• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adete 9 gun kala yaptigim gebelik testi, asiri silik cizgi. Yorumlar misiniz?

Selam arkadaslar sizce cizgi varmi adete 9gun var markasi albi asiri karin agrim var ve ilk defa leke gibi bisey gordum bugun

Buda ayni test
IMG_20200817_210355.jpg

o döllenmeye bağlı adete 9 gün kala çıkması herkeste aynı olmazki adete 5 gün kala bnde cıkmamıstı
Ben kendime göre hesapladım dediğiniz doğru tabi ben yumurtlama testine göre yapmıştım ama bu bayanda önce çizgi cikip sonra cikmamis ona göre demistim

Selam arkadaslar sizce cizgi varmi adete 9gun var markasi albi asiri karin agrim var ve ilk defa leke gibi bisey gordum bugun
adete dokuz gun var olmasi yumurtlamanin uzerinden asagi yukari 5 gun gecti demektir. yumurtlamadan 14 gun sonra regl gelir. eger yumurta dollendiyse 6 gun icinde yumurtaliktan rahime dogru yol alir. ve tutunur.. sonra hcg hormonu salgilamaya baslar yani hamilelik hormonu.. 6 gunden sonra kanda tespit edilebilir. idrarda ise tespit edilmesi imkansizdir. bazisi icin regle yakin testte cikabiliyorken bazisi icin regl gecse bile cikmayabilir ilk gunler. idrarindaki hcg seviyesiyle ilgilidir. gebelik vardir ama test tespit edemiyordur.

sizin durumunuzda ise anormal bir durum olup da cok erken bir yumurtlama (yani regl bitiminden 2-3 gun sonra yumurtalama) sonrasinda dollenme olmadiysa, normal seyrindeyse, dollenme olmussa bile daha 5. gun yani yumurta daha rahime dogru yol aliyor. tutunmadi bile. kisacasi coook cok erken test yapmissiniz. erken gebelik testlerinde bile 3-4 gun oncesi onca sonuc verebilir, vermez bile.. 9 gun once cok erken..

adete dokuz gun var olmasi yumurtlamanin uzerinden asagi yukari 5 gun gecti demektir. yumurtlamadan 14 gun sonra regl gelir. eger yumurta dollendiyse 6 gun icinde yumurtaliktan rahime dogru yol alir. ve tutunur.. sonra hcg hormonu salgilamaya baslar yani hamilelik hormonu.. 6 gunden sonra kanda tespit edilebilir. idrarda ise tespit edilmesi imkansizdir. bazisi icin regle yakin testte cikabiliyorken bazisi icin regl gecse bile cikmayabilir ilk gunler. idrarindaki hcg seviyesiyle ilgilidir. gebelik vardir ama test tespit edemiyordur.

sizin durumunuzda ise anormal bir durum olup da cok erken bir yumurtlama (yani regl bitiminden 2-3 gun sonra yumurtalama) sonrasinda dollenme olmadiysa, normal seyrindeyse, dollenme olmussa bile daha 5. gun yani yumurta daha rahime dogru yol aliyor. tutunmadi bile. kisacasi coook cok erken test yapmissiniz. erken gebelik testlerinde bile 3-4 gun oncesi onca sonuc verebilir, vermez bile.. 9 gun once cok erken..
Umut dunyasi iste tuhaf olan ilk damlatinca cizginin cikmasi nasip hersey insan olmayan cizgiyi bile goruyo

Umut dunyasi iste tuhaf olan ilk damlatinca cizginin cikmasi nasip hersey insan olmayan cizgiyi bile goruyo
muhtemelen cizgi de degil cikan.. orada bulunan serit islandigi icin belli olmaya basliyor. gebelik olursa rengi pembe, kirmizi olur.. serit yeri islaninca renksiz bir cizgi cikiyor. o olabilir. iki kiziniz mi var?

kan testını kac gun kala adete yaptırsam cıkar merak edıyorum umut işte
Tam 7 hafta oldu minigimi kaybedeli😔aglamadigim gün olmadi su an da aglayarak yaziyorum.ilk sayfalardan beri okudum hepinizin hikayelerinde kendimi buldum üzüldüm sevindim umutlandim...hersry normale dönmüş gibi herkes unuttu sanki ben icimde neler yasiyorum anlamiyorlar.bir oglum var cok şükür 4,5 yasinda.2 yasini gecince kardesi olsun istedik bekledik olmadi doktorlara gittim sorun yok dediler esimin gitmesi gerekiyordu kabul etmedi tam tamam o zaman deyip vazgecmisken geldi mucizem 1.5 sene sonra nasil sevindim oglum abi oluyordu ama bir melek abisi olacakmis meğer 😭36+4 te nişan geldi sancilar basladi esimi aradim doğuma gidiyoruz ...nasıl mutluyuz bir o kadar da heyecanlı çünkü ilk doğum sezeryandi bunu normal istiyordum doktorum da destekledi.son eksigimiz bez kalmisti birde ağız mendili eşim acelece onlari aldi getirdi hemen gittik hasteneye. doktorum izne ayrilmis cagiririz durumuna göre dedi ebe kontrol etti rahmin yumusamis sancilarin da var...nasil mutluyum.sonra bi de ultrasyonla bakalim dedi bakti bakti uzun uzun bakti ben o arada sorular soruyorum tabi bi saniye bunlari birazdan konuşalım dedi icime bi sıkıntı düştü ama hic aklıma ölüm gelmedi.baska ebeyi cagirdi o da bakti yok dedi dayanamadim artik ne yok dedim yalvarir gibi bakan gözlerimle. Ebe yüzüme bile bakamıyordu kalp atisini göremiyoruz bi doktor cagiralim dedi ben hâlâ ihtimal vermiyorum doktor görür mu dedim 1000 de 1 olabiliyor dedi ama olmadi doktor geldi yok acil alalim ödem bile yapmis bebek dedi...normal dogum hayaliyle yavruma kavusmayi hayal ederken acil sezeryana alindim sonrasi acı hüzün...babasi defnetti pamuklara sardik gül suyu sürdük dedi bana gostermediler unutamazmisim sanki unuttum da...iste boyle bende melek annelerine katıldım arkadaslar. Carsamba genetik icin randevu aldik hic bir sebep bulunamadigi için doktor genetiğe yonlendirdi yada bir virüs bile sebep olabilir onlara da bakalim dedi.6 aykadar olsun tekrar düşüneceğiz insAllah Rabbim kimseye yasatmasin cok zor
Merhaba canım doktor omePa-Q10 diye bi ilaç verdi altta paylaştım içersinde hem omega-3 hemde koenzim Q10 var bunlar yumurtanın kalitesini arttırır dedi bide dünya sağlık örgütünden onaylı bi ürünmüş
Biraz pahalı ben eczaneden 150 liraya aldım ama internette daha uygun
Olsun her ay kullanmıyoruz sağlığımız için değer inşallah şifasını görelimde🤲

Eki Görüntüle 2594844
muhtemelen cizgi de degil cikan.. orada bulunan serit islandigi icin belli olmaya basliyor. gebelik olursa rengi pembe, kirmizi olur.. serit yeri islaninca renksiz bir cizgi cikiyor. o olabilir. iki kiziniz mi var?
Suanda 1tane digeri vefat etti ocak ayinda

1tane var digeri ocak ayinda vefat etti
Ah canim Allah rahmet eylesin sana da insallah hayırlısıyla insallah tez vakit tekrar evlat nasip etsin
Amin canim sagol

Back