Çok teşekkür ederim, amiin en kısa zamanda tüm kalbimle isteyen herkese diliyorumÇok sevindimmsaglikla devam etsin Rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin tez vakitte bizlere de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin aminn
Cuma akşamı tekrar vereceğim burayada yazarımÇizgi var ben görüyorummutlaka 2 3 gün sonra tekrar kan verin ❤
Tabiki yazın merak ederiz ❤Cuma akşamı tekrar vereceğim burayada yazarım
evet var hayırlı olsun, gec döllenme olmuş demek ki, iyi ki adet söktürücüyü icmemissinizŞu an 10 dakika olmuştur durdukça koyulaştı. Sizde görüyor musunuz çizgiyi
Pazar günü doktordan adet söktürücü istedim o kadar şiştiki vücudum beta hcg de 0 çıkınca içeyimde rahatlayayayım dedim. Doktor gerek yok dedi, eşimde hep bizim bebemiz kendini göstermiyo diye ortalıkta dolaşıyorduevet var hayırlı olsun, gec döllenme olmuş demek ki, iyi ki adet söktürücüyü icmemissiniz
Bende hep duyardım bu tarz şeyleri çok uzak gelirdi bir türlü aklım almazdı, ihtimalini düşünmediğim için sanırım. Çok teşekkür ederim amin inşallahBoyle konular içimi ısıtıyor. Sağlıkla büyüsün, sağlıkla kavuşun.
Hayrli olsun cnm evet annesi daha çok küçük iki gün sonra tekrar gidin kan verin yükseliyor mu takip edinKızlar kan verdim 15,11 çıktı. Daha çok yeni sanırım inş sağlıklıdır
Teşekkür ederim, evet öyle yapacağım iki gün sonra artışı takip edeceğimHayrli olsun cnm evet annesi daha çok küçük iki gün sonra tekrar gidin kan verin yükseliyor mu takip edin
Ah ne güzel haberTebrikler cnm ben de yeni öğrendim ve çok duygulandım şu ansağlıkla gelsin inş..
Ya gerçekten tesadüfen konunuza rastladın nedense çok mutlu oldun özellikle tüp bebek öncesi böyle mucize gibiydi Tadını çıkarın düzenli olarak artacaktır inanıyorum hayırlı olsunKızlar kan verdim 15,11 çıktı. Daha çok yeni sanırım inş sağlıklıdır
Gerçekten böyle mucizeler olabiliyormuş. Ne hoş cümleler bunlar. Pozitif enerjiniz için teşekkür ederim sağlıklı devam eder umarımYa gerçekten tesadüfen konunuza rastladın nedense çok mutlu oldun özellikle tüp bebek öncesi böyle mucize gibiydi Tadını çıkarın düzenli olarak artacaktır inanıyorum hayırlı olsun
Bende senin gibi pazar günü test yaptım kan testi ve 0 çıktı bugün de adet günüm ama hala olmadım inşallah benim de senin gibi olurPazar günü doktordan adet söktürücü istedim o kadar şiştiki vücudum beta hcg de 0 çıkınca içeyimde rahatlayayayım dedim. Doktor gerek yok dedi, eşimde hep bizim bebemiz kendini göstermiyo diye ortalıkta dolaşıyorduiyi ki içmemişim gerçekten, teşekkür ederim bu arada
İnşallah sizede sürpriz olurBende senin gibi pazar günü test yaptım kan testi ve 0 çıktı bugün de adet günüm ama hala olmadım inşallah benim de senin gibi olur
Hastaneye gidiyorum 2.kan tahlili için yazarım burayadaSonuç nedir?
Çok teşekkür ederim, darısı tez zamanda isteyen herkesin başınaTebrik ederim ben de sizin adınıza çok sevindim darısı tüm isteyenlerin başına
Hadi hayırlısı olsun inşallahHastaneye gidiyorum 2.kan tahlili için yazarım burayada