adete yakın yapılan gebelik testleri :))

"Melisa1995, post: 43435262, member: 683720"]kızlar test yaptım hiç birşey yok nasıl olur bu yaa :KK43:[/QUOTE]

İnşallah Allah gönlüne göre verir.
Testin markasını değiştir. Çünkü markaların bazıları gerçekten hiç güvenilir değil. Yada testi 1-2 gün sonra tekrarla.

Testler tam olarak güvenilir değil ki.. Tam sonuç almak için kan testi yapmak lazım, o da ne zaman yapılır bilmiyorum, deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir :)
Hem sıkma canını ya daha çok kucuksun, hayirlisini hayirli zamanda iste tamam mi canim :)
çok sağol canım benim :) moralim biraz olsun düzeldi sen evli misin canım?

"Melisa1995, post: 43435262, member: 683720"]kızlar test yaptım hiç birşey yok nasıl olur bu yaa :KK43:

İnşallah Allah gönlüne göre verir.
Testin markasını değiştir. Çünkü markaların bazıları gerçekten hiç güvenilir değil. Yada testi 1-2 gün sonra tekrarla.[/QUOTE]

inşallah canım teşekkür ederim aynen canım adet günü denicem eğer olmazsam

Son düzenleme:
Test bozuk olabilir. Yeni bir testle tekrarla.
bende de olmuştu bir kere canım
Ya konuyu bölmk istemem ama ikinci cizgisi harfin karşısında cikmayan varmi benim biraz yukarda çıktıda silik olarak
estafirullah canım ne bölmesi istediğini sora bilirsin
canım bende de olmuştu hatta çizgi yan olmuştu. tekrar başka bir test dene.

bende de olmuştu bir kere canım

estafirullah canım ne bölmesi istediğini sora bilirsin
canım bende de olmuştu hatta çizgi yan olmuştu. tekrar başka bir test dene.
Bende cok sasirdim zaten gorunce acabada kaldım ama tekrar tat yaptigimda olumsuz çıkar diye yapmak istemiyorm adetime altı gün var ama tüm belirtiler şimdiden basladi

çok sağol canım benim :) moralim biraz olsun düzeldi sen evli misin canım?
Yok canim ben müzmin bekarim eheh, konularima göz gezdirmen yeterli :KK70: burada okuduklarım, ve duyduklarıma gore bu test tam bir sonuç değil, en güveniliri kan testi imiş ama onun da adete gore belli zamanlarda yapılması gerekiyormus iste o günleri bilmiyorum :KK30:
İnsallah gönlündeki senin için hayirlisidir ve gerçek olur :KK60:

Yok canim ben müzmin bekarim eheh, konularima göz gezdirmen yeterli :KK70: burada okuduklarım, ve duyduklarıma gore bu test tam bir sonuç değil, en güveniliri kan testi imiş ama onun da adete gore belli zamanlarda yapılması gerekiyormus iste o günleri bilmiyorum :KK30:
İnsallah gönlündeki senin için hayirlisidir ve gerçek olur :KK60:
doğru biliyorsun tatlım canım benim yaa çok sağol inşallah :KK200:

Hamilemiyim :)

Eklentiler

• IMAG1503_1.jpg
    IMAG1503_1.jpg
    107,1 KB · Görüntüleme: 1.322
X