• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maşallah sen daha yenisin :) bende zaten beş aydır düşünüyorum korunmayı bıraktık kimyasal oldu işte filan falan folik asit verdi mi doktor, evet ben biraz önce olacak olursa ama arası çok yakın adetim gecikir se seni beklerim test yapmak için :)))
Biz hiç korunmadık evet verdi de 2 ay felan kullandım sonra bıraktım.Sen bu ay hamile kalıcakmışsın gibime geliyor ama hayırlısı inşallah içime dogdu gibi çıkar :)

Evet evi temizliyorum bi yandan da konuşmak istiyorum bitmiyor işlerr
Ay bende öyle konuşmak istiyorum bende evi temizliyorum depresyona girdim adet olunca temizlikten atıyorum stresi :) ben sipariş verdim hemen eşim geldi anlattım hemen sipariş verdi :) istersen sende aynı yerden ver sipariş

Ay bende öyle konuşmak istiyorum bende evi temizliyorum depresyona girdim adet olunca temizlikten atıyorum stresi :) ben sipariş verdim hemen eşim geldi anlattım hemen sipariş verdi :) istersen sende aynı yerden ver sipariş
Dur ben bu hafta çok borca girdimm:):) faturam geldi bakım ürünleri sipariş ettim:) işlerim bitti benim şimdi yemek vakti :) tatlıdan başladım:)

Dur ben bu hafta çok borca girdimm:):) faturam geldi bakım ürünleri sipariş ettim:) işlerim bitti benim şimdi yemek vakti :) tatlıdan başladım:)
Kız 16 ovulasyon testi + 2 gebelik testi 19.90 gitti gidiyor da, Ay benim bitmedi can sıkıntısına mutfak masasının yerini kaç şekil değiştirdim filan :) benim de yapılacak yemek daha :)))

Bu mesajı yeni gördüm bak ay cidden mi benim de sen içime doğdun yeni evlisin ve hiç korunmams olduğun için benden şanslısın bana kalırsa ilk sen gebe kalacaksın üç aylık evli arkadaşım var beş haftalık hamile benden sonra evlenip kimse korunmamos etrafım da hepsi öyle hepsi hamile çoğu arkadaşım da beş ve altıncı ay gebe kaldı senin de çok yüksek bu ay cicim :)
Biz hiç korunmadık evet verdi de 2 ay felan kullandım sonra bıraktım.Sen bu ay hamile kalıcakmışsın gibime geliyor ama hayırlısı inşallah içime dogdu gibi çıkar :)[/QUOTE

A
Bu mesajı yeni gördüm bak ay cidden mi benim de sen içime doğdun yeni evlisin ve hiç korunmams olduğun için benden şanslısın bana kalırsa ilk sen gebe kalacaksın üç aylık evli arkadaşım var beş haftalık hamile benden sonra evlenip kimse korunmamos etrafım da hepsi öyle hepsi hamile çoğu arkadaşım da beş ve altıncı ay gebe kaldı senin de çok yüksek bu ay cicim :)
Ay inşallah ya ama ikimiz birden kalalım bu ay inşallah :)

Back