Sütlaç yaptım eşim ne tatlısı olsa yer :) bende yapayım dedim foxta dizimiz var bugün:)tatlı ne yaptın merak ettim ben tatlı manyağı yım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sütlaç yaptım eşim ne tatlısı olsa yer :) bende yapayım dedim foxta dizimiz var bugün:)tatlı ne yaptın merak ettim ben tatlı manyağı yım :)
Nerde oturuyosunz bu arada :)tatlı ne yaptın merak ettim ben tatlı manyağı yım :)
Ne var fox daSütlaç yaptım eşim ne tatlısı olsa yer :) bende yapayım dedim foxta dizimiz var bugün:)
Nerde oturuyosunz bu arada :)
Bİzim hikayeNe var fox da
Bende İzmir :)Ben eskişehir :)
Bende İzmir :)
Bİzim hikaye
Bende İzmir :)
Ya :) geldin mi hiçOoo hayallerimin şehri :) çok şanslısın :)bende seviyorum o diziyi gerçekten güzel :)
Yooo hiç gelmedim ama hayali çok seviyorum hehehe :)Ya :) geldin mi hiç
Evet benim de çok hoşuma gidiyor dizi eşim de Allah tan seviyo :)
Nasip olur inşallah bi gün gelmek:) bana da gelirsin ay :)Yooo hiç gelmedim ama hayali çok seviyorum hehehe :)
Ay inşallah ya ben testi almadım başka marka alcam sanada söylicem bak onu alırsın alırsan :)!bende buraya beklerim :)Nasip olur inşallah bi gün gelmek:) bana da gelirsin ay :)
Ya neden almadın ki bende düşünüyordum sipariş etmeyiAy inşallah ya ben testi almadım başka marka alcam sanada söylicem bak onu alırsın alırsan :)!bende buraya beklerim :)
Slm, benimki de bugun :)Selamın aleyküm arkadaşlar, bat lara ne kadar kaldı. Benim 31 ocak. Deli gibi bekliyorum yaaa
Test yaptın mi canımSlm, benimki de bugun :)
Yok, ben biraz beklemeyi dusunuyorum.Test yaptın mi canım
çünkü aldığım marka kalem test çok karışık birisi başka marka önerdi yarın öğlen sipariş edicem gönderdim sana fotosunu sanırım bişi anlamadım karışık :)Ya neden almadın ki bende düşünüyordum sipariş etmeyi
İnşallah:)
valla biz adetiz önümüz deki bat maçlarına bakacağız artık hoşgeldin :)Selamın aleyküm arkadaşlar, bat lara ne kadar kaldı. Benim 31 ocak. Deli gibi bekliyorum yaaa