Adetim 10 gün gecikti test doğru mu ?

haileyy

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
8 Aralık 2020
734
991
Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum

Geç döllenmemi oldu acaba canım çizgi var görüyorum ben

Muhtemelen geç yumurtlama olmuş. Gözünüz Aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Bence bir kan verin.

Muhtemelen geç yumurtlama olmuş. Gözünüz Aydın. Sağlıkla ilerlesin inşallah. Bence bir kan verin.
İnşallah doğrudur Allahım bu cümleleri duymak nasip olacak mıydı çok teşekkür ederim, eşim gelsin hemen kan vermeye gidicem yazarım burayada

İnşallah doğrudur Allahım bu cümleleri duymak nasip olacak mıydı çok teşekkür ederim, eşim gelsin hemen kan vermeye gidicem yazarım burayada
Eşim gelsin hemen test yaptırıcam inş doğrudur, öbür ay tüp bebeğe başlayacaktık
Canım var ikinci resimde iyice belirginleşmiş ama geç döllenme olmuş bendede olmuştu pko var bende adete yakın yumurtlamışım pko varsa olabiliyor böyle hayırlı olsun

Kan testi ver en kısa zamanda geç döllenmeyse olur canım çizgi var hayırlı olsun

Canım var ikinci resimde iyice belirginleşmiş ama geç döllenme olmuş bendede olmuştu pko var bende adete yakın yumurtlamışım pko varsa olabiliyor böyle hayırlı olsun
Pko yok demişlerdi doktorlar ama bazen geç yumurtlayabiliyordum, Allahım inş vardır 15 aydır bekliyorduk çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…