• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 9 gun kala yaptigim gebelik testi, asiri silik cizgi. Yorumlar misiniz?

slim test yaptım gorunurde bısey yok tek cızgı ama sankı altan bısı cıkacak gıbı , işin garıbı flashla cektım bısı yok kız fredinin kabusumu sardı dört yanımızı.

Baslarim oyle ise ya.
Ayni durumdayiz iste :D
Napmayi dusunuyosun?

Beklemedeyim.
Yilmak yok beklemeye devam :KK70:

Beklemeye karar verdim ben. Bir kere almistim o testten ve cok pisman olmustum, o 20 kusur tlydi kan testi 30. :KK70:

Bekle şekerim yok erken gebelik testi alma benim negatif ken pozitif göstermişti koşa koşa kana gitmiştik eşimle kan negatif cikinca adamada rezil olmuştum hahaha :D

Ben de gordum ben de ikinci cizgiyi:KK46: hayirlara vesile ❤️

Bekle şekerim yok erken gebelik testi alma benim negatif ken pozitif göstermişti koşa koşa kana gitmiştik eşimle kan negatif cikinca adamada rezil olmuştum hahaha :KK70:

Benim esim tekstilde calisiyor.
Dun bebek kıyafetleri, bebek battaniyesi falan getirmis.
Hepsi pembe. Adam her seyi halletti esyasi kaldi :D ben de dalga geçtim "bence erkek ama neyse" diye.
Bizdeki rezillik diz boyu :D

Ben de gordum ben de ikinci cizgiyi:KK46: hayirlara vesile ❤️

Hadi insallah ♡

Benim esim tekstilde calisiyor.
Dun bebek kıyafetleri, bebek battaniyesi falan getirmis.
Hepsi pembe. Adam her seyi halletti esyasi kaldi :KK70: ben de dalga geçtim "bence erkek ama neyse" diye.
Bizdeki rezillik diz boyu :KK70:

Hadi insallah ♡

Hahaha rabbim utandirmasin inşallah vardır da kız erkek fark etmez sağlıklı olsun kuzum önemli olan o :)

9 gün kala çıkması pek olası değil daha anca yerleşiyordur döllendiyse bile, rahim içine yerleşip bhcg üretmeye başlayacak ki öyle test pozitif versin

Back