adete yakın benimde böyle pozitif çıktı gebelik belirtisi olabilir bu benim gebelik testimde pozitif çıktı sizinde gebelik olabilir gebelik testi yapmaya devam edinAdetim düzensiz fakat Max 4 5 gün var o da maximum bir haftadır kasık bel ağrım var dünden buyana da göğüs sızım başladı dolgunlasti gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyonda böyle çıktı adete bu kadar yakın böyle çıkan var mı yardimci olur musunuz
İki üç gün önceye kadar olan ovulasyon ekledim
İşte negatif çıktığı için umudum kırılıyor ama bugün bu ağrıları daha şiddetli hissetmeye başladım umarım dediğiniz gibi oluradete yakın benimde böyle pozitif çıktı gebelik belirtisi olabilir bu benim gebelik testimde pozitif çıktı sizinde gebelik olabilir gebelik testi yapmaya devam edin
2 gün sonra tekrar test yapın bakalım nolcak genelde benim böyle çıkınca gebelik oluyorİşte negatif çıktığı için umudum kırılıyor ama bugün bu ağrıları daha şiddetli hissetmeye başladım umarım dediğiniz gibi olur
Tamam teşekkürler2 gün sonra tekrar test yapın bakalım nolcak genelde benim böyle çıkınca gebelik oluyor
Sizin sonuç ne oldu inşallah gebesinizdirTamam teşekkürler
Cuma günü kan verdim 0.30 negatif yaniSizin sonuç ne oldu inşallah gebesinizdir
Hala adet olmadım ayın 2 si ovulasyon testi pozitifti bu sabah yaptım silik resimde ekledim çatlamış yani beklemedeyimSizin sonuç ne oldu inşallah gebesinizdir
Bu şekilde öğrenen cok baya pik sizinkiAdet günüm de ovülasuon testim böyle çıktı, hamile olabilir miyim? Eki Görüntüle 3423154
2. Kez mi yumurtlama oldu acabaHala adet olmadım ayın 2 si ovulasyon testi pozitifti bu sabah yaptım silik resimde ekledim çatlamış yani beklemedeyim
Başka saatlerde yaptım bu kadar koyu çıkmadı, ümitlenmesem mi…Bu
Bu şekilde öğrenen cok baya pik sizinki
Gebelik testi deneBaşka saatlerde yaptım bu kadar koyu çıkmadı, ümitlenmesem mi…
Pazar olduğu için kapalı eczaneler nöbetçi de epey uzak, sanırım pazartesi yaparım. Adet olacak gibi ağrılarım var. Sürekli lavaboya gidiyorumGebelik testi dene
İnşallah güzel sonuçlar alırsınPazar olduğu için kapalı eczaneler nöbetçi de epey uzak, sanırım pazartesi yaparım. Adet olacak gibi ağrılarım var. Sürekli lavaboya gidiyorumbu ay çatlatma iğnesi yaptırdık… bugün 15. Günüm
İnşallah teşekkür ederim güzel düşünceleriniz ve dilekleriniz içinİnşallah güzel sonuçlar alırsın
Benimde ovülasyon testim geçen gün pozitif çıktı bugün tekrar pozitif çıktı anlayan var mı neden böyle adetime 8 gün daha varAdetim düzensiz fakat Max 4 5 gün var o da maximum bir haftadır kasık bel ağrım var dünden buyana da göğüs sızım başladı dolgunlasti gebelik testi yaptım negatif çıktı ovulasyonda böyle çıktı adete bu kadar yakın böyle çıkan var mı yardimci olur musunuz
İki üç gün önceye kadar olan ovulasyon ekledim
Bugün pik görünüyor degerlendirmelisinizBenimde ovülasyon testim geçen gün pozitif çıktı bugün tekrar pozitif çıktı anlayan var mı neden böyle adetime 8 gün daha var
Benim de bu ay adete 5_6 gun once ovulasyon testim hep cift cizgi cikti yani bikac gun boyunca pozitifti. Bugun gecikmenin 2.gunundeyim ama gebelik testim negatif. Geç döllenme mi oldu acaba bilmiyorum. Bikac gun daha regl olmazsam yine test yapicam ama adet duzensizligimden oluyo sanirim butun bunlarBenimde ovülasyon testim geçen gün pozitif çıktı bugün tekrar pozitif çıktı anlayan var mı neden böyle adetime 8 gün daha var
Merhaba. Bence bi doktora görünün ben gittim ve pcos olduğumu söyledi o yüzden hep pozitif çıkıyormuş ovulasyon testim yani lh yükseliyor ama çatlama olmuyor maalesef sizde de aynı durum olabilirBenim de bu ay adete 5_6 gun once ovulasyon testim hep cift cizgi cikti yani bikac gun boyunca pozitifti. Bugun gecikmenin 2.gunundeyim ama gebelik testim negatif. Geç döllenme mi oldu acaba bilmiyorum. Bikac gun daha regl olmazsam yine test yapicam ama adet duzensizligimden oluyo sanirim butun bunlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?