Adete 9 gun kala yaptigim gebelik testi, asiri silik cizgi. Yorumlar misiniz?

Evet diğer fotoğraflarda çok net çizgi var ama ilkinde ben de göremedim. Bence dört beş gün sonra tekrarla.
İnşallah hamilesindir...

Evet diğer fotoğraflarda çok net çizgi var ama ilkinde ben de göremedim. Bence dört beş gün sonra tekrarla.
İnşallah hamilesindir...

Hepsi ayni test. O kadar silik ki var mi yok mu hmm sey oldum ben de.
Insallah hamileyimdir. :)
Cok tesekkurler cevabin icin.

Kizlar gunaydin. 2 gun once sabah yaptigim testle ayni. Asiri silik cizgi. Dun aksamki bariz negatifti ama. Markasi da farkliydi.
Bilmiyorum.
Gicik oldum.
Yapmicam test falan 1 hafta bekleyecegim.

Kizlar gunaydin. 2 gun once sabah yaptigim testle ayni. Asiri silik cizgi. Dun aksamki bariz negatifti ama. Markasi da farkliydi.
Bilmiyorum.
Gicik oldum.
Yapmicam test falan 1 hafta bekleyecegim.
Bunuda eklesene slım
ınsallah ıkımızde hamıleyızdır kuzuşum üzme kendini baksana arkadaslar goruyor ben renk koruyum galıba gıdım hemen bı da bakayım ben

O yumurtlamayi gosteriyo lh olcuyo da bize bhcg lazim. Adete bi kac gun kala koyu cikiyor lh ondan bakiyorum.

Obur testide kirdim cope attim

Benim evladim aptal olacak belli oldu.
bugunkını bana atsana merak ettım
benımde gore gore yumurtlamadakı cızgıyı gordum dımı ?

bugunkını bana atsana merak ettım
benımde gore gore yumurtlamadakı cızgıyı gordum dımı ?

Kizcem kirdim attim
Sinirden direk bile atmadim ayirdim da attim.
Yok test

Evet ovulasyon testini gordun.

Su an aklima geldi, diger arkadaslar da mi onu gordu acaba?

Delirdim.

Su an asiri umudumsun yalniz, bana abes geliyor bu olan ki oyle de ama sana baktim ve demek ki olabiliyormus dedim.
Insallah olur ne diyeyim. Kismet.

Canım olabilir neden olmasın ki ovulasyon test pozitif verdi ertesi gün siliksesmisti tam 9 gün sonra testte vardı ertesi sabah daha net pembe çıktı.
Ve regl günüm e kadar yaptım git gide koyulasti sonra kan verdim

slim test yaptım gorunurde bısey yok tek cızgı ama sankı altan bısı cıkacak gıbı , işin garıbı flashla cektım bısı yok kız fredinin kabusumu sardı dört yanımızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…