• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaptırmadım korkuyorum kan testinden bi kere gittim yapmadi doktor

2ay geçmiş yaptırın bence en azından belirsizlik varsa da ortadan kalkar. Ama inşalllah bebiştendir

Benim de 4gün gecikti
Bende de korku var gecen ay adetten 5gün önce öğrenmiştim kimyasalmış adet günü normal adet oldum..

O yüzden bu ay bekliyorum ama böyle de çok belirsizlik oluyo var mı yok mu kafada bir sürü kuruyorum :(

2ay geçmiş yaptırın bence en azından belirsizlik varsa da ortadan kalkar. Ama inşalllah bebiştendir

Benim de 4gün gecikti
Bende de korku var gecen ay adetten 5gün önce öğrenmiştim kimyasalmış adet günü normal adet oldum..

O yüzden bu ay bekliyorum ama böyle de çok belirsizlik oluyo var mı yok mu kafada bir sürü kuruyorum :KK43:
Evet belirsizlik daha kötü cidden. En azından varsa sevineyim yoksa kabulleneyim diyo insan. Ben kendimi yok gibi alıştırmaya çalışıyorum ama mesela ağrı kesici içicem ya varsa diyorum içmiyorum.

Arkadaşlar ben de bişey sormak istiyorum
Gebelik testi ne zaman pozitif verir hani şu idrar testi normal olanlar?
Adetim iki ay gecikti nerdeyse ama test hep negatif çıkıyor hiç sabah yapmadım genelde akşam yapıyorum bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
İnşallah hamilesinizdir ama biraz zor gibi zaman çok geçmiş üstünden.hamile olsanız gün içinde yapılan testte de çıkardı.bu ay herkeste bir gecikme oluyor heralde.hiç gecikmezdi benim,bu ay bir hafta geç oldum.

Adetim iki ay gecikti nerdeyse ama test hep negatif çıkıyor hiç sabah yapmadım genelde akşam yapıyorum bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
2 ay cok uzun süre canim umudunu kırmak istemem ama hamile olsan 10 gun gecikmeden sonra aksam veya sabah bisey degistirmezdi kesin cikardi fazla umutlanmamak adına git kan ver en azindan bu belirsizlikten kurtulursun ve stres yapma Allah gününü biliyordur dua et umarım en kisa zamaanda hamile kalirssin sen ve tum isteyenler

Evet ben de öyle düşündüm eğer olsa çıkardı diye. Ama bi on gün önce pembe bi lekelenme yaşadım o biraz kafamı karıştırdı belki yerleşme kanamasıdır diye düşündüm yoksa bir gün süren adet olamazdı sanırım

En son üç gün önce test yaptım ama o test te bozuk gibiydi yani içi açıktı biraz boya dağıldı her tarafına falan farklı bi markaydı ona da güvenemedim
Ondan önce en son bi on gün önce yapmıştım o da negatifti

En son üç gün önce test yaptım ama o test te bozuk gibiydi yani içi açıktı biraz boya dağıldı her tarafına falan farklı bi markaydı ona da güvenemedim
Ondan önce en son bi on gün önce yapmıştım o da negatifti
Yumurtlama donemini biliomusin peki canim belki yeni dollenme de olmus olabilirsin yeni bi gebelik ise cikmamis da olabilir dedigim gibi git kan ver adet düzensizligin var anlasilan bunun icin de bi doktora görün sebebini öğren

Yumurtlama donemini biliomusin peki canim belki yeni dollenme de olmus olabilirsin yeni bi gebelik ise cikmamis da olabilir dedigim gibi git kan ver adet düzensizligin var anlasilan bunun icin de bi doktora görün sebebini öğren
Adet takvimi uygulaması var onu kontrol ettim baya bi düzensiz benim bi sefer 60 günde olmuşum bi sefer 28 bi sefer 45:110:
Böyle düzensizlik olabilir mi ya..
Bunun hamile kalmaya engeli var mıdır acaba ?
Hemen yarın kan testi için randevu bakınıyorum

Yumurtlama takvime göre ocak1 di ama ben online hesapladım bi siteden 9 Ocak çıktı 19 Ocak pembe leke bugün 29 u . Yani herşey tutuyor gibi ama hamile değilimi test negatif ilginç

Adet takvimi uygulaması var onu kontrol ettim baya bi düzensiz benim bi sefer 60 günde olmuşum bi sefer 28 bi sefer 45:110:
Randevuya gerek yok kan testi icin aile hekimligine de gidebilirsin sabah saatlerinde kan aliolar adet duzensizligi icin git randevu al ayrintili bi sekilde baksinlar normal deil bu kadar duzensizlik

canım doktora git evet normal degil gibi geldi bana da bu düzensizlik

Gebelik olsaydı mutlaka silik bile olsa çıkardı 2 ay geçmiş adetiniz.Normal de de geç geliyormuş algı da yazışmalar da okudum Allah ım yardımcınız olsun bekle beklemek istemiyorsan da kan testine git belirti var mı

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da adetim 4gün gecikti. Henüz test yapmadım korkuyorum olumsuz sonuç alırsam diye kimyasaldan sonra adet gecikmesi oluyomus
Evet bende kimyasal yaşadım ama adetim iki ay normal geldi üçüncü ay üç gün gecikmeli geldi, ama kimyasal gebelik sonrası hamile olan çok duydum sen yine de ümidini kesme bekle bakalım bi hafta daha gelmezse test yaparsın

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da adetim 4gün gecikti. Henüz test yapmadım korkuyorum olumsuz sonuç alırsam diye kimyasaldan sonra adet gecikmesi oluyomus
Aaa aynı şeyi bende yaşıyorum. Bata iki gun var. Bir ocakta kimyasal gebelik yaşadım bu ay bekliyorum inşallah hamile kalırız ya

Evet bende kimyasal yaşadım ama adetim iki ay normal geldi üçüncü ay üç gün gecikmeli geldi, ama kimyasal gebelik sonrası hamile olan çok duydum sen yine de ümidini kesme bekle bakalım bi hafta daha gelmezse test yaparsın

İnşalllah ❤️
Belli olmuyor herhalde
Bünyeden bünyeye değişiyor herhalde gecikende var zamanında olan da..
Biraz daha bekleyim bakalım
Ama zamanda geçmiyor beklemek çok kötü

İnşalllah ❤️
Belli olmuyor herhalde
Bünyeden bünyeye değişiyor herhalde gecikende var zamanında olan da..
Biraz daha bekleyim bakalım
Ama zamanda geçmiyor beklemek çok kötü
Aynen ya beklemek kötü allah yardımcın olsun ya isteyen herkesin evladı bi dolu olsun :)

Back