Adetim 10 gün gecikti test doğru mu ?

Kızlar kan verdim 15,11 çıktı. Daha çok yeni sanırım inş sağlıklıdır 🥰

Eklentiler

• 283A02C7-0935-4FAA-BED2-4B8413AE4240.jpeg
    283A02C7-0935-4FAA-BED2-4B8413AE4240.jpeg
    29,9 KB · Görüntüleme: 142
Eki Görüntüle 2958426 Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum😢 gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum
Baya çizgi var canım yarın başka marka test al bi de onunla dene

Kızlar kan verdim 15,11 çıktı. Daha çok yeni sanırım inş sağlıklıdır 🥰
Ah hem pozitif olmasına sevindim. Hem tüp bebeğe gerek kalamamasına , dilerim sağ salim kucağına alıp koklamak nasip etsin Rabbim. Bekleyen bütün ailelere nasip etsin. Sen şimdi nasıl heyecanlısındır, burada yaz heyecanını pahlaş bizimle. Ama çevrene söyleme bekle bir müddet ,Rabbim nazarlardan korusun.

Ah hem pozitif olmasına sevindim. Hem tüp bebeğe gerek kalamamasına , dilerim sağ salim kucağına alıp koklamak nasip etsin Rabbim. Bekleyen bütün ailelere nasip etsin. Sen şimdi nasıl heyecanlısındır, burada yaz heyecanını pahlaş bizimle. Ama çevrene söyleme bekle bir müddet ,Rabbim nazarlardan korusun.
O kadar mutluyum ki sürekli gözlerim doluyor. Ben tedavisiz hamile kalabileceğimi düşünmüyordum, pazar günü değer 0 çıkınca umudum kalmamıştı. Çok şükür rabbime, mucize gibi geliyor. İnş sağlıklıdır dualarınızı bekliyorum 🤗🙏🏻

Çok sevindimm 🥰 saglikla devam etsin🤲 Rabbim kucaginiza almayi da nasip etsin tez vakitte bizlere de hayirli saglikli evlatlar nasip etsin aminn🤲🥰

Eki Görüntüle 2958426 Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum😢 gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum
Çizgi var ben görüyorum 🙊👶🏻🎉🎉 mutlaka 2 3 gün sonra tekrar kan verin ❤🙏🏻

X