Adete 9 gun kala yaptigim gebelik testi, asiri silik cizgi. Yorumlar misiniz?

slim test yaptım gorunurde bısey yok tek cızgı ama sankı altan bısı cıkacak gıbı , işin garıbı flashla cektım bısı yok kız fredinin kabusumu sardı dört yanımızı.

Baslarim oyle ise ya.
Ayni durumdayiz iste
Napmayi dusunuyosun?

Beklemedeyim.
Yilmak yok beklemeye devam

Beklemeye karar verdim ben. Bir kere almistim o testten ve cok pisman olmustum, o 20 kusur tlydi kan testi 30.

Bekle şekerim yok erken gebelik testi alma benim negatif ken pozitif göstermişti koşa koşa kana gitmiştik eşimle kan negatif cikinca adamada rezil olmuştum hahaha

Ben de gordum ben de ikinci cizgiyi hayirlara vesile

Bekle şekerim yok erken gebelik testi alma benim negatif ken pozitif göstermişti koşa koşa kana gitmiştik eşimle kan negatif cikinca adamada rezil olmuştum hahaha

Benim esim tekstilde calisiyor.
Dun bebek kıyafetleri, bebek battaniyesi falan getirmis.
Hepsi pembe. Adam her seyi halletti esyasi kaldi ben de dalga geçtim "bence erkek ama neyse" diye.
Bizdeki rezillik diz boyu

Ben de gordum ben de ikinci cizgiyi hayirlara vesile

Hadi insallah ♡

Benim esim tekstilde calisiyor.
Dun bebek kıyafetleri, bebek battaniyesi falan getirmis.
Hepsi pembe. Adam her seyi halletti esyasi kaldi ben de dalga geçtim "bence erkek ama neyse" diye.
Bizdeki rezillik diz boyu

Hadi insallah ♡

Hahaha rabbim utandirmasin inşallah vardır da kız erkek fark etmez sağlıklı olsun kuzum önemli olan o :)

9 gün kala çıkması pek olası değil daha anca yerleşiyordur döllendiyse bile, rahim içine yerleşip bhcg üretmeye başlayacak ki öyle test pozitif versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…