• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 9 gun kala yaptigim gebelik testi, asiri silik cizgi. Yorumlar misiniz?

Gunaydin :)
Yorumlar misiniz deyince de fal gibi oluyor ama :KK70:
Sat 7 ocak
Yumurtlama 21 ocak (ovulasyon testi kullandim, eminim)
Bat 4 subat

Bugun ilk idrarimla test yaptim. Biliyorum erken ama elimde fazla fazla test vardi. Tutamadim kendimi. Elimden gelse yumurtlama gununden sonra bile yapacaktım. :KK70:

Asiri silik ve hayalet otesi bir cizgim var. Dikkatli bakmadan gorunmuyor. Belki hic gorunmuyor da ben uyduruyorum. Erken gebelik testi de degil zaten.

Fotografini da ekliyorum.

Umutlanmali miyim? Yorum yapabilir misiniz?
bende gördüm çizgiyi tebrk edrm cnm :KK68:

çizgiyi ben net göremedim ama hayalet gibi bir çizgin varsa yüzde 90 hamilesin

Slims yenı test yaptın mı kusum?

Takvim yapmissin hamilesin demek ki kan tshlili yaptırdın mi

Yok yaptirmadim.
Takvim zaten vardi :D

çizgiyi ben net göremedim ama hayalet gibi bir çizgin varsa yüzde 90 hamilesin

Cok tesekkurler. Ben de net bir sey gormedim, hatta yarin da gorecegimi sanmiyorum. Var bir sey ama cok belirsiz...

Slims yenı test yaptın mı kusum?

Yok bebisim yapmadim. Yapmamak icin uyanir uyanmaz tuvalete kostum :D yarin yapacagim. Sen yaptin mi?

Gunaydin :)
Yorumlar misiniz deyince de fal gibi oluyor ama :KK70:
Sat 7 ocak
Yumurtlama 21 ocak (ovulasyon testi kullandim, eminim)
Bat 4 subat

Bugun ilk idrarimla test yaptim. Biliyorum erken ama elimde fazla fazla test vardi. Tutamadim kendimi. Elimden gelse yumurtlama gununden sonra bile yapacaktım. :KK70:

Asiri silik ve hayalet otesi bir cizgim var. Dikkatli bakmadan gorunmuyor. Belki hic gorunmuyor da ben uyduruyorum. Erken gebelik testi de degil zaten.

Fotografini da ekliyorum.

Umutlanmali miyim? Yorum yapabilir misiniz?
Canim bende gordum hayirli olsun :)

Yok yaptirmadim.
Takvim zaten vardi :KK70:

Cok tesekkurler. Ben de net bir sey gormedim, hatta yarin da gorecegimi sanmiyorum. Var bir sey ama cok belirsiz...

Yok bebisim yapmadim. Yapmamak icin uyanir uyanmaz tuvalete kostum :KK70: yarin yapacagim. Sen yaptin mi?
Yapmadım yapayım mı :)

Kızlar burda ovulasyon testi ile hamileliğin öğrendiğini yazmıssınız buda benim yumurtlamadan 7gun sonraki ovulasyon testim sizcede koyu degilmi bana mı oyle geliyo eger sızcede koyuysa bu hamileleliğe işaret olabilr mi

Eklentiler

• 1453989953337-676344636.jpg
    1453989953337-676344636.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 770
Takipteyim bende gördüm cizgiyi :KK66:

Yaaa mesaji kacirmisim.
Tamam cogunluk olarak goruyoruz ama gormemiz de abes degil mi ya...

Kızlar burda ovulasyon testi ile hamileliğin öğrendiğini yazmıssınız buda benim yumurtlamadan 7gun sonraki ovulasyon testim sizcede koyu degilmi bana mı oyle geliyo eger sızcede koyuysa bu hamileleliğe işaret olabilr mi

Benim yumurtlamadan sonraki 7. Gun bu kadar koyu olmadi.
Ama yaoan arkadaslar kopkoyu olmasindan bahsediyor.

Yaaa mesaji kacirmisim.
Tamam cogunluk olarak goruyoruz ama gormemiz de abes degil mi ya...

Benim yumurtlamadan sonraki 7. Gun bu kadar koyu olmadi.
Ama yaoan arkadaslar kopkoyu olmasindan bahsediyor.

Görünüyor şekerim Ayy bende senle heyecan hayatım yarın yaparsan daha net çıkar ;)
Hadi bakalım yarın sabah pozitif testini görmek dileğiyle

Görünüyor şekerim Ayy bende senle heyecan hayatım yarın yaparsan daha net çıkar :KK66:
Hadi bakalım yarın sabah pozitif testini görmek dileğiyle

Daha 8 gun hala sanmiyorum net cikacagini :/

CuteMom CuteMom dunku testin fotosunu bi daha çektim. Kurumus ya daha iyi sanki, gor bunu artik be icime oturuyo gorulmemesi :D

Eklentiler

• 20160128_161647.jpg
    20160128_161647.jpg
    67,1 KB · Görüntüleme: 954
Back