Hİç geçmezdi ilk defa geçti geçince de kan testi yaptım negatif çıktı ya normal de takmam gülerim ederim hep akışına bırakırım olursa olur mantıgın da ilerlerim de bu ay gecikince taktım birazEvet canim bizim için cok güzel bir süpriz olmustu darisi basina inşallah onun degerleri kacti inan hic sormadim normalde de günün geciyor mu yoksa ilk defa mi oyle oldu bide fazla strese girme oda etkileyebiliyor herseyi akisina birak zaten iyi bir zaman da rabbim nasip eder hayirli bi zaman icin iste evladini inşallah rabbim isteyen her anneye nasip eder canini sikma pozitif ol tadini cikar yavas yavas psikolojik olarakda hazirla kendimi gebelige cunku gerçekten cok zorlu bi süreç onun icin iyice hazirla kendini senin ve bebehin icin cok daha iyi olacak inşallah
Ilk gebeliğin mii peki ilk gebeligin ise kac aylik evlisin ozel deilseHİç geçmezdi ilk defa geçti geçince de kan testi yaptım negatif çıktı ya normal de takmam gülerim ederim hep akışına bırakırım olursa olur mantıgın da ilerlerim de bu ay gecikince taktım biraz
5 aylık evliyim ilk gebelik olucak inşallahIlk gebeliğin mii peki ilk gebeligin ise kac aylik evlisin ozel deilse
Iyi tarafından bakıyorum kendiliğinden olabilirmiş diye.umarım sağlıklı olur bundan sonrakiler.kaç çıkmıştı değeriniz.bende üç ay önce yaşadım
Daha erken senin Rabbim tez zamanda yasatsin5 aylık evliyim ilk gebelik olucak inşallah
Amin inşallah. Hamile kalıp da hala böyle ümitsizce bekleyen insanlara moral ve bilgi vermeniz çok hoş bi durum teşekkür ederimDaha erken senin Rabbim tez zamanda yasatsin
Ben teşekkür ederim yardimci olabildiysem ne mutlu bana inşallah guzel haberlerini bekliyorum paylasirsan sevinirimAmin inşallah. Hamile kalıp da hala böyle ümitsizce bekleyen insanlara moral ve bilgi vermeniz çok hoş bi durum teşekkür ederim
Hadi bakalım inşallahMutlaka haberdar ederim ederim etmesine de bi adet olaydım:)
Aynen doktor sorun yok iyi bişi bu demekki hamile kalabiliyor sun dedi 19 du galibaIyi tarafından bakıyorum kendiliğinden olabilirmiş diye.umarım sağlıklı olur bundan sonrakiler.kaç çıkmıştı değeriniz.
Geçmez bu ay bize şimdi :/
İnsallah seninde öyle olur bak adetin gelmedi hala gelene kadar ümit var senin içinYa ne kadar güzel bi süpriz olmuş
Geldi bugünİnsallah seninde öyle olur bak adetin gelmedi hala gelene kadar ümit var senin için
Yok bilmiyorum ya pek inandırıcı gibi gelmiyor bana öyle seyler :)Aynen geçmez de ben bişi daha öğrendim ovulasyon testi oluyormus eczanede yumurta catladıgı zaman kırmızı oluyormuş ama ben anlamadım sen biliyor musun biraz anlatsan :)
İnsallah seninde öyle olur bak adetin gelmedi hala gelene kadar ümşYa ne kadar güzel bi süpriz olmuş
Geldi bugün
Ya olsun bu ay Beraber hamile kalırız belki üzülme :) ben merak ettim bi kere denemekte fayda var bence yok mu :)Yok bilmiyorum ya pek inandırıcı gibi gelmiyor bana öyle seyler :)
İnşallah :) ya denenir aslında ama kendimizi de çok kaptırmasak mı acaba ya sen kaç aylık evlisin :)İnsallah seninde öyle olur bak adetin gelmedi hala gelene kadar ümş
Ya olsun bu ay Beraber hamile kalırız belki üzülme :) ben merak ettim bi kere denemekte fayda var bence yok mu :)
Yok kaptırmak değil de en azından bir ayı boş geçirmemiş Oluruz yeni bi heyecan olur bize de ben Dedim ya yumurtlama dönemi hesaplamayı pek bilmiyorum ya :) hehehe bi sefer deneriz olmazsa bidaha denemeyiz :) 10 aylık evliyim hehehe :) senİnşallah :) ya denenir aslında ama kendimizi de çok kaptırmasak mı acaba ya sen kaç aylık evlisin :)
5 aylık evliyim deneyelim pekii :) bu ay senin adetin benden önce gelicek ama demi senin haberin benden önce gelcek inşallah güzel haberler olurYok kaptırmak değil de en azından bir ayı boş geçirmemiş Oluruz yeni bi heyecan olur bize de ben Dedim ya yumurtlama dönemi hesaplamayı pek bilmiyorum ya :) hehehe bi sefer deneriz olmazsa bidaha denemeyiz :) 10 aylık evliyim hehehe :) sen
Maşallah sen daha yenisin :) bende zaten beş aydır düşünüyorum korunmayı bıraktık kimyasal oldu işte filan falan folik asit verdi mi doktor, evet ben biraz önce olacak olursa ama arası çok yakın adetim gecikir se seni beklerim test yapmak için :)))5 aylık evliyim deneyelim pekii :) bu ay senin adetin benden önce gelicek ama demi senin haberin benden önce gelcek inşallah güzel haberler olur
5 aylık evliyim deneyelim pekii :) bu ay senin adetin benden önce gelicek ama demi senin haberin benden önce gelcek inşallah güzel haberler olur[/QUOT
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?