Merhabalar ben bikaç aylık evliyim çocuk istiyorum sat 20 Haziran bata 7 gün var belirtilerin var ve çok sabırsızım gerçekten dün test yaptım tek çizgi bugün yaptım silik bir çizgi çıktı ama sevinemiyorum ya değilse diye sizce yarın da adet günüme kadar testi tekrarlamalı mıyım?Eki Görüntüle 3271969 erken gebelik testi mıydı acaba
Hayır normal testti şuan bata 2 gün var hcg değerim 6,7 yükselmesini bekliyorumErken gebelik testi miydi
Çıktı 6,7 yükselmesini bekliyorum iki gün kaldı bata o gün kan vericem tekrar inşallah yükselirMerhaba sonucun cıktı mı
Çıktı 6,7 yükselmesini bekliyorum iki gün kaldı bata o gün kan vericem tekrar inşallah yükselir
Evet takip etmiştim sat 20 Haziran yumurtlama 6 temmuzdu o haftayı değerlendirdik o günden beri de kasık ağrım bel bacak ağrım devam etti gün geçtikçe arttı belirtilerim ve ilk denememiz daha :)Canim yumurtlamani biliyor musun kaç gün önceydi iliskin
Bende şu an aynı durumdayım merak ediyorum ama adetime 4 gün var daha bekliyorumEvet takip etmiştim sat 20 Haziran yumurtlama 6 temmuzdu o haftayı değerlendirdik o günden beri de kasık ağrım bel bacak ağrım devam etti gün geçtikçe arttı belirtilerim ve ilk denememiz daha :)
Sabretmek gerçekten zor çok iyi biliyorum ama birkaç gün daha sabredinBende şu an aynı durumdayım merak ediyorum ama adetime 4 gün var daha bekliyorum
İnşallahAy bende merak ettim sonucunuzu inşallah vardır
Yukselmis mi canim degerlerinİnşallahbugün kan verdim yarın çıkacak beklemedeyim
75,8 olmuş 4 gün önceki değerim 6, 7 çok mutluYukselmis mi canim degerlerin
Ay insalah daha guzel ilerler canim saglikla75,8 olmuş 4 gün önceki değerim 6, 7 çok mutlu
İnşallah çok teşekkür ederimAy insalah daha guzel ilerler canim saglikla
Yaaa çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere de dua et75,8 olmuş 4 gün önceki değerim 6, 7 çok mutlu
İnşallah canım isteyen herkese en kısa zamanda nasip olur inşallahYaaa çok sevindim sağlıkla kucağına alırsın inşallah bizlere de dua et
Çok ince var gibi kan testi verdiniz mi sonucunuz neMerhabalar ben bikaç aylık evliyim çocuk istiyorum sat 20 Haziran bata 7 gün var belirtilerin var ve çok sabırsızım gerçekten dün test yaptım tek çizgi bugün yaptım silik bir çizgi çıktı ama sevinemiyorum ya değilse diye sizce yarın da adet günüme kadar testi tekrarlamalı mıyım?Eki Görüntüle 3271969
Hcg adetten 3 gün önce 6, 7 çıktı adet günü 75 çıktıÇok ince var gibi kan testi verdiniz mi sonucunuz ne
Aşırı silik duruyor ama kaç dakikada çıktı çizgi o önemli bu kuruma çizgisi gibi de duruyor ve ilişkiden bir hafta sonra gözükmez 10 12 gün geçmesi gerek ilişkiden kanda gözükmesi için biraz bekleyin testi tekrar yapın derimArkadaşlar ben pkoluym adetim çok düzensiz benimde ara ara kasık ağrılarım sabah bulantım var tam belli olmasa da ışığa tutunca görünen ince çizgi var gibi sizce bu arada en sonki ilişki üzerinden 1 hafta geçt