- 13 Ağustos 2015
- 1.646
- 1.123
- 29
- Konu Sahibi Melisa1995
Kzlar bnce kesn hamilesnz gbi glyo hele ebru iknci idrar ve cok net kan testi versne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim senin kafanin rahatlamasi icin kan testi lazimTest bozuk falan dyorum ihtimal veremiyorm ınanasim gelmiyo yaa melisaaaa
Ayy inaallah kuzum yaa hepimiz hamisizdir insallahKzlar bnce kesn hamilesnz gbi glyo hele ebru iknci idrar ve cok net kan testi versne
Bilemiyorum ne hissettgmi bile bilmiyorum şu anEbrucum o zaman senin kesin var:) hamile olmasan bu kadar net cikmazdi benimki sabahkiyle zor cikti
canım testler bozuk galiba bende şimdi yaptım ilk çizgi bile çok açık çıktı bence yarın sabah tekrarla veye kan testi yaptıralımHerkese merhaba, birsey sormak istiyorum.Adet gunumden 1 hafta ya da 10 gun once göğüs uclarimda hassasiyet ve agri oluyordu, ki bugune kadar hic boyle birsey yasamadim.surekli mide bulantisi karnimda agri, bugun adet gunum halsizlik mide bulantisi mide agrisi.adet olmadim bugun ve 2 test yaptim biri negatifti digerinde once 2. Cizgi cikti sonra kayboldu.boyle bir durumla karsilasan oldu mu?ne yapmam lazim.
valla bende öyle canım şuan yaptım ilk çizgi bile çok açık çıktı ikinci yok ne bu böyleBilemiyorum ne hissettgmi bile bilmiyorum şu an
Kan testi yaptirsam mi ki?sonuc olumsuzsa da cok üzülürüm. Allah hakkimizda hayirlisini versin.Isteyen. herkese anneligi nasip etsin insallah.canım testler bozuk galiba bende şimdi yaptım ilk çizgi bile çok açık çıktı bence yarın sabah tekrarla veye kan testi yaptıralım
amin canım amin adet günün gelmiş 2 gün bekle adet olmazsan git canım benim adete 4 gün var beklicem adetiKan testi yaptirsam mi ki?sonuc olumsuzsa da cok üzülürüm. Allah hakkimizda hayirlisini versin.Isteyen. herkese anneligi nasip etsin insallah.
Ben ikinci testi farklı bi markayla üçüncü idrarla yaptım yine silik cizgi çıktı off :)Ebrucum o zaman senin kesin var:) hamile olmasan bu kadar net cikmazdi benimki sabahkiyle zor cikti
canım ben sana demiştim:) gözün aydın kuzum çok sevindim yaa darısı bize inşallah :) benimki bir sonraki aya kaldı canım tek çizgi benim kiBen ikinci testi farklı bi markayla üçüncü idrarla yaptım yine silik cizgi çıktı off :)
Daha evleneli 2 ay olmadi esim bu hafta issiz kalacak.Su ana kadar cok istiyorduk bebegimizin olmasini hic korunmadik evlendigimizden beri ama ne bileyim ne isteyecegimi bile bilmiyorum.Allah hakkimizda en hayirlisini versin ne diyeyim kiamin canım amin adet günün gelmiş 2 gün bekle adet olmazsan git canım benim adete 4 gün var beklicem adeti
Certain değil benim kutularını attm blmiyormki, ben hala emin değilim amacanım testin markası ne? benim ki certain yazıyo
Herseyin hayirlisini iste canim eger nasipse seninledir bebisin:) esin tamamen mi isten cikti canimDaha evleneli 2 ay olmadi esim bu hafta issiz kalacak.Su ana kadar cok istiyorduk bebegimizin olmasini hic korunmadik evlendigimizden beri ama ne bileyim ne isteyecegimi bile bilmiyorum.Allah hakkimizda en hayirlisini versin ne diyeyim ki
Bence emin ol canim imkan yok olmasa cikmazdi 5 dakika icinde mi cikti hemenCertain değil benim kutularını attm blmiyormki, ben hala emin değilim ama
Evet hemen çıktıBence emin ol canim imkan yok olmasa cikmazdi 5 dakika icinde mi cikti hemen
Evet isten cikarildi.Carsamba gunu sozlesmesi bitiyor.inşallah bebek varsa umut olacak.Yoksa biraz ara verecegiz.Ben okuyorum, esim issiz kalinca biz zor gecinecegiz.cocuk olursa daha da zorlanirizHerseyin hayirlisini iste canim eger nasipse seninledir bebisin:) esin tamamen mi isten cikti canim
evet canim silik bir cizgi var :) insallah hamissindir :)Kizlar benimde 3 gunum var dayanamayim test yaptm sanki ikinci cizgi var gibi ama eminde degilim bakarmisinz?