Adetim 10 gün gecikti test doğru mu ?

Bemim eşimde morf 8 ama sebepsiz bir şekilde bekliyoruz…
Elbet vardır bir nedeni ama bulamadık
İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik nasip olur size 🙏🏻 Bazen gerçekten insan anlam veremiyor hiçbir sorun olmasada olmuyor, vakti var herhalde. Benim 2 hafta geç döllenme oldu sanırım büyük sürpriz oldu, inşallah sizede sürpriz olur 🥰

İnşallah en kısa sürede sağlıklı bir hamilelik nasip olur size 🙏🏻 Bazen gerçekten insan anlam veremiyor hiçbir sorun olmasada olmuyor, vakti var herhalde. Benim 2 hafta geç döllenme oldu sanırım büyük sürpriz oldu, inşallah sizede sürpriz olur 🥰
Çok teşekkür ederim inşallah 🍃🍃🍃

Eki Görüntüle 2958426 Selam kızlar, adetim 10 gün gecikti.Pazar günü yabi gecikmenin 7 günü 0.100 çıktı beta hcg. Adet söktürücü masaj yaptım bugün neyse içimden de bi ses son bir test yap masaja devam et dedi. Testi yaptım hemen ilk 3 dk içerisinde çizgi belirdi. Yanlış olabilir mi ? Şu an ağlıyorum😢 gerçek mi ? Çizgi var mı ben mi yanlış görüyorum
Canım merhaba çizgi var sonuç ne oldu ? Benimde gecikmenin 7. Günü test negatif kan vermeye korkuyorum 🥺 tüp bebek için gidecektim stresten mi gecikti bilmiyorum

İnşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

X