• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hosbulduk canım. Inşallah Şubat ayında hamis olursunuz ve adet olmazsınız, benim bir kaç gun kaldı. Çok merak ediyorum ya. Var mı yok mu
İnşallah...Kan testinde çıkar aslında ben yaptırdım geçmişti adetim beklemek istemedim biraz daha çünkü bi Ümit bekliyorsun en azından test yapınca Yok olduğunu bildikten sonra ümitle beklemiyorsun bilirsin ki gelicek adetin yani

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-25-12-04-23.png
    Screenshot_2018-01-25-12-04-23.png
    123,2 KB · Görüntüleme: 47
Hamile kalmak için kür

Eklentiler

• Screenshot_2018-01-25-18-41-52.png
    Screenshot_2018-01-25-18-41-52.png
    148,6 KB · Görüntüleme: 43
Bilmiyorum ki baş ağrısı ve akıntı oluyor. Ne adet belirtisi nede hamilelik, umutsuzum

Y Ymerve267 E Ebsamkai kızlar ya adet oldunuz mu siz.bende hala tık yok.çok gerildim.kötü bişey mi vardır ki acaba.Allaaamm menepoza mi giriyorum yoksa
Yok kuzum sende olursun adet bende kan testi yaptım hala olmadım kan testinden 2 gün sonra afet oldum oysa 10 gün önceden başladı adet sancım düşün yani

Yok kuzum sende olursun adet bende kan testi yaptım hala olmadım kan testinden 2 gün sonra afet oldum oysa 10 gün önceden başladı adet sancım düşün yani
Ama benim sancim da yok.kendiliğinden olmayı bekleyeyim bari pazartesine kadar.yine olmazsa adet sokucu kullanırım.ilk defa gecikme olmuştu sende de bu kadar dimi

Back