- 22 Mayıs 2012
- 921
- 292
- Konu Sahibi Melisa1995
Aaa cok sasirdim poziyif ama hamile degilsin . hayırlısı boylemis de canim . en dogru zamnda geliyorlar emin olben hamile değilim ki kuzum :) benim test pozitif çıktı ama değilmişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aaa cok sasirdim poziyif ama hamile degilsin . hayırlısı boylemis de canim . en dogru zamnda geliyorlar emin olben hamile değilim ki kuzum :) benim test pozitif çıktı ama değilmişim
3 4 gun var canim sanirim tam gunumu hatırlamıyorum. Ama adetten 2 3 gun once lahverengi lekem gelirdi oyle adetim baslardi bu sefer tik yok agri giriyo bicak saplanir gibi anlik. Bi acayip karnim sis gibi . ilk hamilelikte belirti felan hatırlamıyorumha canım karıştırdım seni anlatmıştın doğru belli olmadı demi daha ne kadar kaldı adete
ohh ne güzel sağlıklı hayırlı bebiş olur inşallah :-*Hiç bisey anlamiyoki insan bazen unutyo bile demistmya cuma doktora gtcem keseye bakicak :)
aynen canım hiç belli olmuyor bende çok saşırdım :)Aaa cok sasirdim poziyif ama hamile degilsin . hayırlısı boylemis de canim . en dogru zamnda geliyorlar emin ol
bende de oldu canım adette yapıyor adet olacaksındır merak etme3 4 gun var canim sanirim tam gunumu hatırlamıyorum. Ama adetten 2 3 gun once lahverengi lekem gelirdi oyle adetim baslardi bu sefer tik yok agri giriyo bicak saplanir gibi anlik. Bi acayip karnim sis gibi . ilk hamilelikte belirti felan hatırlamıyorum
Insallahbende de oldu canım adette yapıyor adet olacaksındır merak etme
Pozitif olma olasılığı yüksekYaaa benimde böle cıktı resim cektim belli degil
Canim bugun prediktor diye bi yest aldik dogru sonuc veriyomus yaptim negatif cikti adete 3 4 gun var erken gebelik testiymis. Bekliycez artik. Testr bir suru para verdim 1 haftadabende de oldu canım adette yapıyor adet olacaksındır merak etme
Canim tebrik ederim hamilesin çizgi çok belirginkızlar sizce hamilemiyim bata 1 güün var
inanılmaz bel ağrısı ve göğüs şişliği var 1 haftadırEki Görüntüle 1695113
Canim merak etme olsa cikardi kullanan çok dediğin gibi test üstüne test bekleyelim görelim ama içimdeki his hamis değilsin diyorCanim bugun prediktor diye bi yest aldik dogru sonuc veriyomus yaptim negatif cikti adete 3 4 gun var erken gebelik testiymis. Bekliycez artik. Testr bir suru para verdim 1 haftada
Test yaptin mi canimarkadaslar merhaba benım akrnımda hafıf agrılar var daha cok sag tarafımda belımde hafıf agrıyor en onemlısı ben hayatımda kabız olmazdm oyle br sy cıktı sımdı acaba buda hamılelık belırtısmıdırkıya yrın adet gunum
yok yapmadım daha cıkmaz dyeTest yaptin mi canim
Çikan çok canim bir dene istersen adetin yarinmis zatenyok yapmadım daha cıkmaz dye
acaba bu kabızlık onun belırtısımıdır ya hıc ıcımde hamıle hıssı ykÇikan çok canim bir dene istersen adetin yarinmis zaten
2 kişide yok dedi sinir oldumCanim tebrik ederim hamilesin çizgi çok belirgin
Olmis olsaydi iyi olurdu diyorum simdide. Yoksa biz cesaret edip yapamayiz bu bebisi.. Adet bekliyorim artik olmazsa gider bi kan veririm olur biterCanim merak etme olsa cikardi kullanan çok dediğin gibi test üstüne test bekleyelim görelim ama içimdeki his hamis değilsin diyor
Son adet tarihim ondört ekimdi ama ben onbeş gün kala belirtileri hissettm ve gün aşırı idrar testi yaptım ilk başlarda negatfti gün geçtikçe renk koyulasti ve kan testi verdim perşembe günü var çıktı ama cuma keseye bakilcak canim
kızlar sizce hamilemiyim bata 1 güün var
inanılmaz bel ağrısı ve göğüs şişliği var 1 haftadırEki Görüntüle 1695113
İnşaallah cnaım kan verdim 3 te belli olcakCnm benım de 10 gün var akıntım ve gögüslerimde sızlama var bide vajinam cok yumusak ve sulu kanda cıkmadı senin belirtilerin neydi
bence hamilesin cnm cok belli silikte olsa