojk olmasından korkuyorum acaaba en ii cevabı kaç gün daha beklemem gerekecek?

Back