- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
Ah keşkee inşaAllahİnşallah sizede sürpriz olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah keşkee inşaAllahİnşallah sizede sürpriz olur
Hastaneye gidiyorum 2.kan tahlili için yazarım burayada
Aynı yere gidiyorum evetaynı yere yaptırıyorsun değilm mi , değer farklı çıkmasın çünkü
Çok güzel 2 kat artması iyiydi şimdi maşallah 3 kat artmış. Sağlıkla devam etsin inşallahKızlar 2 gün önce 15,11 olan değerim 45,81 çıkmış iyi mi sizce
Amin inşallah teşekkür ederim Hepimiz sağlıcakla kucağımıza alalım inşÇok güzel 2 kat artması iyiydi şimdi maşallah 3 kat artmış. Sağlıkla devam etsin inşallah
Daha da artar insallah canim bende bugün aldim sonucumu ultrasonda bebegin kesesini ve yolk kesesini gördük bir dahaki kontrol 2 hafta sonrayaKızlar 2 gün önce 15,11 olan değerim 45,81 çıkmış iyi mi sizce
Amin inşallah Ay ne güzel bir dahaki gidişinizde kalp atışını duyarsınız inş gümbür gümbürDaha da artar insallah canim bende bugün aldim sonucumu ultrasonda bebegin kesesini ve yolk kesesini gördük bir dahaki kontrol 2 hafta sonraya
Var gibi canım benimEki Görüntüle 2958426 Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum
canım kan vermiş miydin senKızlar ben hala adet olmadım
Kan testi veya idrar testi yaptiniz miKızlar ben hala adet olmadım
Gözün aydın canım çok sevindim. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallahKızlar kan verdim 15,11 çıktı. Daha çok yeni sanırım inş sağlıklıdır
Teşekkür ederim canım amin inşGözün aydın canım çok sevindim. Sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah
Merhaba tebrik ederim çok mutlu oldum adınızaTeşekkür ederim canım amin inş
Merhaba teşekkür ederim Benim eşimde de çok uzun yıllardır varikosel var ama buna rağmen değerleri iyi durumda sadece morfoloji biraz düşüktü. Toplam sperm 186 milyon. İleri hareketli %60 , morfoloji ise %3’tü.Merhaba tebrik ederim çok mutlu oldum adınıza
Benim hikayem sizinle aynı sebepsiz infertlite ama eşimde varikosel var değerleri iyi sma 8. Aydayız femara ve çatlatma deniyorum bu ay ikinci ayımız bakalım ne olacak.
Varikoselin yavaşlattığını düşünüyorum, sizin sperm değerleriniz de morf kaçtı acaba?
Teşekkür ederim, inş sizinde yüzünüz gülerTebrik ediyorum ben de adetim 5 gündür geçiyor 2 gün önce test yaptım 1.20 çıktı negatif olmazsam adet pazartesi tekrar kan vericem
Bemim eşimde morf 8 ama sebepsiz bir şekilde bekliyoruz…Merhaba teşekkür ederim Benim eşimde de çok uzun yıllardır varikosel var ama buna rağmen değerleri iyi durumda sadece morfoloji biraz düşüktü. Toplam sperm 186 milyon. İleri hareketli %60 , morfoloji ise %3’tü.