adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Ya korku belki aslında daha ilk denememiz ve ilk denemede olmuyor diyen çok insan var o yüzden biraz umudum yok
o is pek belli olmuyoo canımm işte kac tane örnek gördük ilk geceden hamilee kalani bi yerdede nasib işi hele ki böyle işlerde en önemli iş umuttur ilk bastada da olsa kaybetme derimm:KK68:

yeminle ben 2 :KK54:ama ben soranlara utaniyodum olmıyoo diyee yoksa elimde olsa su dakika olsun isterim cocukk.. kac aylık evlisin kii

Aynen bende nasılsa olmayacak diye her sorana istemiyorum diyodum :110:ama şimdi cevremdekilerin her hamilelik haberinde onlar adına sevinsem bi içim burkuluyor İçim gidiyor inşallah allah bizede nasip eder:anneadayı::anneadayı:
3 yıl oluyor canım sen?

Aynen bende nasılsa olmayacak diye her sorana istemiyorum diyodum :110:ama şimdi cevremdekilerin her hamilelik haberinde onlar adına sevinsem bi içim burkuluyor İçim gidiyor inşallah allah bizede nasip eder:anneadayı::anneadayı:
3 yıl oluyor canım sen?
yaklasik 3.5 aylik evliyim ama esimle son iki aydır aynı evde yasıyoruz:KK39::KK39:o 2 ayın icindede sadece 20 gün ayni evdee kaldik.. suan sehir dısında gelmesini bekliyorumm:KK45::KK45:

3 yıl oluyor canım sen?
olur olur insallah yeni basladı isen karı koca bir rahatsızliginız yoksa dur hele bismillah normal yani :KK66::KK66:ki uzun bi sure ara verenler bi anda olmuyo zaten:KK16::KK16:kızzzz bir bakmissin aynı zamanda hamile kaldıkk artık konularımız bebişlerimizin boyu kilosu kalp atısları olur yeter ki ümit etmeyii bırakmaa:KK68::KK68::KK68::KK68:

Senin işin daha zormuş canım o_O Allah kavuştursun. Daha çok yeni zaten ama allah gönlünüze göre verir inşallah tez zamanda :anneadayı::anneadayı:
aynen en azından esin yanindaa. benim o bile yok :KK48::KK48:evet yeni hatta tepki bile aliyorum erken diye ama bebek cocuk ayrı birsey hele bi tane olsunda ikinciye plani kurariz:KK45::KK45:tabi kocami evde tutabilirsemm:KK70::KK70::KK70:

olur olur insallah yeni basladı isen karı koca bir rahatsızliginız yoksa dur hele bismillah normal yani :KK66::KK66:ki uzun bi sure ara verenler bi anda olmuyo zaten:KK16::KK16:kızzzz bir bakmissin aynı zamanda hamile kaldıkk artık konularımız bebişlerimizin boyu kilosu kalp atısları olur yeter ki ümit etmeyii bırakmaa:KK68::KK68::KK68::KK68:

Esimde yok canım bende pko ms ve kolit var 2,5 sene önce bi gebelik oldu ama düşük hemen üstünde ağır bi atak gecirdim ms teşhisi kondu zaten :KK14:
Ayyy inşallah yaa ben şimdiden çocuk isimleri bile düşünüyorum valla :KK36:

Esimde yok canım bende pko ms ve kolit var 2,5 sene önce bi gebelik oldu ama düşük hemen üstünde ağır bi atak gecirdim ms teşhisi kondu zaten :KK14:
Ayyy inşallah yaa ben şimdiden çocuk isimleri bile düşünüyorum valla :KK36:
hastaligi veren sifasini da veriyoo. sifanin nerden nasil gelecegi belli olmazz. :KK36:masllah valla biz kari koca bulduk bile isimleri bile hazır insallahh:KK9::KK9:

hastaligi veren sifasini da veriyoo. sifanin nerden nasil gelecegi belli olmazz. :KK36:masllah valla biz kari koca bulduk bile isimleri bile hazır insallahh:KK9::KK9:

Aynen öyle başlarda doktor tedavi için 2 sene çocuk yok dedi tedaviyi bıraktım :KK53::KK53: iyi ki de bırakmışım tedavi olanlardan çok daha iyiyim :63: ama nitekim hala çocuk yok :mad: neyse hala umudum var bendede kız isimleri hazır ama erkek hala yok

Aynen öyle başlarda doktor tedavi için 2 sene çocuk yok dedi tedaviyi bıraktım :KK53::KK53: iyi ki de bırakmışım tedavi olanlardan çok daha iyiyim :63: ama nitekim hala çocuk yok :mad: neyse hala umudum var bendede kız isimleri hazır ama erkek hala yok
Sen yine de cok dikkat et kendine ne olur ne olmaz:) umudun zaten o çocuğu dünyaya getiren. Erken yada cok geç olsun da hayirli olsun:) bizim bir tanıdık vardi 10 yıl olmadi ne doktorlara gittiler nafile. En son zamana bıraktılar. Ve 10 yılın sonunda hemde hic beklemedikleri anda abla hamile kaldi hemde ikiz bebeklere:) yani asla durmak yok yola devam:) benim de insallah kiz olursa mahide ebrar erkek olursa yusuf talha:)

Sen yine de cok dikkat et kendine ne olur ne olmaz:) umudun zaten o çocuğu dünyaya getiren. Erken yada cok geç olsun da hayirli olsun:) bizim bir tanıdık vardi 10 yıl olmadi ne doktorlara gittiler nafile. En son zamana bıraktılar. Ve 10 yılın sonunda hemde hic beklemedikleri anda abla hamile kaldi hemde ikiz bebeklere:) yani asla durmak yok yola devam:) benim de insallah kiz olursa mahide ebrar erkek olursa yusuf talha:)

Kesinlikle tam gaz devam.. bende kız olursa ayşegül defne ya da defne nil erkek olursa mehmet selim yada mehmet ateş :KK36::KK36:

Amin amin insallah:) millet yumurtalık zamanıni hesap eder bende kocamin gelecegi tarihi :)

:KK70::KK70: yumurtalık demişken bende ovulasyon testi yapmaya başladım laboquick marka ama bişi anlamadım hergün çift çizgi :KK51:

Günaydınn kızlar,
Gece doğru düzgün uyuyamadım huzursuzluk, heyecan..
Hatta gece 4tü kalkıp test yaptım. İlk başta ikinci çizgi belirir gibi oldu sonra kayboldu gitti:KK61:resmini ekliyorum gölge bile yok dimi bu kez:KK35::cry:

Eklentiler

• 20151114_072634.jpg
    20151114_072634.jpg
    25,3 KB · Görüntüleme: 161
  • 20151114_072730.jpg
    20151114_072730.jpg
    49,9 KB · Görüntüleme: 171
X