Adete bir gün kala ovulasyon testi pozitif mi

Canım belirtilerin nelerdi soylermisin benim de yumurtlama günümün üzerinden 10 gün geçti adete 6 gün var ama belim ve kasıklarım 10 gündür çok ağrıyor özellikle son 5 gündür daha da hissediyorum ama regle 6 gün var

Ay ne bileyim insan panik yapıyor daha öncede bı kimyasal düşük yaşadım. Ama onda 3 gün gecikmeye rağmen 34 çıkmıştı sonra kanama oldu düştü
Yok kötü düşünme. Geç döllenme olsa misal adeti 1 hafta geçse 10 la ogrenebilirsin. Önemli olan artış. :)) Korkma hiç :))

Hayırlı olsun canım benim bak eşimden ayrıyım diyordun hiçbişeyi kafana takma herşey olacğına varır

Burada yazanları okuyunca senden örnek almıştım ve gerçekten çok şanslı bir insansın

O bel ağrısı bende de aşırı var
Ben de evde test yaptım regl e 4 gün kala pozitif gördüm bat 3 temmuz, bize de uğur getirir mi demiştim bu topikte arkadaşın birine o hamile, benim test pozitif dua et bizim için sağlıklı gebelik ve hamilelik olsun

Aaaa gebelik testi mi pozitif çıktı ovulasyon mu
Hayırlı olsun şimdiden insallah hepimiz sağ salim kavuşuruz bebeklerimize

Eklentiler

• IMG_20220702_233804.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…