- 29 Ekim 2014
- 570
- 243
-
- Konu Sahibi Melisa1995
Yok canm malesef test negatif üzme kendini bende aylardır kızıma kardeş gelsin diye bekliyorum ama nasip olmuyor çünkü anladm cok kafama takıyorum senin gibi durmadan test yapıyorum artk akışına biraktm adete 4 gün var ama bu ayda hamile değilim biliyorum adetim biter bitmez bi dr a görüncem bende kızıma hemen hamile kalmstm ve dogru düzgün bi ilişki bile olmadan yeni evliydm ve korka korka oluyordu sonuc hamileydm bunun içinde yapmadgm kalmadı ama olmuyor demekki vakti saati var diyorum hayırlısı...Günaydınn kızlar,
Gece doğru düzgün uyuyamadım huzursuzluk, heyecan..
Hatta gece 4tü kalkıp test yaptım. İlk başta ikinci çizgi belirir gibi oldu sonra kayboldu gittiresmini ekliyorum gölge bile yok dimi bu kez
Evet kafaya takmamak gerek ama işte.. Hayırlı zamanda olsun ne diyelim vardır elbet zamanıYok canm malesef test negatif üzme kendini bende aylardır kızıma kardeş gelsin diye bekliyorum ama nasip olmuyor çünkü anladm cok kafama takıyorum senin gibi durmadan test yapıyorum artk akışına biraktm adete 4 gün var ama bu ayda hamile değilim biliyorum adetim biter bitmez bi dr a görüncem bende kızıma hemen hamile kalmstm ve dogru düzgün bi ilişki bile olmadan yeni evliydm ve korka korka oluyordu sonuc hamileydm bunun içinde yapmadgm kalmadı ama olmuyor demekki vakti saati var diyorum hayırlısı...
Tabiki de herseyin hayırlısı beklemeye devam :)Evet kafaya takmamak gerek ama işte.. Hayırlı zamanda olsun ne diyelim vardır elbet zamanı
Hala 5/6gün var acaba son olarak bir kan testi yaptırsam mıTabiki de herseyin hayırlısı beklemeye devam :)
canım benim kendine stres yapma adetine var daha senin adete yakın yap :)Evet kafaya takmamak gerek ama işte.. Hayırlı zamanda olsun ne diyelim vardır elbet zamanı
canım çok kafana takılıyorsa yaptır rahatlaHala 5/6gün var acaba son olarak bir kan testi yaptırsam mı
. Hala umut ediyorum buna son vermem lazım
Çıkar mı acaba kesin varsa? Yada yoksa... Her neyse iştecanım çok kafana takılıyorsa yaptır rahatla
canım geç döllenmedir belki belki çıkmaz sabredebilirsen adet gününü bekle bak benimki strestenmiş regl geldi benimÇıkar mı acaba kesin varsa? Yada yoksa... Her neyse işte
Tamam canım bekleyeyim o zaman...canım geç döllenmedir belki belki çıkmaz sabredebilirsen adet gününü bekle bak benimki strestenmiş regl geldi benim
Bence hicbirsey yapma canm adeti bekleHala 5/6gün var acaba son olarak bir kan testi yaptırsam mı
. Hala umut ediyorum buna son vermem lazım
Bi bakar mısınız kızlar.
Adetime 6 gün kala yaptığım test bu
canım silik çizgin var :)Bi bakar mısınız kızlar.
Adetime 6 gün kala yaptığım test bu
yapcak mısın canım :)Eşim test almaya gitti kızlar
yapcak mısın canım :)
eeeeeeeeee bu cok guzel ablaa....kac gundur yapıyosun.. cift cizgi demek yumurtalıkları harekete geciren hormonların artmasi demektir. yani yaklasık 3gün icinde yumurtlama olacak demektir.Kesinlikle tam gaz devam.. bende kız olursa ayşegül defne ya da defne nil erkek olursa mehmet selim yada mehmet ateş
yumurtalık demişken bende ovulasyon testi yapmaya başladım laboquick marka ama bişi anlamadım hergün çift çizgi
buarada bence mehmet selim daha hos ates bi tuhaf olmus sonuccta cocuk dedigimiz sey hem anne hem babaya rahmettKesinlikle tam gaz devam.. bende kız olursa ayşegül defne ya da defne nil erkek olursa mehmet selim yada mehmet ateş
yumurtalık demişken bende ovulasyon testi yapmaya başladım laboquick marka ama bişi anlamadım hergün çift çizgi