5 aylık evliyim deneyelim pekii :) bu ay senin adetin benden önce gelicek ama demi senin haberin benden önce gelcek inşallah güzel haberler olur
Biz hiç korunmadık evet verdi de 2 ay felan kullandım sonra bıraktım.Sen bu ay hamile kalıcakmışsın gibime geliyor ama hayırlısı inşallah içime dogdu gibi çıkar :)Maşallah sen daha yenisin :) bende zaten beş aydır düşünüyorum korunmayı bıraktık kimyasal oldu işte filan falan folik asit verdi mi doktor, evet ben biraz önce olacak olursa ama arası çok yakın adetim gecikir se seni beklerim test yapmak için :)))
22 şubatta gelicek benim de şaşmazsa tabi :)23 şubatta gelecek adetim tabi gene düzensiz olmazsa senin ne zaman
aynı hemen hemen :)22 şubatta gelicek benim de şaşmazsa tabi :)
22 şubatta gelicek benim de şaşmazsa tabi :)
Hayır değilimsonucun ne çıktı hamılemısın inşallahhh
Evet evi temizliyorum bi yandan da konuşmak istiyorum bitmiyor işlerraynı hemen hemen :)
Ay bende öyle konuşmak istiyorum bende evi temizliyorum depresyona girdim adet olunca temizlikten atıyorum stresi :) ben sipariş verdim hemen eşim geldi anlattım hemen sipariş verdi :) istersen sende aynı yerden ver siparişEvet evi temizliyorum bi yandan da konuşmak istiyorum bitmiyor işlerr
Dur ben bu hafta çok borca girdimm:):) faturam geldi bakım ürünleri sipariş ettim:) işlerim bitti benim şimdi yemek vakti :) tatlıdan başladım:)Ay bende öyle konuşmak istiyorum bende evi temizliyorum depresyona girdim adet olunca temizlikten atıyorum stresi :) ben sipariş verdim hemen eşim geldi anlattım hemen sipariş verdi :) istersen sende aynı yerden ver sipariş
Kız 16 ovulasyon testi + 2 gebelik testi 19.90 gitti gidiyor da, Ay benim bitmedi can sıkıntısına mutfak masasının yerini kaç şekil değiştirdim filan :) benim de yapılacak yemek daha :)))Dur ben bu hafta çok borca girdimm:):) faturam geldi bakım ürünleri sipariş ettim:) işlerim bitti benim şimdi yemek vakti :) tatlıdan başladım:)
Biz hiç korunmadık evet verdi de 2 ay felan kullandım sonra bıraktım.Sen bu ay hamile kalıcakmışsın gibime geliyor ama hayırlısı inşallah içime dogdu gibi çıkar :)[/QUOTE
Ay inşallah ya ama ikimiz birden kalalım bu ay inşallah :)Bu mesajı yeni gördüm bak ay cidden mi benim de sen içime doğdun yeni evlisin ve hiç korunmams olduğun için benden şanslısın bana kalırsa ilk sen gebe kalacaksın üç aylık evli arkadaşım var beş haftalık hamile benden sonra evlenip kimse korunmamos etrafım da hepsi öyle hepsi hamile çoğu arkadaşım da beş ve altıncı ay gebe kaldı senin de çok yüksek bu ay cicim :)
Aa evet baya uyguna geliyorKız 16 ovulasyon testi + 2 gebelik testi 19.90 gitti gidiyor da, Ay benim bitmedi can sıkıntısına mutfak masasının yerini kaç şekil değiştirdim filan :) benim de yapılacak yemek daha :)))
Bende koltukları değişe değişe bi hal oldum :):)Aa evet baya uyguna geliyor
Ayy ne güzel olur vallahi duble sevinç yaşarım :)A
Ay inşallah ya ama ikimiz birden kalalım bu ay inşallah :)
Bende koltukları değişe değişe bi hal oldum :):)
:) bitti mi işlerinAyy ne güzel olur vallahi duble sevinç yaşarım :)
:) bitti mi işlerin
Aynen öyle valla bende yemek yapıyorum şuan:)Bugünlük bitti kuzum yemek yapıyorum ama iş hiç bitmiyor ki :)
tatlı ne yaptın merak ettim ben tatlı manyağı yım :)Aynen öyle valla bende yemek yapıyorum şuan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?