- 4 Haziran 2015
- 1.057
- 10.102
- Konu Sahibi Melisa1995
yaa adetin geldimiydi canım ne zAMANCanım çok net tek çizgi kirmizilari bekleyelim bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaa adetin geldimiydi canım ne zAMANCanım çok net tek çizgi kirmizilari bekleyelim bakalım
bi cocuk eksik o da oldu mu tamamdırgünaydın kızlar
ne güzel yaa şimdiden isimler bulunmuş ne tatlı sohbet olmuş.:)
olacak inşallah kuzumm :)bi cocuk eksik o da oldu mu tamamdır
silik cıkmıs demek ki hormonlarda artıs var hadi bakalim hayırlisicanım silik çizgin var :)
yaa adetin geldimiydi canım ne zAMAN
adet oldun mu?Tubisim benim bu adet diğerine donmesin adet gunu hep sari leke geldi 5 gün sonra geldi adet bu seferde 2 gün once geldi simdi birşey yok ne olacak boyle düzeni mi bozuluyor acaba hic boyle olmazdi günü hic kekmezdi ama 2 seferdir boyle
hadi bakalım merakla bekliyorum ilk anne adayımızıolacak inşallah kuzumm :)
aynen güzel haberleri bekliyoruz inşallah :)silik cıkmıs demek ki hormonlarda artıs var hadi bakalim hayırlisi
seninkide mi bugündü tatlımYok canım henüz gelen giden yok
oldum kuzum gözlerim seni aradı nerelerdesin bitanemadet oldun mu?
bende canımmhadi bakalım merakla bekliyorum ilk anne adayımızı
sanki dağılmış bi çizgi vsrda çizgi olabilirde olamaya bilirdeBi bakar mısınız kızlar.
Adetime 6 gün kala yaptığım test bu
nerde olayım cnm hiç giresim yok kk yaoldum kuzum gözlerim seni aradı nerelerdesin bitanem
anladım kuzum üzüldüm ama hemen geçti hayırlısı buymuş canım inşallah aralığa kaldımnerde olayım cnm hiç giresim yok kk ya
saldım cayıra mevlam kayıra balımm naptın üzüldüm ama olsun inş. aralıkta hamiş haberin gelir
bnm bata 8var bakalımanladım kuzum üzüldüm ama hemen geçti hayırlısı buymuş canım inşallah aralığa kaldım
Aynı test acaba sadece ben mi görüyorum yanıldım mı diye koydum teşekürlerCanim var gibi duruyor ama neden öyle dağınık çıkmış ki bunlar farklı testler mi aynı mı
seninkide mi bugündü tatlım
sarı akıntı hamileleğe işaret cnm test yaptınmı hiçAdt gunum bugun test yaptm sbh negatf adt olck gbi bi agrm yok sarı akntm var sdce
günaydın kızlar
ne güzel yaa şimdiden isimler bulunmuş ne tatlı sohbet olmuş.:)