Benim de bar aynen öyle bi ağrı hatta belimin arka tarafına vuruyor adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi bi ağrı göğüslerin de aşırı olmasa da dokununca acıyo hafifCCan
Canım seninde rahminde tuhaf bı agri var mı ? Kasıklarımda belimde bacaklarımda da var. İki gündür devam ediyor. Hafif bı agri ama korkuyorum. Adet ağrısı kadar şiddetli değil normal mi bu
Salı gününe dayanabilir miyim bilmiyorum yaMadem bekle 4. Gün ver kafan karışmasın bı günden bir şey olmaz
Tam olarak öyle ama benim goguslerimde bişey yok sadece uçları fazla çıkıyor. Hiç bulantım da yok normalde her şeyden içi bulanan kusan bi insanım. İnsAllah hep böyle devam ederBenim de bar aynen öyle bi ağrı hatta belimin arka tarafına vuruyor adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi bi ağrı göğüslerin de aşırı olmasa da dokununca acıyo hafif
Ama daha erkenmiş genellikle 5-6. Haftadan sonra başlarmış şuanın tadını çıkaralım bence bulantı yaşamadan yiyebileceğimiz her şeyi yiyelim sonrası allah kerimTam olarak öyle ama benim goguslerimde bişey yok sadece uçları fazla çıkıyor. Hiç bulantım da yok normalde her şeyden içi bulanan kusan bi insanım. İnsAllah hep böyle devam eder
Ya şimdi şöyle acikliyim. Beta HCG iki günde iki kat artması yani %100 artış gerekiyor ya. Bir günde %50 artar diyemezmisiz. Doğrusal bir sıra izlemezmis. Dusukte çıkabilir kafan karışır. Aynı hastanenin acilinde versen bugün olmaz mı. İki güne denk geldi hafta sonu olduğu için geldim de bir şey demezler.Salı gününe dayanabilir miyim bilmiyorum ya
Ya keşke sigaradan tiksinsem sadece. Öğrendiğim gün bıraktım. Normalde günde 1 paket içerdim. O kadar zorlanıyorum ki canım nasıl çekiyor. Sigara aklıma geldikçe bir şey yiyorum kilo alcamAma daha erkenmiş genellikle 5-6. Haftadan sonra başlarmış şuanın tadını çıkaralım bence bulantı yaşamadan yiyebileceğimiz her şeyi yiyelim sonrası allah kerim
Ama ben en son cuma sabah verdim bu akşam verirsem yine tam net alamam sonucumu. Ayrıca evde misafirler varYa şimdi şöyle acikliyim. Beta HCG iki günde iki kat artması yani %100 artış gerekiyor ya. Bir günde %50 artar diyemezmisiz. Doğrusal bir sıra izlemezmis. Dusukte çıkabilir kafan karışır. Aynı hastanenin acilinde versen bugün olmaz mı. İki güne denk geldi hafta sonu olduğu için geldim de bir şey demezler.
Çocuğa çok zararlı bahaneyle tamamen bırakmış olursun artık :)Ya keşke sigaradan tiksinsem sadece. Öğrendiğim gün bıraktım. Normalde günde 1 paket içerdim. O kadar zorlanıyorum ki canım nasıl çekiyor. Sigara aklıma geldikçe bir şey yiyorum kilo alcam
Bel ağrısı bende de var canım belimin alt tarafı, kasıklarımda da ara ara Ağrı var ama regl agrısı gibi değilCCan
Canım seninde rahminde tuhaf bı agri var mı ? Kasıklarımda belimde bacaklarımda da var. İki gündür devam ediyor. Hafif bı agri ama korkuyorum. Adet ağrısı kadar şiddetli değil normal mi bu
Bu dönem normal demekki böyle belirtiler alışcaz artık merak ettiğim 3-4 aylıkken de böyle ağrılar olacak mıBel ağrısı bende de var canım belimin alt tarafı, kasıklarımda da ara ara Ağrı var ama regl agrısı gibi değil
Son zamanlarda daha ağrı oluyordu bebek büyüdükçe bendeBu dönem normal demekki böyle belirtiler alışcaz artık merak ettiğim 3-4 aylıkken de böyle ağrılar olacak mı
O ilk birkaç hafta oluyor da genelde sonradan hafifliyorBenim de bar aynen öyle bi ağrı hatta belimin arka tarafına vuruyor adet olacakmışım da olamıyormuşum gibi bi ağrı göğüslerin de aşırı olmasa da dokununca acıyo hafif
Ben de bulantim yok ohh be süper diyordummmmm ki 6.haftaya girene kadarTam olarak öyle ama benim goguslerimde bişey yok sadece uçları fazla çıkıyor. Hiç bulantım da yok normalde her şeyden içi bulanan kusan bi insanım. İnsAllah hep böyle devam eder
Bulantılarım yeni başladı, ayağa bile kalkamıyorum. Aklına gelebilecek bütün kokulardan tiksiniyorum, duş alırken şampuan kokusunu alınca kusuyorum. Gel görki sigaradan gram tiksinme yokYa keşke sigaradan tiksinsem sadece. Öğrendiğim gün bıraktım. Normalde günde 1 paket içerdim. O kadar zorlanıyorum ki canım nasıl çekiyor. Sigara aklıma geldikçe bir şey yiyorum kilo alcam
Sizin kaçıncı hafta başladı bulantılarBulantılarım yeni başladı, ayağa bile kalkamıyorum. Aklına gelebilecek bütün kokulardan tiksiniyorum, duş alırken şampuan kokusunu alınca kusuyorum. Gel görki sigaradan gram tiksinme yokbir de dua ediyordum midem bulansın sigaradan tiksineyim diye. Sadece bulantı kısmı kabul oldu hahhaks
Nasıl gidiyo bulantılarBen de bulantim yok ohh be süper diyordummmmm ki 6.haftaya girene kadar
6+5 gibi başladı. İlk günler hafif oluyordu yarım saat yatınca geçiyordu. Şimdi su içmeye korkuyorum gün boyu asla azalmıyor.Sizin kaçıncı hafta başladı bulantılar
Yaaa çok üzüldüm inşallah bir an önce geçer6+5 gibi başladı. İlk günler hafif oluyordu yarım saat yatınca geçiyordu. Şimdi su içmeye korkuyorum gün boyu asla azalmıyor.
Teşekkür ederimYaaa çok üzüldüm inşallah bir an önce geçer