• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 9 gun kala yaptigim gebelik testi, asiri silik cizgi. Yorumlar misiniz?

Canım tebrik ederim benimde adetime iki gün kala böyle çıkmıştı Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Hala bir yanlislik mi var acaba diyorum :)
Ne garip.
Eee ekime cok var!

Cok tesekkurler ^-^

Valla cok heyecanli bekleyisti...
Ama daha düzgün bir cizgi gormek cok mutlu etti.

6 ay sonra gobekler foruma sigmayacak :KK70:
Zaman su gibi geçecek merak etme. Hayatının en güzel, en büyülü 9 ayındasın. Keyfini çıkar:))

Test koyuluğunu takip etmek müthiş bir duygu :) Yeni testler yaparsan gönder hepberaber bu heyecana ortak olalım

Sayfalari heyecanla okudum :) Test yaptiğim günler geldi aklima nasilda heyecanli ve sabirsizdim :KK45:
Bende bata 6 gün kala öğrenmiştim sonra keseyi görmek kalp atişini duymak için beklemek zor gelmişti şimdi oğlum 3 aylik oldu bile:KK45:
Tebrik ederim Allah sağlikla kucağina almayı nasip etsin.

Test koyuluğunu takip etmek müthiş bir duygu :) Yeni testler yaparsan gönder hepberaber bu heyecana ortak olalım

Bubsabah test yaptım. Asiri silik cikti sonra o da kayboldu.
Panik oldum test yaptim bir kac saat geçince. Daha belirgin ama hala silik olan cizgimi gordum. Test bozukmus heralde iyi stres yasadim :D

Sayfalari heyecanla okudum :) Test yaptiğim günler geldi aklima nasilda heyecanli ve sabirsizdim :KK45:
Bende bata 6 gün kala öğrenmiştim sonra keseyi görmek kalp atişini duymak için beklemek zor gelmişti şimdi oğlum 3 aylik oldu bile:KK45:
Tebrik ederim Allah sağlikla kucağina almayı nasip etsin.

Allah bagislasin :)
Hem de cok zor beklemek, cidden erken kasmisim kendimi.

Allah tamamına erdirsin :)

Amin insallah :)

Kizlar lutfen yardkm edin bana(( atesim 37 6gundur .hic degismiyo. Reglime 6gun var.bu ne demek

Kizlar lutfen yardkm edin bana(( atesim 37 6gundur .hic degismiyo. Reglime 6gun var.bu ne demek
Ben de hamile kaldığımı anlamak için ateş ölçmeye başlamıştım. Her sabah 7 de yataktan kalkmadan. 36.6 gibi başlamıştı son günler hep 36.8 36.9 37.00 diye gitti.

İnşallah sizin bebişte yoldadır :)

Bubsabah test yaptım. Asiri silik cikti sonra o da kayboldu.
Panik oldum test yaptim bir kac saat geçince. Daha belirgin ama hala silik olan cizgimi gordum. Test bozukmus heralde iyi stres yasadim :KK70:

Allah bagislasin :)
Hem de cok zor beklemek, cidden erken kasmisim kendimi.

Amin insallah :)
Bize de yolla biz de bakalımmm çok heyecanlı :D

Ben de hamile kaldığımı anlamak için ateş ölçmeye başlamıştım. Her sabah 7 de yataktan kalkmadan. 36.6 gibi başlamıştı son günler hep 36.8 36.9 37.00 diye gitti.

İnşallah sizin bebişte yoldadır :)
Ay cok tesekkur ederiim inwAllah

Bize de yolla biz de bakalımmm çok heyecanlı :KK70:

Ilki dun sabahki.
Ikinci bu sabahki, cizgi silik vardi yarim saate kayboldu ben sok :D
Ucuncusu de ilk idrarla falan yapilmayan yine bugünkü.

Eklentiler

• 16-02-04-11-41-12-812_photo.jpg
    16-02-04-11-41-12-812_photo.jpg
    38,2 KB · Görüntüleme: 981
benim adetime iki hafta kala yaptigim testde böyle silik cikti.. insallah benimde bebisim gelmistir.
niye erken yaptim adetimi yanlis hesapladigim icin!! ama olsun. accik sevinmekde güzel.. ama sanki bosa seviniyorum
biraz googlede arastirdim silik cizgi icin pek güzel seyler yazmiyo.

Back