- 14 Ekim 2015
- 3.513
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi iyotsuztuz
Canım tebrik ederim benimde adetime iki gün kala böyle çıkmıştı Allah hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaman su gibi geçecek merak etme. Hayatının en güzel, en büyülü 9 ayındasın. Keyfini çıkar:))Hala bir yanlislik mi var acaba diyorum :)
Ne garip.
Eee ekime cok var!
Cok tesekkurler ^-^
Valla cok heyecanli bekleyisti...
Ama daha düzgün bir cizgi gormek cok mutlu etti.
6 ay sonra gobekler foruma sigmayacak
Test koyuluğunu takip etmek müthiş bir duygu :) Yeni testler yaparsan gönder hepberaber bu heyecana ortak olalım
Sayfalari heyecanla okudum :) Test yaptiğim günler geldi aklima nasilda heyecanli ve sabirsizdim
Bende bata 6 gün kala öğrenmiştim sonra keseyi görmek kalp atişini duymak için beklemek zor gelmişti şimdi oğlum 3 aylik oldu bile
Tebrik ederim Allah sağlikla kucağina almayı nasip etsin.
Allah tamamına erdirsin :)
Tablon var mi?Kizlar lutfen yardkm edin bana(( atesim 37 6gundur .hic degismiyo. Reglime 6gun var.bu ne demek
Ben de hamile kaldığımı anlamak için ateş ölçmeye başlamıştım. Her sabah 7 de yataktan kalkmadan. 36.6 gibi başlamıştı son günler hep 36.8 36.9 37.00 diye gitti.Kizlar lutfen yardkm edin bana(( atesim 37 6gundur .hic degismiyo. Reglime 6gun var.bu ne demek
Bize de yolla biz de bakalımmm çok heyecanlıBubsabah test yaptım. Asiri silik cikti sonra o da kayboldu.
Panik oldum test yaptim bir kac saat geçince. Daha belirgin ama hala silik olan cizgimi gordum. Test bozukmus heralde iyi stres yasadim
Allah bagislasin :)
Hem de cok zor beklemek, cidden erken kasmisim kendimi.
Amin insallah :)
Ay cok tesekkur ederiim inwAllahBen de hamile kaldığımı anlamak için ateş ölçmeye başlamıştım. Her sabah 7 de yataktan kalkmadan. 36.6 gibi başlamıştı son günler hep 36.8 36.9 37.00 diye gitti.
İnşallah sizin bebişte yoldadır :)
Tedavi falan oldu mu yoksa normal yolla mıAy cok tesekkur ederiim inwAllah
Yok canim normal yollaTedavi falan oldu mu yoksa normal yolla mı
Bize de yolla biz de bakalımmm çok heyecanlı
Maşallah artık bir bakışta görülecek siliklikte çıkmış. Koyulaşa koyulaşa değerin artsın inşallahIlki dun sabahki.
Ikinci bu sabahki, cizgi silik vardi yarim saate kayboldu ben sok
Ucuncusu de ilk idrarla falan yapilmayan yine bugünkü.
Maşallah artık bir bakışta görülecek siliklikte çıkmış. Koyulaşa koyulaşa değerin artsın inşallah
Merhaba bu testleri yaptiginizda hamilemiymissiniz acabaIlki dun sabahki.
Ikinci bu sabahki, cizgi silik vardi yarim saate kayboldu ben sok
Ucuncusu de ilk idrarla falan yapilmayan yine bugünkü.