Yaaa harika sağlıkla kuğınıza almak nasip olsun, bende eğer hamileysem 5 haftalık hamile oluyorum5 haftalık gebeyim 5+4 Allah sizede nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa harika sağlıkla kuğınıza almak nasip olsun, bende eğer hamileysem 5 haftalık hamile oluyorum5 haftalık gebeyim 5+4 Allah sizede nasip etsin inşallah
İnşallah biraz önce silik çizgi çıktı 15-20 dk geçtikten sonra fakat emin olamadığım için farklı marka ile yaptım negatif reglime bekleyeceğim5 haftalık gebeyim 5+4 Allah sizede nasip etsin inşallah
Amin amin insallah güzel haberleri sizden de alacağız inşallah bizide haberdar edinYaaa harika sağlıkla kuğınıza almak nasip olsun, bende eğer hamileysem 5 haftalık hamile oluyorum
Yok seninki varsa geç döllenmeye benziyor. Daha yeni yukske ihtimal:) bchg düşük çıkarsa da o yüzden korkma.:)Yaaa harika sağlıkla kuğınıza almak nasip olsun, bende eğer hamileysem 5 haftalık hamile oluyorum
Ben adetime 4 gün kala yaptım cıkmadıİnşallah biraz önce silik çizgi çıktı 15-20 dk geçtikten sonra fakat emin olamadığım için farklı marka ile yaptım negatif reglime bekleyeceğim
Tabi haber veririmAmin amin insallah güzel haberleri sizden de alacağız inşallah bizide haberdar edin
Evet mecbur bekleyeceğimmBen adetime 4 gün kala yaptım cıkmadı
Gec tutunmuş olabilir adetim 8 gün gecti ben testte net pozitif gördüm o yüzden en sağlıklı olay adetin gecikmesi hala bi umut var yada adet günü de olur test
Eğer kimyasalsa ne zaman belli olurYok seninki varsa geç döllenmeye benziyor. Daha yeni yukske ihtimal:) bchg düşük çıkarsa da o yüzden korkma.:)
Garanti adet gecikmesini bekle strese girme stresten refl gecikiyorr. Regl geciktikçe hamilemiyim diyorsun falan bi kısır döngüEvet mecbur bekleyeceğimm
Bence Çarşamba kan ver cuma tekrar ver . Belli olur diye kesin konuşulmaz da iyi bı artış olmuyor ya da düşüşe geçiyor kese olusamadan. 1000 ve üzeri bhcg de kese vajinal görünüyor.Eğer kimyasalsa ne zaman belli olur
Ya kimyasal gebelikte adet ne zaman geliyor. Kan verince bayılıyorum ondan çok zorda olmadıkça kan bermiyorumBence Çarşamba kan ver cuma tekrar ver . Belli olur diye kesin konuşulmaz da iyi bı artış olmuyor ya da düşüşe geçiyor kese olusamadan. 1000 ve üzeri bhcg de kese vajinal görünüyor.
onun kesın bı tarıhı yok 1 hafta - 10 gun falan heraldeYa kimyasal gebelikte adet ne zaman geliyor. Kan verince bayılıyorum ondan çok zorda olmadıkça kan bermiyorum
Sağlık olsun en kısa zamanda gebe kalırsınız inşCevaplayan herkese teşekkür ederim bugün regl oldum %90 ihtimalle kimyasal gebelik gibi bir şey oldu
Ya aynı belirtileri yaşıyorum adetim bi hafta gecikti. Hiç test yaptınız mı gecikme süresinceEvet adet olucakmışım gibi kasıklarım da alt karnımda ve göğüslerimde çok fazla ağrı var hatta bel ağrım ayaklarıma vuruyor