adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Herkese merhaba, birsey sormak istiyorum.Adet gunumden 1 hafta ya da 10 gun once göğüs uclarimda hassasiyet ve agri oluyordu, ki bugune kadar hic boyle birsey yasamadim.surekli mide bulantisi karnimda agri, bugun adet gunum halsizlik mide bulantisi mide agrisi.adet olmadim bugun ve 2 test yaptim biri negatifti digerinde once 2. Cizgi cikti sonra kayboldu.boyle bir durumla karsilasan oldu mu?ne yapmam lazim.

Herkese merhaba, birsey sormak istiyorum.Adet gunumden 1 hafta ya da 10 gun once göğüs uclarimda hassasiyet ve agri oluyordu, ki bugune kadar hic boyle birsey yasamadim.surekli mide bulantisi karnimda agri, bugun adet gunum halsizlik mide bulantisi mide agrisi.adet olmadim bugun ve 2 test yaptim biri negatifti digerinde once 2. Cizgi cikti sonra kayboldu.boyle bir durumla karsilasan oldu mu?ne yapmam lazim.
canım testler bozuk galiba bende şimdi yaptım ilk çizgi bile çok açık çıktı bence yarın sabah tekrarla veye kan testi yaptıralım

Kan testi yaptirsam mi ki?sonuc olumsuzsa da cok üzülürüm. Allah hakkimizda hayirlisini versin.Isteyen. herkese anneligi nasip etsin insallah.
amin canım amin adet günün gelmiş 2 gün bekle adet olmazsan git canım benim adete 4 gün var beklicem adeti

Ben ikinci testi farklı bi markayla üçüncü idrarla yaptım yine silik cizgi çıktı off :)
canım ben sana demiştim:) gözün aydın kuzum çok sevindim yaa darısı bize inşallah :) benimki bir sonraki aya kaldı canım tek çizgi benim ki

amin canım amin adet günün gelmiş 2 gün bekle adet olmazsan git canım benim adete 4 gün var beklicem adeti
Daha evleneli 2 ay olmadi esim bu hafta issiz kalacak.Su ana kadar cok istiyorduk bebegimizin olmasini hic korunmadik evlendigimizden beri ama ne bileyim ne isteyecegimi bile bilmiyorum.Allah hakkimizda en hayirlisini versin ne diyeyim ki:110::110:

Daha evleneli 2 ay olmadi esim bu hafta issiz kalacak.Su ana kadar cok istiyorduk bebegimizin olmasini hic korunmadik evlendigimizden beri ama ne bileyim ne isteyecegimi bile bilmiyorum.Allah hakkimizda en hayirlisini versin ne diyeyim ki:110::110:
Herseyin hayirlisini iste canim eger nasipse seninledir bebisin:) esin tamamen mi isten cikti canim

Kizlar benimde 3 gunum var dayanamayim test yaptm sanki ikinci cizgi var gibi ama eminde degilim bakarmisinz?

Eklentiler

• 20151108_132408.jpg
    20151108_132408.jpg
    29 KB · Görüntüleme: 902
X