İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik nasip olur size Bazen gerçekten insan anlam veremiyor hiçbir sorun olmasada olmuyor, vakti var herhalde. Benim 2 hafta geç döllenme oldu sanırım büyük sürpriz oldu, inşallah sizede sürpriz olur
İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik nasip olur size Bazen gerçekten insan anlam veremiyor hiçbir sorun olmasada olmuyor, vakti var herhalde. Benim 2 hafta geç döllenme oldu sanırım büyük sürpriz oldu, inşallah sizede sürpriz olur
Eki Görüntüle 2958426
Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum
Canım merhaba çizgi var sonuç ne oldu ? Benimde gecikmenin 7. Günü test negatif kan vermeye korkuyorum tüp bebek için gidecektim stresten mi gecikti bilmiyorum