adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Ben daha emin olamiyormki ya test yanlissa hamile değilsem hayal kirikligi yasarim diye çok sevinmek istemiyorm ama hayırlısı olur umarim :) sende yap bi an önce yaz buraya bekliycem haberini fotografla birlikte
bence olmasa hiç çıkmazdı canım :) tabiki inşallah çift çizgiyi atarım canım yarın veya birgüne tekrar yap tatlım

Ama bu konunun başında sen yazmissinya pozitif cikmis, sonra yine tek cikmis benimde öyleyse evet iki gün sonra tekrar ypicam ama ben Senide çok merek edyorum

Ama bu konunun başında sen yazmissinya pozitif cikmis, sonra yine tek cikmis benimde öyleyse evet iki gün sonra tekrar ypicam ama ben Senide çok merek edyorum
benim ikinci test galiba bozuktu canım çünkü çizgi dağıldı seninki çok net canım merak etme bende 4 saat birşey yemicem tekrar yapcam test paylaşırım canım hiç ikinci çizgiyi yakalıca mı sanmıyorum bakalım

Kuzum benim insallah seninde hayırlı haberlerini aliriz bende daha inanamiyorum ama adet günüme kadr tekrar edicem testleri eğer geçerse doktora gidicem herseyn hayirlisi, hayırlı zamanda olur insallah Allah kimseye aratmasin :)

cnm adet döngün kac gunde bir 28 mi benimde 5 gun var adtme bide belrtlrn neler bide melisacm bende 95 dogumluyum 4.ayım benim isteyeli

Aminn İnsallah canim melegin seninledir insallah cok zormus boyle beklemek tum bekleyen kardeslerimize rabbim hayirlica nasip etsin

cnm adet döngün kac gunde bir 28 mi benimde 5 gun var adtme bide belrtlrn neler bide melisacm bende 95 dogumluyum 4.ayım benim isteyeli
hosgeldin canim aramiza
ne guzel yaslar bir :)
canim benimkide 28 gunde bir oluyorum. İnsallah bebislerimiz bizimledir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…