Hamılelık mi

ilginyilmaz04

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2025
16
0
1
20
Benim adetim çok kısa sürdü 3,4 gün gibi yumurtlama yani ovulasyon testi yaptım bittiıkten 2 gün sonra bugün pozitif çıktı gebelık testi aldım yumuratalama görüyor olamam diye çok silik bir cızgı çıktı neden olur

Eklentiler

• 660DA309-FBB0-4905-B0AC-330AA630057B.webp
    660DA309-FBB0-4905-B0AC-330AA630057B.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 10
  • IMG_0277.webp
    IMG_0277.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 9
3-4 gün çokta kısa değil aslında ovulasyon testi de normal çıkmış yani olması gerektigi gibi muhtemelen bir hafta gibi bir sürede yumurtlama olacak hayırlısı olsun hakkınızda

3-4 gün çokta kısa değil aslında ovulasyon testi de normal çıkmış yani olması gerektigi gibi muhtemelen bir hafta gibi bir sürede yumurtlama olacak hayırlısı olsun hakkınızda
Kısa sürdü derken kusura bakmayın miktar olarak demek istedim çok az az geldi yani ovulasyon testinden sonra gebelık testi yaptım çok hafif silik bir çizgi çıktı ondanda yazdım

Kısa sürdü derken kusura bakmayın miktar olarak demek istedim çok az az geldi yani ovulasyon testinden sonra gebelık testi yaptım çok hafif silik bir çizgi çıktı ondanda yazdım
Anladım, o zaman netleştirmek emin olmak için kan tahlili gerekir yerleşme kanaması olmuş olabilir, ama bende ilk gebeligime kadar birçok kimyasal gebelik ve psikolojik gecikme bir günlük kanama vs. Yaşadım o yüzden en garantili olanı kan testi vermek

Back
X