Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hİç geçmezdi ilk defa geçti geçince de kan testi yaptım negatif çıktı ya normal de takmam gülerim ederim hep akışına bırakırım olursa olur mantıgın da ilerlerim de bu ay gecikince taktım biraz

Hİç geçmezdi ilk defa geçti geçince de kan testi yaptım negatif çıktı ya normal de takmam gülerim ederim hep akışına bırakırım olursa olur mantıgın da ilerlerim de bu ay gecikince taktım biraz
Ilk gebeliğin mii peki ilk gebeligin ise kac aylik evlisin ozel deilse

Amin inşallah. Hamile kalıp da hala böyle ümitsizce bekleyen insanlara moral ve bilgi vermeniz çok hoş bi durum teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana inşallah guzel haberlerini bekliyorum paylasirsan sevinirim

İnsallah seninde öyle olur bak adetin gelmedi hala gelene kadar ümş

Ya olsun bu ay Beraber hamile kalırız belki üzülme :) ben merak ettim bi kere denemekte fayda var bence yok mu :)
İnşallah :) ya denenir aslında ama kendimizi de çok kaptırmasak mı acaba ya sen kaç aylık evlisin :)

İnşallah :) ya denenir aslında ama kendimizi de çok kaptırmasak mı acaba ya sen kaç aylık evlisin :)
Yok kaptırmak değil de en azından bir ayı boş geçirmemiş Oluruz yeni bi heyecan olur bize de ben Dedim ya yumurtlama dönemi hesaplamayı pek bilmiyorum ya :) hehehe bi sefer deneriz olmazsa bidaha denemeyiz :) 10 aylık evliyim hehehe :) sen

5 aylık evliyim deneyelim pekii :) bu ay senin adetin benden önce gelicek ama demi senin haberin benden önce gelcek inşallah güzel haberler olur

5 aylık evliyim deneyelim pekii :) bu ay senin adetin benden önce gelicek ama demi senin haberin benden önce gelcek inşallah güzel haberler olur
Maşallah sen daha yenisin :) bende zaten beş aydır düşünüyorum korunmayı bıraktık kimyasal oldu işte filan falan folik asit verdi mi doktor, evet ben biraz önce olacak olursa ama arası çok yakın adetim gecikir se seni beklerim test yapmak için :)))
5 aylık evliyim deneyelim pekii :) bu ay senin adetin benden önce gelicek ama demi senin haberin benden önce gelcek inşallah güzel haberler olur[/QUOT

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…