adete yakın yapılan gebelik testleri :))

ha canım karıştırdım seni anlatmıştın doğru belli olmadı demi daha ne kadar kaldı adete
3 4 gun var canim sanirim tam gunumu hatırlamıyorum. Ama adetten 2 3 gun once lahverengi lekem gelirdi oyle adetim baslardi bu sefer tik yok agri giriyo bicak saplanir gibi anlik. Bi acayip karnim sis gibi . ilk hamilelikte belirti felan hatırlamıyorum

3 4 gun var canim sanirim tam gunumu hatırlamıyorum. Ama adetten 2 3 gun once lahverengi lekem gelirdi oyle adetim baslardi bu sefer tik yok agri giriyo bicak saplanir gibi anlik. Bi acayip karnim sis gibi . ilk hamilelikte belirti felan hatırlamıyorum
bende de oldu canım adette yapıyor adet olacaksındır merak etme

kızlar sizce hamilemiyim bata 1 güün var
inanılmaz bel ağrısı ve göğüs şişliği var 1 haftadır
IMG_20151120_095134.jpg

arkadaslar merhaba benım akrnımda hafıf agrılar var daha cok sag tarafımda belımde hafıf agrıyor en onemlısı ben hayatımda kabız olmazdm oyle br sy cıktı sımdı acaba buda hamılelık belırtısmıdırkıya yrın adet gunum

Canim bugun prediktor diye bi yest aldik dogru sonuc veriyomus yaptim negatif cikti adete 3 4 gun var erken gebelik testiymis. Bekliycez artik. Testr bir suru para verdim 1 haftada
Canim merak etme olsa cikardi kullanan çok dediğin gibi test üstüne test bekleyelim görelim ama içimdeki his hamis değilsin diyor

Son adet tarihim ondört ekimdi ama ben onbeş gün kala belirtileri hissettm ve gün aşırı idrar testi yaptım ilk başlarda negatfti gün geçtikçe renk koyulasti ve kan testi verdim perşembe günü var çıktı ama cuma keseye bakilcak canim

Cnm benım de 10 gün var akıntım ve gögüslerimde sızlama var bide vajinam cok yumusak ve sulu kanda cıkmadı :KK43: senin belirtilerin neydi

kızlar sizce hamilemiyim bata 1 güün var
inanılmaz bel ağrısı ve göğüs şişliği var 1 haftadırEki Görüntüle 1695113

bence hamilesin cnm cok belli silikte olsa

X