• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık adetim 3 gün geçti çok korkuyorum kan testi yapmaya negatif çıkarsa diye

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende üç gün geçti öyle oldum adetim düzenli olmasına rağmen kuzum bak bize birisi adetinizde gecikme varsa vücut kendini hamilelige hazırlıyor bşdahaki ay kesin hamile siniz dedi . Üzülme bakalım umut kesilmez Allah'tan

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim son adet tarihim 30 aralık

Kızlar bisi sorucam acil cevap verirmisiniz adet oldum günden saymaya başladım bu güne kadar şuan 28 ci gündeyim normalde 28 ocak adet olmam lazım ama şuan 28 çi gündeyim bugün mu olmam gerekiyo du yoksa daha günüm gelmemişmi kafam çok karıştı pazar gününü mu beklemeliyim son adet tarihim 30 aralık
Kaç günde bir görüyorsan adeti ona göre hesapla

30 ocaaga kadar olman lazim ben normalde her ayin 9nda oluyodum erken olurdum ama gec olmazdim son adet tarihimde gecikme oldu oda hamile kaldim zaten

geldi mi adetin canım

Arkadaşlar ben de bişey sormak istiyorum
Gebelik testi ne zaman pozitif verir hani şu idrar testi normal olanlar?
Adetim iki ay gecikti nerdeyse ama test hep negatif çıkıyor hiç sabah yapmadım genelde akşam yapıyorum bundan kaynaklanıyor olabilir mi?

Geçen ay kimyasal gebelik yaşadım bu ay da adetim 4gün gecikti. Henüz test yapmadım korkuyorum olumsuz sonuç alırsam diye kimyasaldan sonra adet gecikmesi oluyomus

Arkadaşlar ben de bişey sormak istiyorum
Gebelik testi ne zaman pozitif verir hani şu idrar testi normal olanlar?
Adetim iki ay gecikti nerdeyse ama test hep negatif çıkıyor hiç sabah yapmadım genelde akşam yapıyorum bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
İlk idrarla yapın diyorlar
Dr a bi gidin bence epey gecikmiş
Normalde de gecikiyor muydu

Back