- 5 Mayıs 2022
- 257
- 226
- 26
Çok güzel172 olmuş kızlara Allah a şükürler olsun çok mutlu oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel172 olmuş kızlara Allah a şükürler olsun çok mutlu oldum
2.5 katı artmis nerdeyse. İki kattan fazla artması sıkıntı olmuyor değil miÇok güzel
Yok hayır zaten maksimum değeri minimum değeri var o aralıkta olunca sıkıntı yok. Yoksa hiçbirimizin birebir tutmuyor hcgsi bence2.5 katı artmis nerdeyse. İki kattan fazla artması sıkıntı olmuyor değil mi
Anladım canım nasıl rahatladı içim ilk gebeliğim gibi olacak diye çok korkuyordum. Onda hiç yukselmedi. 34 _ 39 _43 diye gittiYok hayır zaten maksimum değeri minimum değeri var o aralıkta olunca sıkıntı yok. Yoksa hiçbirimizin birebir tutmuyor hcgsi bence
Evet o zaten bayagi dusukmus genelde kimyasalda sanırım böyle oluyorAnladım canım nasıl rahatladı içim ilk gebeliğim gibi olacak diye çok korkuyordum. Onda hiç yukselmedi. 34 _ 39 _43 diye gitti
Bu başlık çok uğurlu maşallah yaBayadır yoktum,ama ne güzel mesajlar var, pozitifler var maşallah kızlar.
Buraya yazan her arkadaştan güzel haberler alacağız sanırım hadi inşallah.
Çok mutlu oldum,sağlıkla ilerlesin,Rabbim yardımcınız olsun.
Evet, gören gelsin bu başlığa.Bu başlık çok uğurlu maşallah ya
Ben de başından beri bakıyorum, takibe aldım hatta konuyu. Bu aydan umutluyum bir iz bırakayım dedim. Bana da hayırlı bir uğur getirir umarım.Evet, gören gelsin bu başlığa.
Mutlu haberler alalım hep.
Gözün aydın canıım tekrar kan verecek misin 2 gün sonraa172 olmuş kızlara Allah a şükürler olsun çok mutlu oldum
İnşallah.Ben de başından beri bakıyorum, takibe aldım hatta konuyu. Bu aydan umutluyum bir iz bırakayım dedim. Bana da hayırlı bir uğur getirir umarım.
Vercem canım nolur nolmaz diye 1500 ü görene kadar vercem sonra doktoruma giderim kese içinGözün aydın canıım tekrar kan verecek misin 2 gün sonraa
Benim bugün 2. Gün ama haftasonu diye veremiyorum yarın versem mi kararsızım 3. Gün oluyoVercem canım nolur nolmaz diye 1500 ü görene kadar vercem sonra doktoruma giderim kese için
Ver cnm ama gittiğin hastaneyse acilde verilir kan haftasonu olsa bileBenim bugün 2. Gün ama haftasonu diye veremiyorum yarın versem mi kararsızım 3. Gün oluyo
Haklısın canım bi bakarım artık duruma göreVer cnm ama gittiğin hastaneyse acilde verilir kan haftasonu olsa bile
Olsun umudunuzu kaybetmeyin. Bir dahaki ay sadece yumurtlama gununu değil, yumurtlama gününden bir gün önce, yumurtlama günü ve çatlama günü olarak 3 gün değerlendirin. Yani her ihtimale karşı sağlıklı bir sperm bulunsun amaç oben de burda görüp bi ümit adete 1 gün kala ovulasyon testi yaptım ama ikinci çizgi çok silik. bu ay da olmadı
Madem bekle 4. Gün ver kafan karışmasın bı günden bir şey olmazBenim bugün 2. Gün ama haftasonu diye veremiyorum yarın versem mi kararsızım 3. Gün oluyo
Canım seninde rahminde tuhaf bı agri var mı ? Kasıklarımda belimde bacaklarımda da var. İki gündür devam ediyor. Hafif bı agri ama korkuyorum. Adet ağrısı kadar şiddetli değil normal mi buBenim bugün 2. Gün ama haftasonu diye veremiyorum yarın versem mi kararsızım 3. Gün oluyo