-
- Konu Sahibi Melisa1995
Ya konuyu bölmk istemem ama ikinci cizgisi harfin karşısında cikmayan varmi benim biraz yukarda çıktıda silik olarak
çok sağol canım benim :) moralim biraz olsun düzeldi sen evli misin canım?Testler tam olarak güvenilir değil ki.. Tam sonuç almak için kan testi yapmak lazım, o da ne zaman yapılır bilmiyorum, deneyimli arkadaşlar daha iyi bilir :)
Hem sıkma canını ya daha çok kucuksun, hayirlisini hayirli zamanda iste tamam mi canim :)
5 gün aframCanm kaç gün var adetine.
"Melisa1995, post: 43435262, member: 683720"]kızlar test yaptım hiç birşey yok nasıl olur bu yaa
bende de olmuştu bir kere canımTest bozuk olabilir. Yeni bir testle tekrarla.
estafirullah canım ne bölmesi istediğini sora bilirsinYa konuyu bölmk istemem ama ikinci cizgisi harfin karşısında cikmayan varmi benim biraz yukarda çıktıda silik olarak
Bende cok sasirdim zaten gorunce acabada kaldım ama tekrar tat yaptigimda olumsuz çıkar diye yapmak istemiyorm adetime altı gün var ama tüm belirtiler şimdiden basladibende de olmuştu bir kere canım
estafirullah canım ne bölmesi istediğini sora bilirsin
canım bende de olmuştu hatta çizgi yan olmuştu. tekrar başka bir test dene.
Yok canim ben müzmin bekarim eheh, konularima göz gezdirmen yeterliçok sağol canım benim :) moralim biraz olsun düzeldi sen evli misin canım?
adet belirtilerimi canım ? bence yapma bende bekliyorum.Bende cok sasirdim zaten gorunce acabada kaldım ama tekrar tat yaptigimda olumsuz çıkar diye yapmak istemiyorm adetime altı gün var ama tüm belirtiler şimdiden basladi
doğru biliyorsun tatlım canım benim yaa çok sağol inşallahYok canim ben müzmin bekarim eheh, konularima göz gezdirmen yeterliburada okuduklarım, ve duyduklarıma gore bu test tam bir sonuç değil, en güveniliri kan testi imiş ama onun da adete gore belli zamanlarda yapılması gerekiyormus iste o günleri bilmiyorum
İnsallah gönlündeki senin için hayirlisidir ve gerçek olur
Adet belirtileri evet ama bacaklarim bu kdr çok agrimazdi bu sefer adım atarken bile agriyoadet belirtilerimi canım ? bence yapma bende bekliyorum.
hiç belli olmuyor canım öyle olup hamile kalanda çokmuş beraber beklicez inşallah benim 5 senin 6 gün var bataAdet belirtileri evet ama bacaklarim bu kdr çok agrimazdi bu sefer adım atarken bile agriyo
Bekliyelim bakalimhiç belli olmuyor canım öyle olup hamile kalanda çokmuş beraber beklicez inşallah benim 5 senin 6 gün var bata
Bitanem inşallah hamişsindir tekrarladın mı testi5 gün afram
tekrarladım kuzumm 1 çizgiBitanem inşallah hamişsindir tekrarladın mı testi
ayy canım yaa tebrik ederim valla teste bakarsan hamilesin diyor :)Hamilemiyim :)
var kuzum beş gün :)ebru bata var demi daha ?
ayy canım yaa mutlu oldum valla :) bende yapcam bugün tekrar 4 gün kaldı benimdevar kuzum beş gün :)